Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ako se nastavimo ovako dodavati u obrani sa Rayom ko prvih par minuta onda nebu dobro
ARSENAL4ever
Ovdje samo Saliba i Rice igraju na nivou
Saka je bas neozbiljan. Sporo je ovo skroz
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zašto je Rice ovoliko dobar?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Recite vi kaj ocete, al ja mislim da Kaiju samo treba samopouzdanja da pocne igrati kako je znao. Ima on osjecaj za igru samo nekako ko da je glava problem.
ARSENAL4ever
Gledaj Nketiaha, bukvalno mu kraj kopacke lopta prolazi i bratina gleda i trckara 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
Invincibles14
- Kontakt:
Da je dobit ove cigane nekako
kako si nasao jedan kadar, desna noga je prosla direktno pored njegove, lijevom je tek nastao kontakt
https://x.com/orehnato/status/1720868175913312685?s=20
gledaj ovog cigana yebem li mu familiju
Momak je blago receno opusten
Var se opet koristi ocito samo onda kad se hoce, prevelika je manipulacija sa tim svim.
ARSENAL4ever
ne znam jel gledam atletiko madrid il arsenal, al hajd da je uzeti bodove kako bilo bi super
problem je sto se ljudi otvaraju a mi opet nikakvu prijetnju nemamo po njihov gol, katastrofa iskreno
problem je sto se ljudi otvaraju a mi opet nikakvu prijetnju nemamo po njihov gol, katastrofa iskreno
Ma nemamo kvalitet prema naprijed u pogledu 10tke i 9tke.
Havertz i Nketiah su igrac manje.
Havertz i Nketiah su igrac manje.
Havertz igra bolju utakmicu od Sake.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
Invincibles14
- Kontakt:
Saka i Martinelli su odron, daj Trossarda mjesto jednog.
I Nketija je karinica mala. Kako je ovako sebican kad ne treba da bude? Martinelli sam lijevo on pokusava prodor, maloprije besmislen udarac, kako se nalozio ybt.
I Nketija je karinica mala. Kako je ovako sebican kad ne treba da bude? Martinelli sam lijevo on pokusava prodor, maloprije besmislen udarac, kako se nalozio ybt.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 nov 2023, 19:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa igramo sa 4 stopera i 2 DM-a, realno ocekivano. Bolje i ovako nego da smo suplji ko svicarski sir
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nketiah je igrač za Notts Countyja, Dag&Reda, eventualno Coventryja
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.