bas me zanima kako bi se proveo na Grbavici kad ga citav jug i 90% stadiona osim njegovih pusikiraca mrzi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vidio sam tih 90% na utakmici protiv Borca.
Ma nema ništa od Amara, nego volim ovim glupanima skakati po živcima. Rođeni da mrze.
Hahah neka nasi su nemoj ih vrijedjat ljubi te brat
jesi li se uzbudio kad si ugledao trobojku na borcevim igracima de to prvo priznaj raji boje Amara
Ma suplja bolan kakav amar,samo trabunja okolo kluba, ima neko veci od svih njih,a to je jug.
Ne, nisam, trobojka mi ništa ne znači. Naprotiv.
Jesi vidio analfabeta? Ja sam se ibretio. Rustem odigrao doktorski, sve kupio, razigravao, dijelio lopte ko rukom, ali dzaba.dubioza144 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:13Kakva igracina je Joseph Amoah zasluzen aplauz je dobio, dok se pitaru Rustemovicu zasluzen zvizduk uputioo.
Koji su to tacno ljudi?irfo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:32Otkad ja govorim treba Sabica gurati u prvu postavu
Edisu svaka cast, znao je kad treba otici
Sad je vrijeme i ostatak uprave ukljucujuci i sportskog direktora i direktoricu da takodjer podnese ostavke, vrijeme da se u klubu pitaju ljudi koji ce svoje pare davati, a ima ih zainteresovanih
Sto te nema na tekmama? A ja..
Zato što nisam u BiH, ali imaš na istoku dvije stolice sa mojim imenom i prezimenom. Debilu.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:35Jesi vidio analfabeta? Ja sam se ibretio. Rustem odigrao doktorski, sve kupio, razigravao, dijelio lopte ko rukom, ali dzaba.dubioza144 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:13Kakva igracina je Joseph Amoah zasluzen aplauz je dobio, dok se pitaru Rustemovicu zasluzen zvizduk uputioo.
N.K. Al ne znam da li će pare davatinastrojeni21 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:38Koji su to tacno ljudi?irfo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:32Otkad ja govorim treba Sabica gurati u prvu postavu
Edisu svaka cast, znao je kad treba otici
Sad je vrijeme i ostatak uprave ukljucujuci i sportskog direktora i direktoricu da takodjer podnese ostavke, vrijeme da se u klubu pitaju ljudi koji ce svoje pare davati, a ima ih zainteresovanih
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Napaceni87, Proximic i 35 gostiju.