Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nigdje nikog u 16, jes se Saka ulijenio u pm
idite u pizdu materinu, oba golmana hadalji raspali
em je lopta vani, em je faul, oni provjeravaju jel ofsajd
idite u pizdu materinu, oba golmana hadalji raspali
em je lopta vani, em je faul, oni provjeravaju jel ofsajd
Ovo sto suci rade u EPL je samo da bude show, nitko me nemre rec da je drugacije
ARSENAL4ever
ovo ako nije namjesteno ne znam sta je, oprosten crveni karton, faul nad gabrielom i lopta vani
-
Invincibles14
- Kontakt:
Komedija, sta priznase 
Nestvarno, ovo me totalno ohladilo od fudbala i ove lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
dosta nama top 4 usput ove sezone, igra nam ne liči na ništa iskreno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iz svakog ugla je faul, dvije ruke na leđima, uzalud ponavljaju snimak.
Presporo je ovo od Arsenala a Njukasl ono svoje. Remi bi bio realan rezultat.
Presporo je ovo od Arsenala a Njukasl ono svoje. Remi bi bio realan rezultat.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- AshburtonG
- Kontakt:
Po komentarima cini mi se da je dobro sto nisam stigao na tekmu. 
- Marsal
- Kontakt:
I prije početka sezone sam to najavio, otišao nam nosilac igre, a i bez njega falio jedan dobar veznjak
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam gledao nekoliko utakmica Arsenala. Ne mogu vjerovati da je Saka ovoliko grohnuo... Uzas!
-
Invincibles14
- Kontakt:
Rice-u svaka cast za tekmu
Da bude još gore ovo je Havertzova najbolja tekma dosad u ovom dresu - ali ostatak ekipe i generalno igra koju igramo je katastrofa, patimo se sa stvaranjem prilika, uigrane akcije ne postoje, većinom kvalitet individualaca.
Znam da fali Jesus, ali da ne možeš napraviti jedne **** prilike kad su ovi bili širom otvoreni, komedija stvarno.
Saka debelo ispod nivoa, podsjeća sve više na Rashforda 2.0.
Rice i Saliba su WC igrači.
Sudija nas je koštao boda danas - kakva komedija
Riceu svaka cast, momak je cudo. Prvi igrac da kosta svojih 100 miliona.
Ova liga se goni u qurac, odsad samo turisticki se prate utakmice
Ova liga se goni u qurac, odsad samo turisticki se prate utakmice
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja ih pratim turistički svakako čim vidim Havertza i Nketiaha u prvih 11. Znaš odma da nema ništa od toga osim ako ne igramo s Lutonom
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma iskreno da ti kazem zbog odluka trenera se mogu i nervirat jer naposlijetku zeli najbolje svom timu, ali gledati ocito stimanje jednom timu iz kola u kolo kao Njukastlu sto se radi, do te mjere da su besramno priznali najneregularniji gol ikad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 20:40Ja ih pratim turistički svakako čim vidim Havertza i Nketiaha u prvih 11. Znaš odma da nema ništa od toga osim ako ne igramo s Lutonom
Jednostavno ne vrijedi, navijanje izgubi smisao
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ako Nketiah krene i protiv Seville crno nam se pise. Lik nije nikakva prijetnja protiv imalo jacih ekipa.
Ova sezona kao 2021 gdje Arteta nije mogao napad da sredi da si pita - pozadi nas drži Saliba, makni njega i parada golova pozadi zajedno sa neefikasnim napadom i katastrofalnom statistikom za kreiranje akcija.
Yebote mi smo sve suprotno od direktnog - lopta samo kruži i kruži, nema nikakav osjećaj direktnosti kad treba da bude, ma da gubimo 0-3.
Havertz može samo špica igrati, ovo je još jedna tekma gdje je počeo ko vezni i kad je prešao u 16m postao je mnogo bolji - sve u svemu Arteta je taraba za napadački fudbal.
Yebote mi smo sve suprotno od direktnog - lopta samo kruži i kruži, nema nikakav osjećaj direktnosti kad treba da bude, ma da gubimo 0-3.
Havertz može samo špica igrati, ovo je još jedna tekma gdje je počeo ko vezni i kad je prešao u 16m postao je mnogo bolji - sve u svemu Arteta je taraba za napadački fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.