antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
Relevantne brojke, pravio ih truhlo, inace veliki znalac.

Moderator/ica: GracanicaAA
antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.

Bati bolje citaj i bavi se manje Slobodom i Slobodinim finansijama, bolje za zdravlje, gigant za ove lige sam napisao......BatistutA19 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 18:59Gigant danas je samo Zrinjski i mozda Sarajevo ,ovo ostalo je samo od danas do sutra prezivljavanje a vi gigant je smijesno bolan rec u minuti se moze srusit sve kod vas nakon 2 vezana poraza sad morate trpit Nalica em je prevara trener em mu dugujete puno a unutra uprava da ne pricamo.
I kad udjete ako udjete ove sezone teska borba za opstanak a mi necemo jos ni za 2 sezone necemo uci koliko.god i mi mastali nesto nema se novca.
Malo za socios model, u kojem je uspjehTruhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
![]()
Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu pričuantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:30Malo za socios model, u kojem je uspjehTruhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18
Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
![]()
Sva sreca ti si pismen.Truhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:39Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu priču![]()
Fino vam momak objasnio kako stvari stojeantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:48Sva sreca ti si pismen.Truhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:39Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu priču![]()
Tu svoju seljacku pricu mozes djeci prosipat i glumit dobrocinitelja i dusebriznika Slobode.
Nema veceg hinje i smrada na temi od tebe.
Imas klub koji se bori za opstanak, pa vodi računa o njemu.
Mnogo bitnije od vodjenja brige za klub koji je prvi.
Samo uc na onu novu temu najdrazi/najomrazeniji klubovi i vidit sta je napisao. Njemu je stalo do Slobode koliko i meni do Zeljeznicara. Jos napisa maloprije plastika, ovo-ono, pa sto bolan pratis tu plastiku jos od marta prosle sezone i to vise nego svoj Celik...antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:48Sva sreca ti si pismen.Truhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:39Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu priču![]()
Tu svoju seljacku pricu mozes djeci prosipat i glumit dobrocinitelja i dusebriznika Slobode.
Nema veceg hinje i smrada na temi od tebe.
Imas klub koji se bori za opstanak, pa vodi računa o njemu.
Mnogo bitnije od vodjenja brige za klub koji je prvi.
Ma ne vodim ja racuna o Slobodi ,kakav gigant o cemu pricas imas trenera sad kojem ne smijes dat otkaz a najveca prevara od trenera ..Sretno vama da vi udjete nego me to gigant zacudilo.,kakav bolan gigant neko u 2 ligi nek je nama dragi bog na pomoci i vama i nama onako realno ,vi zavisite od raznih lopova i politicara a mi toga nemamo ali nemamo ni novca zato.Skver je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:29Bati bolje citaj i bavi se manje Slobodom i Slobodinim finansijama, bolje za zdravlje, gigant za ove lige sam napisao......BatistutA19 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 18:59Gigant danas je samo Zrinjski i mozda Sarajevo ,ovo ostalo je samo od danas do sutra prezivljavanje a vi gigant je smijesno bolan rec u minuti se moze srusit sve kod vas nakon 2 vezana poraza sad morate trpit Nalica em je prevara trener em mu dugujete puno a unutra uprava da ne pricamo.
I kad udjete ako udjete ove sezone teska borba za opstanak a mi necemo jos ni za 2 sezone necemo uci koliko.god i mi mastali nesto nema se novca.
Ma milion da vam daju iz Olova vi ne mozete dobiti SloboduWanderson je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:51Imamo ljude koji prate drustvene mreze i forume, svaki los komentar od strane Tuzlaka je 2000KM veca cijena.
Ponasajte se u skladu s pravilima Azmira Husica inace cete u Srebrenik morati s dva autobusa, jedan igraci i osoblje, a drugi napuniti s vrecama novcanica plave boje.
Ako izvučete bodove žutim lopovima, ugostit ćemo Džejlu kao niko do sad. A nije da nam ne dolazi uskoro.legenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:19Ma milion da vam daju iz Olova vi ne mozete dobiti SloboduWanderson je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:51Imamo ljude koji prate drustvene mreze i forume, svaki los komentar od strane Tuzlaka je 2000KM veca cijena.
Ponasajte se u skladu s pravilima Azmira Husica inace cete u Srebrenik morati s dva autobusa, jedan igraci i osoblje, a drugi napuniti s vrecama novcanica plave boje.![]()
Ice Tea
Reci tom svom gazdi nek spremi premiju mi jedini mozemo dobiti u Olovu stavicemo Sanela da sudi![]()
Prvo kolo druge polusezone. Pokazat ćete jeste li pravi klub.
Druže, nema taj lik više ništa kvalitetno ni napisati. Jedino što mu ostaje su zlatne ribice, Mujkanović, prosjek publike i te gluposti.Zaniolo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:00kad god udjem ovdje isti post ovog gore lika neznam dokle vise nista se pametno nema procitat..
sta rade ovi sto prate temu i forum ss dali se ovo prati uopste i nadgleda
sve isti postovi pomislim nekad da se kod sviju sve isto vrti po glavi svasta.. kakve veze imaju ribice sa ovim timovima i mecevima ja neznam eto samo znam da s nadom udjem u temu a s gadjenjem izadjem
Sloboda nama dolazi kao drugoplasirana, bod je dovoljan, Stupcanica ce se odlijepiti i ovjeriti ih u Olovu.legenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:19
Ma milion da vam daju iz Olova vi ne mozete dobiti Slobodu![]()
Ice Tea
Reci tom svom gazdi nek spremi premiju mi jedini mozemo dobiti u Olovu stavicemo Sanela da sudi![]()
Deder ti nama reci kakva je situacija u Barseloni?Wanderson je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:51Sloboda nama dolazi kao drugoplasirana, bod je dovoljan, Stupcanica ce se odlijepiti i ovjeriti ih u Olovu.legenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:19
Ma milion da vam daju iz Olova vi ne mozete dobiti Slobodu![]()
Ice Tea
Raspad sistema je u Slobodi, na jednoj strani je Mujkanovic s par ljudi, na drugoj Secerbegovic kokuz i njegova kokuz ekipa, koja se zbog visih ciljeva (igre u kantonalnom savezu) drzi zajedno.
Pitanje je dana kad ce ova jaca strana koja je i ostvarila kakav takav rezultat dici ruke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.