FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta nam je sad sa izgradnjom juga?
-
- Kontakt:
Forma Amoahe je indikativno da ovi igraci mogu vise nego sto vidimo. U kakvoj je formi dosao, i kako je igrao prosle sezone, znaci da moze bolje. Nema samopouzdanja, rekao bih ni fizicke spreme kao ranije. Isto, tako smo igrali sterilno na sredini u prvom dijelu utakmice, da je Cocalic skontao, ako on ne krene naprijed nema tu bodova. Pogodili su sa izmjenama i to bas.let3 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 20:56Dobra utakmica veceras. Stvorii smo dovoljno sansi za par golova, al nasa realizacija je na nivou kantonalne lige. Zapravo, rezerviista Haracic nam ponovo donio gol i pobjedu.
Amoah potpuno van forme, bas je los, uspio je sa metar promasiti gol...ponavljam, sa metarbruka.
Nadam se da ce novi trener (ko god bio) gurati Sabica i Al Jabera, momci mladi i zeljni dokazivanja.
Odbrana zacuđujuce nije primila gol, Sloga nije imala prave sanse za 90 minuta. Jagodic na presici se ofirno nudi Zelji![]()
- ferroviario
- Kontakt:
Ma nema niko pojma pusti šuplje. Do malo prije niko ne zna za ostavku Edisa a sad kao znaju i ko treba da uđe u klub. Vjerovatno samo iznose neke mahalske/kafanske priče. Daj bože da krene na bolje. Ja nakon one farse sa Diglisićem i slinim najavljivanjima ne vjerujem ništa dok ne bude nešto zvanično.
Večeras dosta dobro, po meni. Neutalisali smo ekipu Sloge (koje je bila u punom sastavu), totalno. Bez i jedne šanse, za goste. Daleko je ovo od onoga kako može. Na formaciju 352 bekovi imaju opasno puno prostora. Večeras s kedne strane Galić prečesto nije imao krilo uopšte ispred sebe, tako da nije ni mogao nešto napraviti, a slabiji je bio nego inače. Očajan je bio Šehić, bez prave kretnje čitavu tekmu, sve što je odigrao bilo je pogrešno. Cocalić je držao odbranu. Aco bolji nego odbično. Rustemović jako dobar, možda najbolja utakmica od kako je došao. Mekić tanko, vratio se na carinjenje lopte, sve usporio što je mogao. Drljo po meni bio solidan, ustvari bolji nego inače. Boljević bez ikakve podrške, mislim da može puno bolje, samo kad bude imao s kim (Jaber). Amoah neprepoznatljiv, uz Šehu najlošiji danas. Krpić izginuo među trojicom, kad je Haračić ušao, bolje djelovao. Šteta za onaj šut u prvom poluvremenu i šansu pred kraj. Izmjene: Šabić nije izgorio, dosta dobar, treba ga dozirati i gurati svalku tekmu. Štilić ima magiju i dalje, ali taman za zadnjih 20 minuta. Al Jaber predobar. Sve što je odigrao bilo je jako, jako dobro. Mora više igrati. Haračić džoker, vrhunska reakcija, po meni ga treba ubacivati i kad ne bude gurav rezultat. Dubačkić malo bio unutra, ali je dobra zamisao bila s njim i Cocom na zadnjem veznom.
Protiv Borca:
Muftić
Galić Aco Coca Šabić
Rustemović Mekić
Amoah Jaber Boljević
Krpić
Protiv Borca:
Muftić
Galić Aco Coca Šabić
Rustemović Mekić
Amoah Jaber Boljević
Krpić
- ferroviario
- Kontakt:
Slažem se osim Krpića. On mi je drugi igrač od kada se vratio u poređenju sa mandatom prije. Ne može da pogodi gol sa 2 metra, još na to dosta sebičan. Treba tu Haračića stavit, zaslužio je.bablaz1 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:14Večeras dosta dobro, po meni. Neutalisali smo ekipu Sloge (koje je bila u punom sastavu), totalno. Bez i jedne šanse, za goste. Daleko je ovo od onoga kako može. Na formaciju 352 bekovi imaju opasno puno prostora. Večeras s kedne strane Galić prečesto nije imao krilo uopšte ispred sebe, tako da nije ni mogao nešto napraviti, a slabiji je bio nego inače. Očajan je bio Šehić, bez prave kretnje čitavu tekmu, sve što je odigrao bilo je pogrešno. Cocalić je držao odbranu. Aco bolji nego odbično. Rustemović jako dobar, možda najbolja utakmica od kako je došao. Mekić tanko, vratio se na carinjenje lopte, sve usporio što je mogao. Drljo po meni bio solidan, ustvari bolji nego inače. Boljević bez ikakve podrške, mislim da može puno bolje, samo kad bude imao s kim (Jaber). Amoah neprepoznatljiv, uz Šehu najlošiji danas. Krpić izginuo među trojicom, kad je Haračić ušao, bolje djelovao. Šteta za onaj šut u prvom poluvremenu i šansu pred kraj. Izmjene: Šabić nije izgorio, dosta dobar, treba ga dozirati i gurati svalku tekmu. Štilić ima magiju i dalje, ali taman za zadnjih 20 minuta. Al Jaber predobar. Sve što je odigrao bilo je jako, jako dobro. Mora više igrati. Haračić džoker, vrhunska reakcija, po meni ga treba ubacivati i kad ne bude gurav rezultat. Dubačkić malo bio unutra, ali je dobra zamisao bila s njim i Cocom na zadnjem veznom.
Protiv Borca:
Muftić
Galić Aco Coca Šabić
Rustemović Mekić
Amoah Jaber Boljević
Krpić
-
- Kontakt:
Nekako mirnije kad se pobjedi 

Poštujem. Po meni je Haračić za džokera. Počeo je dvije od početka (Posušje i Sloga) na koji jima je bio najlošiji pojedinac, a mi presterilni. On je igrač za postavu sa dva špica(najbolje zadnjih pola sata) .ferroviario je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:22Slažem se osim Krpića. On mi je drugi igrač od kada se vratio u poređenju sa mandatom prije. Ne može da pogodi gol sa 2 metra, još na to dosta sebičan. Treba tu Haračića stavit, zaslužio je.bablaz1 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:14Večeras dosta dobro, po meni. Neutalisali smo ekipu Sloge (koje je bila u punom sastavu), totalno. Bez i jedne šanse, za goste. Daleko je ovo od onoga kako može. Na formaciju 352 bekovi imaju opasno puno prostora. Večeras s kedne strane Galić prečesto nije imao krilo uopšte ispred sebe, tako da nije ni mogao nešto napraviti, a slabiji je bio nego inače. Očajan je bio Šehić, bez prave kretnje čitavu tekmu, sve što je odigrao bilo je pogrešno. Cocalić je držao odbranu. Aco bolji nego odbično. Rustemović jako dobar, možda najbolja utakmica od kako je došao. Mekić tanko, vratio se na carinjenje lopte, sve usporio što je mogao. Drljo po meni bio solidan, ustvari bolji nego inače. Boljević bez ikakve podrške, mislim da može puno bolje, samo kad bude imao s kim (Jaber). Amoah neprepoznatljiv, uz Šehu najlošiji danas. Krpić izginuo među trojicom, kad je Haračić ušao, bolje djelovao. Šteta za onaj šut u prvom poluvremenu i šansu pred kraj. Izmjene: Šabić nije izgorio, dosta dobar, treba ga dozirati i gurati svalku tekmu. Štilić ima magiju i dalje, ali taman za zadnjih 20 minuta. Al Jaber predobar. Sve što je odigrao bilo je jako, jako dobro. Mora više igrati. Haračić džoker, vrhunska reakcija, po meni ga treba ubacivati i kad ne bude gurav rezultat. Dubačkić malo bio unutra, ali je dobra zamisao bila s njim i Cocom na zadnjem veznom.
Protiv Borca:
Muftić
Galić Aco Coca Šabić
Rustemović Mekić
Amoah Jaber Boljević
Krpić
Možda probati 442 (romb)
Selimović/Rustem
Mekić. Boljević
Jaber
Haračić. Krpić
Sad da li je preofanzivno.
Jedino sto moze sprijeciti bolje dane je da se @KANA vrati i najavi ih
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ferroviario
- Kontakt:
I to je tačno što kažes ali Krpić me je totalno razočarao. Toliko promašenih zicera, krkansko ponašanje i sebičnost.bablaz1 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:38Poštujem. Po meni je Haračić za džokera. Počeo je dvije od početka (Posušje i Sloga) na koji jima je bio najlošiji pojedinac, a mi presterilni. On je igrač za postavu sa dva špica(najbolje zadnjih pola sata) .ferroviario je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:22Slažem se osim Krpića. On mi je drugi igrač od kada se vratio u poređenju sa mandatom prije. Ne može da pogodi gol sa 2 metra, još na to dosta sebičan. Treba tu Haračića stavit, zaslužio je.bablaz1 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:14Večeras dosta dobro, po meni. Neutalisali smo ekipu Sloge (koje je bila u punom sastavu), totalno. Bez i jedne šanse, za goste. Daleko je ovo od onoga kako može. Na formaciju 352 bekovi imaju opasno puno prostora. Večeras s kedne strane Galić prečesto nije imao krilo uopšte ispred sebe, tako da nije ni mogao nešto napraviti, a slabiji je bio nego inače. Očajan je bio Šehić, bez prave kretnje čitavu tekmu, sve što je odigrao bilo je pogrešno. Cocalić je držao odbranu. Aco bolji nego odbično. Rustemović jako dobar, možda najbolja utakmica od kako je došao. Mekić tanko, vratio se na carinjenje lopte, sve usporio što je mogao. Drljo po meni bio solidan, ustvari bolji nego inače. Boljević bez ikakve podrške, mislim da može puno bolje, samo kad bude imao s kim (Jaber). Amoah neprepoznatljiv, uz Šehu najlošiji danas. Krpić izginuo među trojicom, kad je Haračić ušao, bolje djelovao. Šteta za onaj šut u prvom poluvremenu i šansu pred kraj. Izmjene: Šabić nije izgorio, dosta dobar, treba ga dozirati i gurati svalku tekmu. Štilić ima magiju i dalje, ali taman za zadnjih 20 minuta. Al Jaber predobar. Sve što je odigrao bilo je jako, jako dobro. Mora više igrati. Haračić džoker, vrhunska reakcija, po meni ga treba ubacivati i kad ne bude gurav rezultat. Dubačkić malo bio unutra, ali je dobra zamisao bila s njim i Cocom na zadnjem veznom.
Protiv Borca:
Muftić
Galić Aco Coca Šabić
Rustemović Mekić
Amoah Jaber Boljević
Krpić
Možda probati 442 (romb)
Selimović/Rustem
Mekić. Boljević
Jaber
Haračić. Krpić
Sad da li je preofanzivno.
Ne znam čime je on zaslužio da bude kapiten pored Ace, Coce i Štile.
Decki jel bilo dosta kokuzluka i prezivljavanja ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Edis Kovačević HVALA !
Za dvije godine spustiti dug sa 9 miliona na 4 miliona je posao sa kojim se ulazi u zlatnu historiji ŽELJEZNIČARA
Sretno dalje

Za dvije godine spustiti dug sa 9 miliona na 4 miliona je posao sa kojim se ulazi u zlatnu historiji ŽELJEZNIČARA
Sretno dalje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
To ti se zove stabilizacija ako nisi znao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bitno je samo da ni Senad ni Amar ne pridju blizu klubu. Talicemo se za aparate, trebace razne botove prikljucivati 

1921
-
- Kontakt:
Sve je lijepo krasno ali Haracic nije za prvog špica. Nema snage, nije nikad trenirao kroz karijeru,niti igrao za ozbiljan klub. Dečko se trudi ali kad igra od početka ko da ne igra. Jabar mora igrati od početka pa čak prije nego Mekic. Skolovaniji igrac, spremniji. Dovoljna da igra prije čitavog veznog reda.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A na prošlom profilu životom se borio da Haračić mora igratiLaki26 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 22:52Sve je lijepo krasno ali Haracic nije za prvog špica. Nema snage, nije nikad trenirao kroz karijeru,niti igrao za ozbiljan klub. Dečko se trudi ali kad igra od početka ko da ne igra. Jabar mora igrati od početka pa čak prije nego Mekic. Skolovaniji igrac, spremniji. Dovoljna da igra prije čitavog veznog reda.

I Mulalic za prvog golmana!
Dobro Zeljo ikako postoji, nema spica, nema veze, nema ekonoma, lazu za dugove, zavjera ustasko-dzihadska

Dobro Zeljo ikako postoji, nema spica, nema veze, nema ekonoma, lazu za dugove, zavjera ustasko-dzihadska
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ma degen je govorio da ga je on doveoavalPacidoroP je napisao/la: ↑04 nov 2023, 23:34A na prošlom profilu životom se borio da Haračić mora igratiLaki26 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 22:52Sve je lijepo krasno ali Haracic nije za prvog špica. Nema snage, nije nikad trenirao kroz karijeru,niti igrao za ozbiljan klub. Dečko se trudi ali kad igra od početka ko da ne igra. Jabar mora igrati od početka pa čak prije nego Mekic. Skolovaniji igrac, spremniji. Dovoljna da igra prije čitavog veznog reda.![]()

@admin, yebes nas fakat s ovim bolesnikom. Banuj smece.
1921
Očekujemo ostavku direktorice Sabrine za sirotinju. I raspuštanje kompletne skupštine. Vodili ste klub donacijama,jedna od najgorih uprava u povijesti.
I da se otjeraju oni s juga sto urlaju!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Ferroviere1987, Levin, Lokomotifa i 37 gostiju.