FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vrati im se za proslu utakmicu.
Kakav stroj od igrača je Araujo. Ako ne bude povreda, ulazi u TOP10 legendi Barce.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako su izgubili prošlu utakmicu, tako su ovu pobijedili. Strašno bitna tri boda, idemo dalje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 23:02Kako su izgubili prošlu utakmicu, tako su ovu pobijedili. Strašno bitna tri boda, idemo dalje.
Nezasluzeno oboje, samo Real nije zasluzio 3 boda iz Clasica, al ko te pita sad
- tutankamon1905
- Kontakt:
Trenutno ne postoji losija, a sretnija momcad u europi od ove barcelone
Nije bas da su protiv Reala imali srece. Nadigrali ih totalno i izgubili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 23:17Trenutno ne postoji losija, a sretnija momcad u europi od ove barcelone
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Super… upalio sam utakmicu u 85. minuti… taman vidio promasaj Gavia i pogodak Arauja… ispade najbolje a iskreno ocekivao sam poraz Barcelone na ovoj utakmici…
Ne svidja mi se sto xavi drugu utakmicu za redom ubaciva dva ljevaka da igraju skupa (raphina i yamal), to nikako ne ide…
Ne svidja mi se sto xavi drugu utakmicu za redom ubaciva dva ljevaka da igraju skupa (raphina i yamal), to nikako ne ide…
- jasonstatham
- Kontakt:
Vrati se levatima za prošli vikend! Nevjerovatno.
Uopšte nisam bio optimista pred Sociedad, Anoeta je jako teško gostovanje uvijek bilo. U ovom trenutku možda najgore. Koliko sam negdje vidio, Sociedad nije ovdje izgubio od februara 2023, u odličnoj su formi, pronašli su dobar balans između obaveza u Evropi i la Ligi.
Igrali su gore nego sam očekivao. ter Stegen igrač utakmice, Araujo za tri nezaslužena boda. Jbg, vrati im se. Bolje su odigrali protiv reala, ništa nisu dobili, ovdje se nisu znali sastaviti sa loptom, izvukoše tri boda.
Ne bih da ih pretjerano kritikujem, ipak je Anoeta, uklet stadion. Ali da se može bolje, bez sumnje mora.
Uopšte nisam bio optimista pred Sociedad, Anoeta je jako teško gostovanje uvijek bilo. U ovom trenutku možda najgore. Koliko sam negdje vidio, Sociedad nije ovdje izgubio od februara 2023, u odličnoj su formi, pronašli su dobar balans između obaveza u Evropi i la Ligi.
Igrali su gore nego sam očekivao. ter Stegen igrač utakmice, Araujo za tri nezaslužena boda. Jbg, vrati im se. Bolje su odigrali protiv reala, ništa nisu dobili, ovdje se nisu znali sastaviti sa loptom, izvukoše tri boda.
Ne bih da ih pretjerano kritikujem, ipak je Anoeta, uklet stadion. Ali da se može bolje, bez sumnje mora.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Bar nisam ni očekivao da će nakon onakvog poraza prošle sedmice odigrati dobru utakmicu, tako da je ovo baš ogromna pobjeda.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gundo je nesumnjivo digao svoju igru na nivo nepoznat panjevima u ekipi koji pocrkaju u 61.minuti svake utakmice. Mislim da je imao tri sprinta od svog 16erca do neprijateljskog u periodu od 85.minute do kraja, što samo znači da je čitava generacija u ekipi ispuhana i da NIKAD nisu imali intenzivne kondicione pripreme. A to je veliki problem. Dobra stvar je što se vraća većina igrača nakon povreda, pa onaj panj s brojem 18 nema minutaže. Još jedan mali problem je i to što Cancelo izgleda nezadovoljan i potrošen - a vjerovatno samo zato što mu ciganski mentalitet ne dozvoljava da shvati da može bit koristan i na drugim pozicijama + da mora igrat i bez lopte.
Džeri Drejk
mislim da njihovi treninzi imaju previše igre sa loptom, i to dodavanja... ni Xavi ni Iniesta nisu imali neki šut.. a kondiciju samo kod nekih trenerasalkan je napisao/la: ↑05 nov 2023, 07:28Gundo je nesumnjivo digao svoju igru na nivo nepoznat panjevima u ekipi koji pocrkaju u 61.minuti svake utakmice. Mislim da je imao tri sprinta od svog 16erca do neprijateljskog u periodu od 85.minute do kraja, što samo znači da je čitava generacija u ekipi ispuhana i da NIKAD nisu imali intenzivne kondicione pripreme. A to je veliki problem. Dobra stvar je što se vraća većina igrača nakon povreda, pa onaj panj s brojem 18 nema minutaže. Još jedan mali problem je i to što Cancelo izgleda nezadovoljan i potrošen - a vjerovatno samo zato što mu ciganski mentalitet ne dozvoljava da shvati da može bit koristan i na drugim pozicijama + da mora igrat i bez lopte.
Xavi izvodio slobodnjake nikad gola nije dao, da je Leo i to radio imao bi 20 golova više
Evo Xavi i Iniesta bili nespremni

Xavi/Iniesta duet je svojim cakama i prefinjenom tehnikom rješavao utakmice do 61.minute, tako da ta napomena ne pije vode. Čak je Xavi tu u prednosti naspram Inieste, jer je postao igrač kod VanGaala, tj.tokom jedne ogromne krize kroz koji je klub prolazio. Iniesta je skoro pa na gotovo došao. A bogami se sjećam da su bili fizički spremniji od svakog iz prvog tima unazad 4-5 godina.
Džeri Drejk
Nekako se uvijek držim onoga, prespavaj pa komentiraj. U stvari, već su mi neki uzeli riječ iz usta.
Ono što je nogomet Barceloni uzeo prošle subote, sad im je vratio. I to je tako. Najbezobraznija
i najpokvarenija sportska igra na svijetu, jedina u kojoj bolja ekipa tijekom utakmice može izgubiti.
I to je pošteno reći i priznati. Ali sinoć niko sretniji od mene. Sad bi li ja više volio da smo mi otresli molere,
a izgubili od Sociedada je drugo pitanje, važno je samo za mene, ali općenito totalno nebitno.
Mislim, ja bih volio obje pobjede, da se razumijemo, hahahaaa.
Xavi je počeo sa trojicom nazad i to ne funkcionira. Već smo na jednoj utakmici u ovoj sezoni tako počeli i završili
prvo poluvrijeme, pa prešli na Barceloninu klasiku u drugom. Nije funkcioniralo ni tad ( ne sjećam se tačno protiv koga
su igrali ), a ni sinoć. Nakon zamjena i povratka na 433, stvari su se malo popravile.
Ne treba podsjećati, da Barcelona sinoć nije igrala protiv nekog taraba tima, nego protiv odlične ekipe, koja igra uspješno
UCL, koja ima masu reprezentativaca nekoliko država, koja je mogla i trebala i protiv molera izvući bolji rezultat u prijestolnici
od poraza 2 1. Za one koji nisu gledali, poveli su 2 0, pa je sudac izmislio zaleđe, itd........itd..........
Protiv njih je Inter, finalista UCL i vodeća ekipa Calcio-a, pukim slučajem izjednačio pred kraj utakmice, a prije tog totalno nadigran.
Da zaključim, pobijedili jesu, puno sreće imali, bodovi se pišu, drago mi je da su svi svjesni tog, a zbog daljnje dobre energije je to potrebno
i priznati.
Ono što je nogomet Barceloni uzeo prošle subote, sad im je vratio. I to je tako. Najbezobraznija
i najpokvarenija sportska igra na svijetu, jedina u kojoj bolja ekipa tijekom utakmice može izgubiti.
I to je pošteno reći i priznati. Ali sinoć niko sretniji od mene. Sad bi li ja više volio da smo mi otresli molere,
a izgubili od Sociedada je drugo pitanje, važno je samo za mene, ali općenito totalno nebitno.
Mislim, ja bih volio obje pobjede, da se razumijemo, hahahaaa.
Xavi je počeo sa trojicom nazad i to ne funkcionira. Već smo na jednoj utakmici u ovoj sezoni tako počeli i završili
prvo poluvrijeme, pa prešli na Barceloninu klasiku u drugom. Nije funkcioniralo ni tad ( ne sjećam se tačno protiv koga
su igrali ), a ni sinoć. Nakon zamjena i povratka na 433, stvari su se malo popravile.
Ne treba podsjećati, da Barcelona sinoć nije igrala protiv nekog taraba tima, nego protiv odlične ekipe, koja igra uspješno
UCL, koja ima masu reprezentativaca nekoliko država, koja je mogla i trebala i protiv molera izvući bolji rezultat u prijestolnici
od poraza 2 1. Za one koji nisu gledali, poveli su 2 0, pa je sudac izmislio zaleđe, itd........itd..........
Protiv njih je Inter, finalista UCL i vodeća ekipa Calcio-a, pukim slučajem izjednačio pred kraj utakmice, a prije tog totalno nadigran.
Da zaključim, pobijedili jesu, puno sreće imali, bodovi se pišu, drago mi je da su svi svjesni tog, a zbog daljnje dobre energije je to potrebno
i priznati.
Stvar je u tome sto su ove sezone tri utakmice dobili gdje ne moraš reći imali su sreće.
Don't hate what you don't understand.
De se prijatelju sam sa sobom dogovori jesu li bili spremni ili ne.salkan je napisao/la: ↑05 nov 2023, 12:33Xavi/Iniesta duet je svojim cakama i prefinjenom tehnikom rješavao utakmice do 61.minute, tako da ta napomena ne pije vode. Čak je Xavi tu u prednosti naspram Inieste, jer je postao igrač kod VanGaala, tj.tokom jedne ogromne krize kroz koji je klub prolazio. Iniesta je skoro pa na gotovo došao. A bogami se sjećam da su bili fizički spremniji od svakog iz prvog tima unazad 4-5 godina.
Odlican kiks Reala
- numanumaye22
- Kontakt:
Yebe ga rodni list.Mquc je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:24De se prijatelju sam sa sobom dogovori jesu li bili spremni ili ne.salkan je napisao/la: ↑05 nov 2023, 12:33Xavi/Iniesta duet je svojim cakama i prefinjenom tehnikom rješavao utakmice do 61.minute, tako da ta napomena ne pije vode. Čak je Xavi tu u prednosti naspram Inieste, jer je postao igrač kod VanGaala, tj.tokom jedne ogromne krize kroz koji je klub prolazio. Iniesta je skoro pa na gotovo došao. A bogami se sjećam da su bili fizički spremniji od svakog iz prvog tima unazad 4-5 godina.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.