FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije ni sad neka kiša, skroz malo pada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema kiše sigurno. Ja bez kišobrana hladno idem.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nemojte da im ova kisa daje nadu da nas nece biti. Vjeruem da se sad smijese i raduju i nadaju se. U inat moramo svi ko jedan.
Lesinariiii puse gaaa
Lesinariiii puse gaaa
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Samo se kod nas danima pise o kisi o posjeti, o utakmici niko ni rijeci.
Ko dodje dodje, ko ne dodje neka pusi ga i to je to.
Ko dodje dodje, ko ne dodje neka pusi ga i to je to.
SVI NA KOŠEVO!!!
**** te kiša više, ponesi kabanicu, kišobran, obuci se malo toplije, obuća da bude neka što ne propušta i dođi. I kiša uopšte nije toliko jaka pa da se ne dođe. Evo da je sad utakmica ne bi trebao ni kišobran, ni kabanica, nego samo toplija odjeća i obuća.
**** te kiša više, ponesi kabanicu, kišobran, obuci se malo toplije, obuća da bude neka što ne propušta i dođi. I kiša uopšte nije toliko jaka pa da se ne dođe. Evo da je sad utakmica ne bi trebao ni kišobran, ni kabanica, nego samo toplija odjeća i obuća.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 05 nov 2023, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
Svima vama kojima je kisa problem, a zivite 15-20 minuta hoda od stadiona, sjetite se onih koji prevale par sati putovanja i ipak dodju po istoj toj kisi 

1946-1987
- morsecode
- Kontakt:
Joj havarije kod kvadranta, da li radi pijaca danas? Nadam se da niko glavu nije izgubio
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Imaj razumijevanjaGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 nov 2023, 13:59Kakve pickice razmažene, boli me qurac pada li ili ne pada, utakmicu neću propustiti. Obucite se i u čemu je kvaka?
Ljudi hoce da u 6 maraka bude ubrojana kabanica,topli napitak,kozna stolica sa naslonjacem za noge,dekica da picic ne nazebe,drzac kisobrana,maser i prijevoz
Navijaci po Evropi prelaze 700-800 kilometara i vise da bi gledali klub,placaju 15x skuplje karte ovdje se preserava sto 6 sati pred utakmicu padne malo kise a za vrijeme iste nece sigurno biti
Ko nece nek ne dolazi i nek se yebe.Okrenimo se utakmici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Neka nas bude i 3 milje, znat ćemo da je toliko bolesnika kojima vremenski uslovi ne predstavljaju problem. Kisnuli smo, kisnuti ćemo, bolesni smo bili dan poslije i opet ćemo. Sve za mangupa!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zimska.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi na sjever,da grmi kao protiv strumfova.
Današnja utakmica je najbolji dokaz koliko nedostatak krova utice na posjećenost utakmice. I opet će nas biti. I još jednom da spomenem da je krajnje vrijeme za uvođenje vara-a i kućnih posjeta sudijama.
Ma ja, ovo drugo nam je za ljeta
🇵🇸
Nepostojeci penal, i gol iz ofsajda. Tuzla bolja bila. Jos ce i ovim ponovo poceti natezati
Počeo i Zrinjski lagano sa lakrdijama, skontali su da se ne može ravnopravno i pošteno boriti sa SNSD prčijom.
Mi smo tu donji kako god okreneš, 3. mjesto plafon pored dvije ovakve političke kurve.
Mi smo tu donji kako god okreneš, 3. mjesto plafon pored dvije ovakve političke kurve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, goGlobal, johntravolta123, laznokrilo, nedimmmm1337, Oerde, Pena, sfedjomdotitule, Zagor i 70 gostiju.