Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
igrace se samo utakmica u nedjelju u 13:00 sati
Nešto slično kao Panić i Obrvan?DaVinci je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:41Pukla tikva, kao sto to cesto biva ...<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:02Da li zna neko sta je sa Josipom Pericem, nema ga na spisku, niti ranije nije dobivao pozive, da li postoji neki problem?![]()
Nema ni Malinovića već dugo, doduše možda njega nije bilo čak ni kod Obrvana, ne mogu se sjetiti tačno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako ovako nastave, nece ni Gruziju dobiti na EP.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stace te ih sad pravdati nevalja im autobus ili mali kreveti
Bas. Isto kao da su isli busem do Sibira, a ne Ceske. Na kraju krajeva, sa cime idu kad igraju u klubovima? Sreca pa se ona jucer odgodila, bila bi jos jedna katastrofa.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Golmani ,pivoti i krila i nekako su OK, Davidović pokušava i Terza ,Panić u odbrani. Bekovi nije da su nula nego debeli minus reprezentacije. Što prije shvatimo da Hamidović , Herceg ,Mandić nisu ni blizu kvalitete koja treba za repku to bolje. Isaković je u našoj PL slabiji od masu bekova koji igraju i tu je samo zbog Damira koji ga je poveo sa sobom. Očigledno je da i ovdje ako si bliže vatri i ogriješ se pa tako dođu i pozivi u repku nezasluženo. ovaj rezultat i nije nikakvo iznenađenje samo realno stanje.
Šta je sa Benjom Čičkušićem, mislim da bi on sam danas dao 10 golova?
Ma nije ni on nesto. Pumpa samo sebi statistiku, ne gleda nikog drugog na terenu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je uvjek bilo i biće zato smo kante vidiš ko igra nekakav Mandic,Herceg bio bi rezerva u Maglajupalladino je napisao/la: ↑05 nov 2023, 14:28Golmani ,pivoti i krila i nekako su OK, Davidović pokušava i Terza ,Panić u odbrani. Bekovi nije da su nula nego debeli minus reprezentacije. Što prije shvatimo da Hamidović , Herceg ,Mandić nisu ni blizu kvalitete koja treba za repku to bolje. Isaković je u našoj PL slabiji od masu bekova koji igraju i tu je samo zbog Damira koji ga je poveo sa sobom. Očigledno je da i ovdje ako si bliže vatri i ogriješ se pa tako dođu i pozivi u repku nezasluženo. ovaj rezultat i nije nikakvo iznenađenje samo realno stanje.
Nas ce Holandija nabit 15 razlike, a Svedska jos i vise. Jbt koji ocaj danas.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Doborac pravi spisak i on je glavni krivac sto npr Ivano Pavlovic ne igra za nas iako je znao njegove mogucnosti.Decka zvali za kontrolno okupljanje igraca iz domace lige a mogao je komotno biti na spisku A selekcije
Ima sigurno još 4-5 igrača koji su izgubljeni zbog "lokalpatriota", tko naslijedi ove stručnjake imati će još teži posao
Bolje da su i nju otkazali ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
A ko su igrači koji po vama zaslužuju biti tu? Zanimaju me imena, klub, godine i pozicija 
Da vidimo ima li tu materijala

Da vidimo ima li tu materijala

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Sta je sa onim Tim Sutonom, bila je neka prica da bi mogao igrati za nas?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za Petrovića sam i ja pisao, doduše on je možda više desno krilo nego desni bek, a tu smo dobro popunjeni jbg. Mada kad pogledaš kakvi su drugi desni bekovi osim Panića, bolje je tu Petrovića koristiti.
Što se tiče Sutona, po mojim informacijama (koje ne moraju biti tačne) on je odustao od reprezentacije nakon onog dvomeča sa Grčkom. Valjda je čovjek shvatio u kakav cirkus bi došao, pa je odustao. Realno više on treba reprezentaciji, nego reprezentacija njemu.
Najveća sramota je što se ne zovu neki igrači iz Izviđača. Moguće je da većina njih možda i ne želi igrati za BiH, ali vjerujem da postoji poneki koji bi želio makar jer ne može za Hrvatsku.
Što se tiče Sutona, po mojim informacijama (koje ne moraju biti tačne) on je odustao od reprezentacije nakon onog dvomeča sa Grčkom. Valjda je čovjek shvatio u kakav cirkus bi došao, pa je odustao. Realno više on treba reprezentaciji, nego reprezentacija njemu.
Najveća sramota je što se ne zovu neki igrači iz Izviđača. Moguće je da većina njih možda i ne želi igrati za BiH, ali vjerujem da postoji poneki koji bi želio makar jer ne može za Hrvatsku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.