NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

nickiZe88
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la nickiZe88 » 05 nov 2023, 15:30

Bar da se u miru ode na ovu pauzu kad treba skoro sve otjerat.

Nisam sretan s pobjedom jer je igra kriminalna, katastrofalna, uzasna za gledanje. Vise bih volio da imamo igru.

Kako god, privest kraju i otjerat vise od pola tima.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 05 nov 2023, 15:31

Dobro je. Tri boda. Sljedeca poraz i kuci pobjeda i puna saka brade i onda traziti nove igrace . Ovo igracinstvarno ne mogu ponuditi nista. Cast izuzetcima

smajlovic99
Kontakt:

Post Postao/la smajlovic99 » 05 nov 2023, 15:36

Moze li mi neko objasniti zbog cega se ne testiraju juniori? Po svemu prikazanom tesko da ce biti puno losiji od trenutnih prvotimaca. Ako se juniori Buducnosti nose sa ovim nasim nazovi iskusnim igracima, zasto se ne bi mogli nasi juniori nositi sa svojim vrsnjacima? Ako nam juniori nisu dovoljno kvalitetni za drugu ligu sa 18 godina onda se svi kolektivno trebamo zapitati kakvi su nam treninzi juniora. Konstanto slusamo da su neiskusni i da ne mogu igrat ovu ligu, pa moze li mi neko reci jesu li igraci Buducnosti danas rutineri sa 15 godina druge lige u nogama ili su vecinski mladici ispod 21 godine. Sumnjam da neki junior nije spreman da promasi ono sto je promaseno danas ili da neki junior nije spreman da uskoci da zamijeni Davuda i ne pokaze nista kao njegova danasnja zamjena. Puno bih lakse tolerisao da ne primjetim juniora na terenu nego nekog ko bi kao trebao biti jaci i bolji. Dajte malo da pratimo svijet. I u svijetu djeca od 17 godina imaju 17 godina ali ocigledno nemjerljivo kvalitetniji rad. Ako Barselona i Real Madrid imaju muda da im igraju djeca od 16 17 godina u prvim postavama, sta je problem sa drugom ligom BiH. Nisam lud da poredim nase juniore sa Pedrijem i Bellinghamom ali nije ni druga liga BiH liga sampiona, nit je Celik Real Madrid.

BlaBlaTron
Kontakt:

Post Postao/la BlaBlaTron » 05 nov 2023, 15:36

Hoće li se dovoditi iko u zimskom prelazu zna li se išta?

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 05 nov 2023, 15:38

Masic 2 stopostotne sanse,on neke nonsalancije lopovi i odmah kazna. Budućnost se nudila,dozvolila da se igra i oni se dovode u situaciju da jedva pobjeđuju.

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 05 nov 2023, 15:40

Uh na misice dobismo “nafaka” nas sacekala, Sivac je nas najbolji igrac uz Masica koji se danas nije proslavio Durmu,Vardu i mozda jos eventualno jednog dvojicu da nesto lice na igrace,ovo ostalo sve ne lici ni na sta jednostavno mora se rascistit i dovest barem 6-7 ozbiljni igraca ako se zeli igrat cim izadze Talha udze nas profi igrac mi se sastat sa loptom nismo mogli Mahir Karic legendo nisi vise za ozbiljnog fudbala,Aladine svaka ti cast tacno se vidi ko redovno trenira i zivi sportski,drzi odbranu na svojim ledzima.Sve u svemu sto gore neko napisa ,boze dogurat do pauze

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 05 nov 2023, 15:48

Sreca, sreca, sreca. Ako nista u tome smo dobri ove sezone. Losa igra nema tu price nikakve.

Neke izmjene i sam pocetni sastav cudni ali eto...

Benzema bruka, koliko su neki na njega svrsavali, a nista se bolje nije pokazao od Šijerkića. Šteta sto je ovaj momak morao napustiti klub.

U Srebreniku sve osim poraza je ravno senzaciji za ovu ekipu.

Edit. Ovaj Bajramovicev drug sto komentarise na skoro svaku objavu, ako citas forum ohladi malo covjece, razumijem da ti je drug al budi malo realan. Kakav doktor kakvi bakraci..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 15:52

Na nogu ovog Benzemu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 05 nov 2023, 15:52

sagitarius je napisao/la:
05 nov 2023, 15:26
Ajmo zaMORON, jedna psovka na racun kapitena!
Kapiten kako samo i zna, kapitenski !!!

Šamarali bi nas ljudi i doslovno i figurativno gdje god dodjemo, a bgm i u nasoj avliji, da njega nema .. ko se razumije malo u sport, a pogotovo u ove nase oranice, vidi odnos sudija prema nasim mladjim momcima, stoka je ovo, i to dobro uigrana, i s njima se mora znati, nekad i po racun kartona - ali bez pardona !!
smajlovic99 je napisao/la:
05 nov 2023, 15:36
Moze li mi neko objasniti zbog cega se ne testiraju juniori? Po svemu prikazanom tesko da ce biti puno losiji od trenutnih prvotimaca. Ako se juniori Buducnosti nose sa ovim nasim nazovi iskusnim igracima, zasto se ne bi mogli nasi juniori nositi sa svojim vrsnjacima? Ako nam juniori nisu dovoljno kvalitetni za drugu ligu sa 18 godina onda se svi kolektivno trebamo zapitati kakvi su nam treninzi juniora. Konstanto slusamo da su neiskusni i da ne mogu igrat ovu ligu, pa moze li mi neko reci jesu li igraci Buducnosti danas rutineri sa 15 godina druge lige u nogama ili su vecinski mladici ispod 21 godine. Sumnjam da neki junior nije spreman da promasi ono sto je promaseno danas ili da neki junior nije spreman da uskoci da zamijeni Davuda i ne pokaze nista kao njegova danasnja zamjena. Puno bih lakse tolerisao da ne primjetim juniora na terenu nego nekog ko bi kao trebao biti jaci i bolji. Dajte malo da pratimo svijet. I u svijetu djeca od 17 godina imaju 17 godina ali ocigledno nemjerljivo kvalitetniji rad. Ako Barselona i Real Madrid imaju muda da im igraju djeca od 16 17 godina u prvim postavama, sta je problem sa drugom ligom BiH. Nisam lud da poredim nase juniore sa Pedrijem i Bellinghamom ali nije ni druga liga BiH liga sampiona, nit je Celik Real Madrid.
Slazem se sa vise stvari nego sto se ne slazem, npr danas je bezveze vadjenje malog Hodzica koji je odigrao savrseno na beku nakon sto je zamijenio Salkanovica.. samo zato sto je najmladji, a trebao je Durmisa tad izvaditi za Sarica.. Davud ti je druze zamjena, nije ovo danas njegova zamjena, nego on grije klupu, jer "igra za raju i zanemaruje taktiku" ;) trebalo nam je ovo danas, svima od navijaca preko igraca do trenera i uprave!!

VOLIM TE ČELIK !!!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 nov 2023, 15:53

Tri boda ...Bog nas pogledao..igra ni za jedan bod...pa u prvih 10-15 minuta su nas uzeli samo tako da ona prečka uđe u gol ,gotovo bi to bilo samo bi bilo pitanje koli bi još do kraja primili.Mislim da bodova imamo i više nego što zaslužujemo..jer ovo nam je treći,četvrti put da gol dajemo u 90+.Za ovu ligu 80 % ekipe nije dorastao...šta uraditi..u našoj finansijskoj situaciji nema pojačanja nego pravi pitu od onoga što imaš.Problem je kada stanu ovi golovi u 90 +..kako god bilo nadam se da ćemo ostati i opstati..a dalje šta bog da..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 15:55

Hvala didi za gol.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 05 nov 2023, 15:56

Yebo vas Mašić, ne zna lijevom nogom ošutat 1 na 1, druga situacija opet 1 na 1, ne z a završit. Talha je odličan, izašao je jer nije više imao snage, očito je da ima 5kg viška, Munir mu je to prvi rekao. Vardo, Skols, Bega odlični također. Isak pojeo odbranu, Bajramović isto. Sivac prvo mora naučit dodat ili šutirat kad izađe 1 na 1, pa onda se prebacit na krilo.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2023, 16:00

Ma Sivac je za krila se ubio, bezveze se momak trosi na beku.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 nov 2023, 16:05

ne kontam sta je sa ovom krupom il lige rs nigdje ih ,mozda mozemo nekog slobodnog pokupit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

nicazedobagro
Kontakt:

Post Postao/la nicazedobagro » 05 nov 2023, 16:06

prisonbreak je napisao/la:
05 nov 2023, 16:00
Nema momak suta uopste, a i kad udje u sesnesterac izgubi se
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 05 nov 2023, 16:07

prisonbreak je napisao/la:
05 nov 2023, 16:00
Ne slazem se sa tim. Mislim da mu fali malo napadackih aduta za krilo, ima super brzinu i pas ali nema mi tu nekako napadcog iq za njega. Vise se snalazi na beku po mom misljenju. Moze puno pretrcat i on bi bio dobar igrac i sistemu sa 3 zadnja ko neki wing bek al ko cisto krilo mislim da nije najbolji

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 05 nov 2023, 16:12

Igra loša i užasna ali kakav nam je vezni red dobro smo i ovo bodova sakupili. Još 3 boda do kraja polusezone i da mirnije uplovimo u nastavak sezone na proljeće.

Uz Durmu, Horića, Mašića, Vardu i Sivca niko više ne smije dočekati iduću sezonu u klubu, ma kakve ambicije da budu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 05 nov 2023, 16:13

Talha danas najbolji realno cim je izaso i ono malo igre sto je bilo se ugasilo.

Buducnost danas ruku na srce bolji tim na terenu, vidi se da njihova igra ima smisla, zna se sta hoce, mi smo uglavnom cekali neku kontru. Gledo sam ih i protiv Slobode i tad su bolji bili al nisu imali srece. Iskreno odbrana im je tanka, vecinu prilika sto smo imali bilo je iz njihove greske.
Ekipa kojom sam pozitivno iznenadjen.
Gol primljen opet iz lose odbrane Sivca koja je njegova najveca mana. Apsolutno treba poradit na svojoj defanizivi, kod gola ga onaj mali izbaci i doda Trumicu, a onakav igrac to ne propusta. Sad se tacno vidi kolko mu fali Karalic u odbrani koji ga pokriva kad on ispadne.

Sve u svemu nisam zadovoljan igrom, jedino pozitivno je sto smo se organizovanije branili nego u prehodnim utakmicma, cvrsto, zgusnuto, iskreno jedini segment igre s kojim sam zadovoljan.
Begic i Mehic drugo poluvrijeme super odigrali kao i Vardo i Isakovic.
Bajramovic NIJE za beka al eto nije imao ko drugi igrat.

Privest kraju ovo sto bolje moze, strucni stab i upravu ceka dosta posla na zimu.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 nov 2023, 16:14

Marsal je napisao/la:
05 nov 2023, 16:12
Igra loša i užasna ali kakav nam je vezni red dobro smo i ovo bodova sakupili. Još 3 boda do kraja polusezone i da mirnije uplovimo u nastavak sezone na proljeće.

Uz Durmu, Horića, Mašića, Vardu i Sivca niko više ne smije dočekati iduću sezonu u klubu, ma kakve ambicije da budu.
Ja bih dodao malog Tabakovica, kad igra na svojoj poziciji bude uvijek vise nego dobar.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 05 nov 2023, 16:14

Convicts je napisao/la:
05 nov 2023, 15:52
Na nogu ovog Benzemu.
Cuj na nogu,a igra sa “Balvanima” momak nema ekipe a inace je dobar igrac, svakom se desi los dan ‘eto mi placamo tako dobro da imamo luxuz otjerat jednog Masica uz Sivca i Durmu na golu jos bi dodao vardu jedini sto lice na igrace

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.