Inace navijaci MOŠK Jedinstva cekaju na 11. mec protiv Zrinjskog u nadi da ce napokon pobjediti jedan gradski derbi,velika predsnost im je ta sto HSK Zrinjski igra grupe konferencije dok igraci MOŠK-a ce biti odmorni ali nikad se ne zna.
Da, ovo je ofsajd.
Bas gledam tabelu. Mrtva trka Sloboda Stupcanica.
Zar vi pratite i komentirate HŠK Zrinjski Mostar?
Bas i ja gledam sta se desava u federalci. Mogla bi Stupcanica da uleti, nije da nisu zasluzili. Gdje je raja sa tog pdf-a? Ima li kakvih predvidjanja?
Je li bio faul prije penala ili i za to treba VAR
MOŠK-ovcima nije laHko
Pošto sam rodom iz Olova pa pratim i Prvu ligu, Sloboda definitivno ulazi, Stupčanica još uvijek nema ambicija za PL, jer se ima još nekoliko infrastrukturnih radova na stadionu završiti narednu sezonu dvije. Takve info barem imam.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:57Bas i ja gledam sta se desava u federalci. Mogla bi Stupcanica da uleti, nije da nisu zasluzili. Gdje je raja sa tog pdf-a? Ima li kakvih predvidjanja?
Dobijemo li ih opet za vikend nema druge nego stari osvijetliti u crveno. To je valjda zadnje što mogu probati?Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:11MOŠK-ovcima nije laHko![]()
11.srecu cekaju...
Nitko MOŠK@ sest puta za redom nece da kaHra![]()
O toj situaciji se isto može raspravljati.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:02Je li bio faul prije penala ili i za to treba VAR
Glupa ti je priča pravo, pa o svakoj situaciji se može raspravljati.DTzmu30 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:21O toj situaciji se isto može raspravljati.
Ali, evo kad već pitaš, ja bih svirao prekršaj nad Kobiljarom.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:36nisu skupili ni 2000 clanova po cijeni od 15 KM dok navijaci Zrinjskog kupe toliko sezonskih po cijeni od 120 KM
utakmica TC Borac na Tusnju prije par kola, kisa pljustala non stop... drenaza odradila svoje kada padavine prestanu i NIJE bilo ovakvog blata na tu kolicinu oborina. ista stvar u BL gdje paralelno igraju i Borac i BSK kao domacini, na Kosevu, nigdje nema blata u 5ercu kao ovo danas.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], denimen99, Hansestadt, Maestro^^ i 35 gostiju.