Moj dedo nije bio srbin.Morgen19 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:27Za tu prciju ti je dida navijao prcio materAntipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:07Ako je istina za 2300.![]()
Navijaci Zrinjskog su skoro 200 000 KM vise uplatili za svoj klub nego vi koji se kunete u ljubav prema srpskoj prćiji sa Salemovim zadahom iz Podvelezja.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako pametnije? Danas kisa ,kijamet,hladno nismo nista zaradili.
Nemoj nama o pravljenju novca,od Medjugorja i kamena smo napravili turisticku atrakciju.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- TurkishAirlines
Desava se da voda nadje nekako put do elektronike uredjajaTorino je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:22Nešto ne radi po kiši.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:02Da li je danas bila GoPro kamera napunjena do max?
Znaju li ovi zulicevi ratnici?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ovi manijaci svako malo dobijaju po mozgu 
Nije nego nema memorije.Torino je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:22Nešto ne radi po kiši.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:02Da li je danas bila GoPro kamera napunjena do max?
Znaju li ovi zulicevi ratnici?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Od onog upada nema sedmice da ove forumske horde zla nisu spomenule bar sedmicno "go pro" i slicno.
Jos nisu preboljeli taj degenek..
Ugasena je jedna podgrupa
E druže 3 dana vam se ljudi valjaju u lokvama, vi šutite mi šutimo. Bolje kakavih banana, kivija, soka i kod drugova u posjetu.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:49Od onog upada nema sedmice da ove forumske horde zla nisu spomenule bar sedmicno "go pro" i slicno.
🇵🇸
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Tri osobe zatražile su ljekarsku pomoć neposredno nakon sukoba, a utvrđene su povrede glave i u jednom slučaju lom ruke.
Do navijačkih nereda došlo je u 13:15 sati u samom centru grada kada je grupa “Manijaka” napala domaće navijače.
Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobili su M. H. (1999) i E. M. (1988) iz Mostara dok su lakše povrijeđeni D. K. (2000) i S. S. (1984) također iz Mostara, navode iz MUP-a.
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:56Tri osobe zatražile su ljekarsku pomoć neposredno nakon sukoba, a utvrđene su povrede glave i u jednom slučaju lom ruke.
Do navijačkih nereda došlo je u 13:15 sati u samom centru grada kada je grupa “Manijaka” napala domaće navijače.
Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobili su M. H. (1999) i E. M. (1988) iz Mostara dok su lakše povrijeđeni D. K. (2000) i S. S. (1984) također iz Mostara, navode iz MUP-a.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Opraste nas od onda kad su vam upali. Mislim da nije bilo dana do derbija da niste pisaliTorino je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:52E druže 3 dana vam se ljudi valjaju u lokvama, vi šutite mi šutimo. Bolje kakavih banana, kivija, soka i kod drugova u posjetu.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 17:49Od onog upada nema sedmice da ove forumske horde zla nisu spomenule bar sedmicno "go pro" i slicno.
Nisam vidio da nekom dlaka na glavi fali..
Van sam toga i boli me k. i za jednim a i drugima. Ovdje upadate svako malo sa nekakvim informacijama, a sami ne ucestvujete..
Kad "vasi" dobiju po nosu ide molarisanje, prijetnje, past ce mrtva glava. Kamo srece da su jedni ili drugi Lesinare docekali..
Jesu li ti vasi huligani, narkomani, kriminalci? Ili je to slucaj samo sa Manijacima?
Hoce li takvim nacinom pasti mrtva glava?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 05 nov 2023, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kazem ti nestalo memorije ne moze se ostetiti od lazi nikako.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- TurkishAirlines
NoDi, kako ruka?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
20 RA im dala po mozgu prvoj ekipi 80 ljudi
Danas ih Horde ispresavijale
Danas ih Horde ispresavijale
Ajde ne serite vise majke vam o tucama i tim sranjima.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, glasrazuma, Nemanja99, Olise, tutankamon1905, Zigazaga i 20 gostiju.