FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fuj Allahmi, uzasno igramo, odnosno.ne igramo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Od Rahmana ti nemaš ACMa, pune dvije godine igraš bez ACMa
Zivim za dan kad ce ovaj kvazi kapiten otici iz kluba, ovo sto on “igra” moze igrati svaki od nas ovdje
1946-1987
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Borac zasluzeno prvi, a mi cemo srati o vici, sudijama, namjestanjima a evo gledas tekmu i vidis da mi blage veze nemamo. Jos uvijek smo mi sitna buranija
Ako je igra Hasic, onda posteno, decko igra lopte. Ostalo je smijurija. Julardzija bas… a igrac koji ide za trenerom, Ziljkic je prica za sebe.
- belosevic23
- Kontakt:
Istina. Mi smo po kvalitetu 3 tim u ligi i to treba priznatiJuricaSpindl je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:22Borac zasluzeno prvi, a mi cemo srati o vici, sudijama, namjestanjima a evo gledas tekmu i vidis da mi blage veze nemamo. Jos uvijek smo mi sitna buranija
Radović i Beganović su jednosmjerne ulice. Nit znaju prema naprijed nit prema nazad. Likovi su obični statisti na terenu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ganjas rezultat, ovi samo prekidaju tekmu bakljadama
Sto posto, ljudi bolje igraju od nas tri puta. Vinko je najbolji trener za ovu ligu, lagano disciplinovano zategne odbranu a gore sta se uradi. Nas mag krene u prvoj minuti kidisati na gol protivnika a u odbrani mu šaha i anicic samiJuricaSpindl je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:22Borac zasluzeno prvi, a mi cemo srati o vici, sudijama, namjestanjima a evo gledas tekmu i vidis da mi blage veze nemamo. Jos uvijek smo mi sitna buranija

Mi nemamo lijeve strane, Ziljkića nabit nogom što prije
Invalid Juraldzija igra prije Vrancica
Peni dati papire odmah nakon utakmice.

Qrcine od igraca, ne zasluzuju ni 500 Km platu s toplim obrokom
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Horde su najveći debili
Idi na Julardžija u k
Idi julardzija u picku materinu, sve vrijeme i mjesto svijeta imas frajer je hladno u aut naspici
1946-1987
-
- Kontakt:
Koje nama kapiten 

Šta radi Mustafić više? Svaki put šuta ohladi momak malo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Još 17 pokušaja i Mustafić će pogoditi okvir gola.
fali Reno baš mnogo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jao ovog mustafica maloumnika
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 11 gostiju.