FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vinko takticki pojeo Simona ko 300 grama cvaraka. Vrlo losa utakmica, bezidejni smo naprijed totalno. Bez Renana smo 70% slabiji. Ziljkic vise ne smije odigrat nijednu utakmicu. Penaranda moze bit neka maskota kluba, da djeci po skolama dijeli karte. Ne znam sta smo i ocekivali od lika koji od Primere dodje do nase lige u 26. godini.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta lopti Avramovsli proda, Peneranda i Hasic i sa pedeset posto najbolji
Ovdje nešto nije u redu.
Već drugu tekmu racku od igre. Ljievu stranu mi nemamo al baš nemamo.
Šta bi od onakvih igara...
Već drugu tekmu racku od igre. Ljievu stranu mi nemamo al baš nemamo.
Šta bi od onakvih igara...
Ako su ovi igrači trenutno najspremniji, onda nam se ne piše dobro. Golman katastrofa, Avramovski ništa, Ziljkića ne treba pominjati totalno van forme. Ljudi nas prolaze kao čunjeve.
-
- Kontakt:
Dobro nije 0:3 obzirom da lijeve strane nema nikako.
Obojicu nabiti nogom plus Avramovski,macku na golu,i ima tu jos kandidata…
Sad kad jos udje Hamza tetkica,ma nema…
Ova ekipa ne moze vise od ovoga,fale ti kljucni igraci to je jasno
Obojicu nabiti nogom plus Avramovski,macku na golu,i ima tu jos kandidata…
Sad kad jos udje Hamza tetkica,ma nema…
Ova ekipa ne moze vise od ovoga,fale ti kljucni igraci to je jasno
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne moze bez napadaca. Ziljkic odron. Imenjak projekat pa mora braniti a znamo da ce grijesiti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bod ko pobjeda da hoće završiti polusezona
Klub koji treba jedno dvije godine samo reorganizacije da psotane klub u fudbalskom smislu.
u tom klubu vecina radnika je tu da primi platu... zelje za radom i napredovanjem nema. Ako nekada nekome uputis kritiku i kazes da to nije dobro da moze bolje, tipa da kazes da djeca ne trebaju jesti sendvice od salame i sirnog namaza prije utakmice, proglase te "Pametnjakovicem koji se mijesa u tudji posao"...
Klub u kojem se svako ko je pokusao da radi ozbiljno otjerao i istjerao, proglasio ublehom. Dovode se igraci koji su taman po mjeri kluba, mahalasi koji odigraju jednu dobru i 5 losih ali na tu jednu iducih 5 prezivljavaju a muda ni u tragovima...
Dakle, temelj.
Bez temelja RADNOG, OZBILJNOG, PROFESIONALNOG kluba nema nista... ako vam neko javno prica da je sve top i sve supre u kameru, ne mislite da jeste jer svako ko je tu uposlen mora tako pricati zbog ugovora koji ima.
Primjer zadnji je da je "neko" hladno zaboravio registrovati tri igraca za ligu prvaka... i onda sutra kad toj ili nekoj drugoj osobi kazes da treba nesto drugacije, bolje, postajes "onaj koji me buši" i pokusava otjerati ...
Fdubal danas je sport ENTUZIJASTA, bolesnika, koji hoce i imaju volju da su tu 24/7 ... da kad navec u 1 imas ideju 5 ljudi ce ti se javiti i reci ok, hajmo ... nikada, ali nikada necemo centa napredovati dok taj mentalitet ne bude od u8 do u21 plus prvi tim... to zapamtite... mozemo trpati milione,dovoditi imena kakva hocemo, sve dok ti ljudi kad dodju ujutro u klub na prvi trening ne vide da je 95% ljudi u klubu mrtvi profesionalac, nece ni on biti... svaki igrac kad osjeti da je opusteno, i on se opusti.... kad vidi nezainteresovanost i on postane takav... kada vidi da moze, on ce to iskoristiti... i tu ne moze pomoci ni 101 trener sa ne znam ti kakkvom licencom... jednostavno, dok klub ne postane fudbalski, metra nama nema naprijed... imas 20 ljudi u administraciji i ne registrujes igrace, a drugi klubovi imaju volontere i nikada im se to nije desilo
u tom klubu vecina radnika je tu da primi platu... zelje za radom i napredovanjem nema. Ako nekada nekome uputis kritiku i kazes da to nije dobro da moze bolje, tipa da kazes da djeca ne trebaju jesti sendvice od salame i sirnog namaza prije utakmice, proglase te "Pametnjakovicem koji se mijesa u tudji posao"...
Klub u kojem se svako ko je pokusao da radi ozbiljno otjerao i istjerao, proglasio ublehom. Dovode se igraci koji su taman po mjeri kluba, mahalasi koji odigraju jednu dobru i 5 losih ali na tu jednu iducih 5 prezivljavaju a muda ni u tragovima...
Dakle, temelj.
Bez temelja RADNOG, OZBILJNOG, PROFESIONALNOG kluba nema nista... ako vam neko javno prica da je sve top i sve supre u kameru, ne mislite da jeste jer svako ko je tu uposlen mora tako pricati zbog ugovora koji ima.
Primjer zadnji je da je "neko" hladno zaboravio registrovati tri igraca za ligu prvaka... i onda sutra kad toj ili nekoj drugoj osobi kazes da treba nesto drugacije, bolje, postajes "onaj koji me buši" i pokusava otjerati ...
Fdubal danas je sport ENTUZIJASTA, bolesnika, koji hoce i imaju volju da su tu 24/7 ... da kad navec u 1 imas ideju 5 ljudi ce ti se javiti i reci ok, hajmo ... nikada, ali nikada necemo centa napredovati dok taj mentalitet ne bude od u8 do u21 plus prvi tim... to zapamtite... mozemo trpati milione,dovoditi imena kakva hocemo, sve dok ti ljudi kad dodju ujutro u klub na prvi trening ne vide da je 95% ljudi u klubu mrtvi profesionalac, nece ni on biti... svaki igrac kad osjeti da je opusteno, i on se opusti.... kad vidi nezainteresovanost i on postane takav... kada vidi da moze, on ce to iskoristiti... i tu ne moze pomoci ni 101 trener sa ne znam ti kakkvom licencom... jednostavno, dok klub ne postane fudbalski, metra nama nema naprijed... imas 20 ljudi u administraciji i ne registrujes igrace, a drugi klubovi imaju volontere i nikada im se to nije desilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi golmana nemamo, svaki sut ne gol je u mrezi lik se boliger lopete, sklanja se da ga ne pogodi. Ajvar daleko najgori i to odavno, tu je negdje i kapitel. Navijaci pale petarde ko djeca neka i prekidaju ritam, haj da je gol pa i nekako..slave ljudi sto je samo 1-0
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Bez treninga i bez pripreme bilo kakve, bolje bih odigrao utakmicu od ziljkica ovo je već odvratno postalo. Lik je nezainteresovan totalno, umišljeni neki igrač. Ja ne vjerujem na kakav način ljudi pare uzimaju, i to nije male. Odigras 3 tekme dobre odma si Messi, to ti je naš mentalitet. Vrati se u Borac prodana dušo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma nema ovo veze sa formom i spremom. Mi smo u cijeloj polusezoni odigrali jednu odličnu utakmicu protiv Zrinjskog. Sve ostalo je bilo na guzove, sa svima smo se mučili i igrom i rezultatski, osim Želje gdje nismo odigrali ništa aman zaman, samo smo zabijali na vrijeme.
Vi niste dobri sekunde. Polahko ljudi. Pretjeruje se u pljuvanju. Al' fakat.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Mozda su poceli bojkotovat i rozmana igraci hahaha
Razamn je ubleha, kojeg su navijaci nafurali samo iz zelje da se vec jednom krene naprijed, na neki drugi nacin. Mislim, ok je on, u rangu Varesanovica i slicnih. Realno, za njega je Vinko trener u svakom pogledu. Ali u sustini, nije do trenera ovo, dok je na celu kluba mrljo Mirvic, nema nama hajra.
Sta su nas samo ti projekti koštali bodova, trofeja, raznih ispadanja......u zadnjih nekoliko sezonamuhamedhulk je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:41Ne moze bez napadaca. Ziljkic odron. Imenjak projekat pa mora braniti a znamo da ce grijesiti.

-
- Kontakt:
Kad bude ovakvo sudjenje u BL od Bilbije,Njegomirovica,Gihovica i ostalih onda se mozemo nadati nekoj tituli,ovako mi cemo vas kod kuce zaklat,a kad vi budete kod kuce stavit cemo vam balijaća Peljtu da bude fer i posteno,jos nam bude drago sto je Peljto.
Povrede su nas devastirale zadnjih par kola. Šteta zbog Serbecica, Ikica, Balte, Viverosa. Sigurno bismos njima lakse predeverali ovaj tezak period.
Ljudi dali rano gol, zatvorili se i čekaju kontre. Mi lijevog krila nemamo ako na to dodamo veznjake koji su veoma loši čemu se nadati. Valjda Vrančić uđe na poluvremenu inače sumnjam da će ovdje biti išta bolje.napoleon72 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:39Vinko takticki pojeo Simona ko 300 grama cvaraka. Vrlo losa utakmica, bezidejni smo naprijed totalno. Bez Renana smo 70% slabiji. Ziljkic vise ne smije odigrat nijednu utakmicu. Penaranda moze bit neka maskota kluba, da djeci po skolama dijeli karte. Ne znam sta smo i ocekivali od lika koji od Primere dodje do nase lige u 26. godini.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, johntravolta123, kontra, rimljanin90 i 51 gost.