**** mu staru ako cita, ili mozda bolje zenu !

Opet svađa sam sa sobom...c c c...tebi je bolje da se poklopiš po ušima, jer šta si ti ovdje pisao i najavljivao treba da te sramota....u ćošak !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:37Nek vide banjalucka vanago sta je fer i sportska igra. Svaka konta sa ledja prave prekrsaj bez sankcija,hebo poraz kao sto sam rekao i prije samo im kosti slomite da zapamte ovaj dan. Bez i jednog grubog starta,mozda nauce nesto.
Pa igraju uvijek tako.MostarskiSin je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:41Jesu li ovo Julardzija, Mustafic i Avramovski u veznom redu? Nije ni cudo sto gube onda.
Koju,prvu,drugu ili ovu sa strane
Koju hocesworchester je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:43Koju,prvu,drugu ili ovu sa strane![]()
Moze to proci protiv slabijih ekipa kada je lopta vecinom u tvojim nogama, ali protiv Borca ne moze da ga yebes.Bazinga12345 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:43Pa igraju uvijek tako.MostarskiSin je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:41Jesu li ovo Julardzija, Mustafic i Avramovski u veznom redu? Nije ni cudo sto gube onda.
Hebem ti familiju srbine,svaki post vrijedjas seku ti hebem. Sta sam najavljivao ubleho daj mi napisi? Ajde lazove postavi da vidim sta sam pisao? Da mi pobjeda nije bitna vec da vam kosti slomimo kao vi u BL hebem ti sve sto imasletsgofighter je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:42Opet svađa sam sa sobom...c c c...tebi je bolje da se poklopiš po ušima, jer šta si ti ovdje pisao i najavljivao treba da te sramota....u ćošak !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:37Nek vide banjalucka vanago sta je fer i sportska igra. Svaka konta sa ledja prave prekrsaj bez sankcija,hebo poraz kao sto sam rekao i prije samo im kosti slomite da zapamte ovaj dan. Bez i jednog grubog starta,mozda nauce nesto.
Glupane vidiš li šta pišeš slomite im kosti bez i jednog grubog starta, droga ti mozak pojela !?
Kaze Stefo Bulic otici ce Sahinovic za milionski iznos pa se ti zajebaji.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:49
Zuka sta mislis da zamijenis cijene Sahinovicu i Mufticu?
Kikser Sahinovic treba max 250 000 da vrijedi, a Muftić sigurno 400 000 vrijedi
On je venecuelanski Neymar, a ne Maradona
Haman su pogrešnog pokupili na aerodromu, ko Fadil Opančić na peronu. Zato se i čekao onoliko.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, dime, MikiPirs, supervizor i 27 gostiju.