Živ mi ti.Raonffa je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:33Što se tiče Haračića, svakako da je morao dobiti više šansi za igru ali objektivno on nije neka klasa koliko to možda izgleda na osnovu ovosezonske statistike u omjeru broj minuta na terenu i broj datih golova.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:30Nismo realni sekunde. Amoah jeste dobar igrac ali nije sav svoj u vugla. Jak na lopti ko beton, solidna brzina.
Neko duze vrijeme on nije pokazao sta zna.
Jos na sve to ode on isto kao i santos a klubu jedna velika 0.
“Njegov kvalitet se vidio ljetos u Evropi kad je ekipa bila na optimalnom nivou, čovjek je bio strašan. Kasnije kako je ekipa padala tako je padao i on jbg”.
Hvalimo npr Amoah za eVropu a taj lik Haracic 3 gola u dvije tekme sto se tice eVrope.
Zakucan za klupu, svi dobiju sanse samo on jok.
Navijaci mirni zucnuli nisu.
To je sigurno iz razloga jer je Amazon doveo Haracica. Drugog razloga nema.
Dobijao je Haračić priliku i prošle sezone pa je bio tanak.
Po meni je on najbolji kao džoker sa klupe da uleti gore sa Krpićem u napad i problem je što ga je Bašić baš slabo koristio čak i u toj ulozi, a kamo li u ulozi startera.
Kako taj dzoker prosle sezone nas najbolji napadac (mislim s najvise golova kao napadac)
Znas kad bi izborio eVropu da nije bilo gola protiv Veleza.
Onako kako je igrao protiv Posusja prosle sezone kad je uz asistenciju Malica i Amoah dao sva gola glavom.
Onda ona asistencija za Gasala protiv TZ.
Na derbiju gol glavom prije Bekrica i 2-2 na Grbavici.
Znas kad bi prosao Minsk da nije bilo tog Haracica.
Prvi gol protiv Nafchija on dao.
Zasluzio je lik vise minuta I grehota je bilo gledati Alisona, Turanjanina, Cosica, Drlju i Gasala.
Garantujem da bi bio bolji od navedenih na njihovim pozicijama.
Nama treba bas onakav lik šlampav da izgleda kao ne zna se hljeba najesti a zapravo koristan po ekipu jer s njim Krpic ima vise prostora za igru, ne mora letiti po terenu bez ucinka.