Cuj na stetu Borca hahahahahahahahahaha. Prekini srat Bosanac iz seher Banja Luke.Suvorov je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Ma kakav, samo sprecavanje kontre. Bez namjere da ga povrijedi. Ovaj odmah ustao.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:54Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Da ga je ono sa zemlje pokosio sve ok
Petljto danas uzasan, po 5 gresaka na obe strane, ova na stetu Borca mozda i odlucila utakmicu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sudjenje je bilo dobro, cist crveni. Borac puno bolji, nezasluzen remi, Sarajevo nije imalo ni polupriliku veceras. Zrinjski lagano uzima titulu, 2. Borac, 3. Sarajevo. Oliveira je izgleda bar 50% snage Sarajeva, bez njega ko kita u starca, mlohavo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Crveni jeste, al je isto tako i zuti bio za Penarandu u prvom a nije ni faul svirao. Meni je najvise zapalo za oko kako je zaustavio Blagaica u onoj akciju kad je mogao sam na Sahinovica izaci.AvantiBL je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:52Oke, poštujem tvoje mišljenje, međutim, Lukić u onoj situaciji je morao bolje, tako da... Za mene, trenutno, vaš najveći promašaj je Ziljkić... Šta se tom čovjeku desilo...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:48Mozda je nezasluzen,Francis mrtvi zicer fulio takodje. Ovaj vas kaze omjer faulova,realno treba reci da Sarajevo igralo bez ikakve grube igre 90 min osim starta Beganovica,iz Borca udarali sa ledja,klizeci. Spominje omjer faulova i da je Borac bio bolji,kao nije to moguce a mi imali posjed u jednom momentu 70 30
Za mene, Peljto večeras podbacio.
Takođe, bilo je masa gresaka sitnih na obje strane.
Suđenje spod njegovog nivoa, bez ikakve sumnje.
Od Koseva je dobio Peljto **** a Borac ce sigurno kukati na ovako suđenje, i to nesto govori
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- Simpatizer
- Kontakt:
Jovo poklonio divovima bod. 

- feniksptica
- Kontakt:
Da je ovako sudjenje ekipama u Banja Luci ko sto Borac imo vcrs uh.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Utakmica polusezone, derbi, borba za titulu, milioni..
Najave 20.000..
I opet samo 7000 od oka, vjerovatno i manje.
Uvijek vjerna bordo armija.
Najave 20.000..
I opet samo 7000 od oka, vjerovatno i manje.
Uvijek vjerna bordo armija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pisanje po nejaci koje citiras, ostavilo je ocigledno duboke traume. Ja ih razumijem.let3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:57Postao/la Espiritosanto » 05 nov 2023, 21:49
Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 nov 2023, 21:52
Jao mogu mislit koja se sudijska odmazda u Banjaluci sprema za ovo veceras nad siromasnim Zeljkanom![]()
![]()
![]()
Bas cudna sorta![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Raspali ugaseni Zeljkan samo 6 bodova iza bosanskog dinama a 4 boda iza njihove filijale Lokomotive
Respect
Respect
-
- Kontakt:
To sam tek neki dan upratio da tako ide,neko je pisao na temi.zeljovolimte je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Od najgore moguce ekipe preuzimamo protivnika.Espiritosanto je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:49Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.
Teško ćete gore bilo šta da su dobili vcr možda ste i mogli računati ovako teško.
Još im je zadnja kući u ovoj polusezoni,onda idu sve gostovanja.Ne vjerujem da će se bilo šta prepustiti slučaju.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Mene bi bilo sramota da izvalim kao rozman da je sarajevo bilo blize lobjedi!!!
Izjave mu sve vise podsjecaju na izjave gospodina ex trenera zelje basica.
Vinko je takticki osramotio janeza e sad,sto se sarajevo vratilo iz mrtvih neka zasluzi jovi lukicu i kortezu.
Ako moze neko da objasni zasto se skandrialo peljto ****
Vinko je takticki osramotio janeza e sad,sto se sarajevo vratilo iz mrtvih neka zasluzi jovi lukicu i kortezu.
De pogledaj ponovo, kakav djon? Prednjim dijelom kopacke ga kaci.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:59Pa sprecavanje kontre jest. Al nepotrebno pregrubo. Da ga je povuko da ga je kosio sa zemlje okej žuti.Suvorov je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:56Ma kakav, samo sprecavanje kontre. Bez namjere da ga povrijedi. Ovaj odmah ustao.feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:54
Grub faul faktički. Previsoko noga..jasna namjera na igraca...
Da ga je ono sa zemlje pokosio sve ok
Petljto danas uzasan, po 5 gresaka na obe strane, ova na stetu Borca mozda i odlucila utakmicu.
Ovo je cist primjer crvenog. Noga tj djon skoro kod koljena nema tu druge nego crveni
Da nismo dobili crveni moglo se igrati do sutra, ne bi dali gola.
Hajcaš raju deset dana, spustiš cijene ulaznica, dijeliš ih džaba i na kraju 7000, i to po savezu. Znači da je bilo bar 1000 manje.Datum: 05.11.2023 19:45
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 7000

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije se kako treba ni zavrsila utakmica na Kosevu između Sarajeva i Borca, a pijacari odmah opleli o ZeljiKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:01Pisanje po nejaci koje citiras, ostavilo je ocigledno duboke traume. Ja ih razumijem.let3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:57Postao/la Espiritosanto » 05 nov 2023, 21:49
Opet će Željo nayebati iduće kolo u Banja Luci zbog ovog vcr.Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 nov 2023, 21:52
Jao mogu mislit koja se sudijska odmazda u Banjaluci sprema za ovo veceras nad siromasnim Zeljkanom![]()
![]()
![]()
Bas cudna sorta![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
Potez utakmice mi je kada je presjekao loptu koja je išla čini mi se Blagaiću, stao, okrenuo se i vratio je nazad.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- feniksptica
- Kontakt:
Pa jbg Vinko trener na kontre. Lakse mu je bilo realno kad je imo 0-1 90 min.worchester je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:02Mene bi bilo sramota da izvalim kao rozman da je sarajevo bilo blize lobjedi!!!
Al svakako da smo bili bliži pobjedi nismo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Zadnje dvije,zrinjski i siroki npr!? Sudjenje bez zamjerke!feniksptica je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:01Da je ovako sudjenje ekipama u Banja Luci ko sto Borac imo vcrs uh.
Protiv sarajeva greske na obe strane,ne sviran penal za borac i izjednacenje borca
Peljto za ovo večeras u Evropi ne bi dobio prolaznu ocjenu sigurno! Kao da je došao da "otalja" utakmicu.. Loše postavljanje, loše postavljen kriterij (malo hoće da dozvoli Evropski nivo, pa malo neće)..
Borac očekivano.. Sarajevo fizički loše.. Kasnimo na loptu, na duel.. Gubimo dosta duela, ali dobro.. Naleći će to sve.. Rožman doktor!
Borac očekivano.. Sarajevo fizički loše.. Kasnimo na loptu, na duel.. Gubimo dosta duela, ali dobro.. Naleći će to sve.. Rožman doktor!
Zato što je dobar sudija ali i Bošnjak, pa opet čovjek zbog sebe se potrudi da sudi pošteno. Vaši gigovići dođu u vašem dresu....eto zato.worchester je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:02Mene bi bilo sramota da izvalim kao rozman da je sarajevo bilo blize lobjedi!!!
Steta provuce se snsd prcija opet. Syebo nas je prvi gol, dozvali smo se u drugom pol sa 4 mrtve prilike za go, nazalost samo 1 je prosla.
Ovaj bopac je kanturina od ekipe a vinko najveca gnjida lige
Ovaj bopac je kanturina od ekipe a vinko najveca gnjida lige
NEMA NAZAD