FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sahinovic klasika, los nesiguran ispade mu lopta jos, stvarno ne kontam. Avram i dalje pogreska na terenu, da mi je docekati da i on ode. Taktika, pa nije ovo bas bilo za pohvaliti, previse propuha Ziljkic nezna defanzivu igrati plus sto je bio i ofanzivno ocajan veceras.
Ono sto bi htio naglasiti pa me pljujte koliko hocete. Horde bas nemaju osjecaja za utakmicu. Bacanje topovskih bez ikakvog smisla, svako par minuta. Mislim, svaka njima cast na svemu ali drugovi nemozete bacati topovske udare nasem golmanu iza ledja dok protivnik ima slobodnjak na 20 i kusur metara. Pa ne kontam vas stvarno !!!
Jos da dodam, retardusu koji je ponijeo laser na utakmicu hvala sto cemo vjerovatno sljedecu utakmicu igrati bez navijaca !!!!!
Ono sto bi htio naglasiti pa me pljujte koliko hocete. Horde bas nemaju osjecaja za utakmicu. Bacanje topovskih bez ikakvog smisla, svako par minuta. Mislim, svaka njima cast na svemu ali drugovi nemozete bacati topovske udare nasem golmanu iza ledja dok protivnik ima slobodnjak na 20 i kusur metara. Pa ne kontam vas stvarno !!!
Jos da dodam, retardusu koji je ponijeo laser na utakmicu hvala sto cemo vjerovatno sljedecu utakmicu igrati bez navijaca !!!!!
U novi boj ...
- egocentrik
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ziljkic uzas, treba ga ohladiti a i prvom prilikom utaliti za koliko god..
Penaranda je izdrzao cijeli mec sto je dobar pokazatelj koliko se popravio kondiciono ali tek na proljece bi mogao da se ocekuje nesto od njega
Koliko ste vi likovi nerealni pokazuje da se Kyeremeh prije mjesec dana otpisao potpuno a sad je za 10min nase najbolje krilo
Posusje se mora izrutinirati i mi generalno moramo nauciti igrati na losim terenima bez toga nemamo sta ocekivati
Penaranda je izdrzao cijeli mec sto je dobar pokazatelj koliko se popravio kondiciono ali tek na proljece bi mogao da se ocekuje nesto od njega

Koliko ste vi likovi nerealni pokazuje da se Kyeremeh prije mjesec dana otpisao potpuno a sad je za 10min nase najbolje krilo

Posusje se mora izrutinirati i mi generalno moramo nauciti igrati na losim terenima bez toga nemamo sta ocekivati
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jedno vrijeme nas je kočilo zadnjih pet minuta, sad prvih pet. Pa kako to ne ide mi u glavu. Hasić da je umjesto stative dao gol, vjerovatno bismo pobijedili. Ovako na kraju bod i dobro dođe, obzirom da smo bili bezidejni u kreaciji na postavljen bunker.
Ja bi volio da igramo 4-4-2 kad se Oliveira oporavi. On i Penjan nek stalno grizu kao dva paščeta, većina odbrana u našoj ligi će na takav pritisak napraviti barem 5 kikseva od kojih su dva dovoljna da uzmemo bodove.
Ziljkić mora na klupu, pored što je pao formom večeras je shvatio da nema podršku ni tribine. Pa nek se vraća kroz kup i treninge.
Hamza od derbija kao da ne postoji. Vrančiću se mora izmisliti mjesto.
Penja, Avram i Kyremech su bili danas ok, Crnogorac standardno dobar. Hasiću je falila podrška ekipe.
Trudili su se momci, jednostavno previše povređenih igrača i previše van forme igrača.
Govrioo sam i ovdje da me brine šta kad se povrijedi ili stane Renana...
Ja bi volio da igramo 4-4-2 kad se Oliveira oporavi. On i Penjan nek stalno grizu kao dva paščeta, većina odbrana u našoj ligi će na takav pritisak napraviti barem 5 kikseva od kojih su dva dovoljna da uzmemo bodove.
Ziljkić mora na klupu, pored što je pao formom večeras je shvatio da nema podršku ni tribine. Pa nek se vraća kroz kup i treninge.
Hamza od derbija kao da ne postoji. Vrančiću se mora izmisliti mjesto.
Penja, Avram i Kyremech su bili danas ok, Crnogorac standardno dobar. Hasiću je falila podrška ekipe.
Trudili su se momci, jednostavno previše povređenih igrača i previše van forme igrača.
Govrioo sam i ovdje da me brine šta kad se povrijedi ili stane Renana...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kakvi divljaci na istoku i prozivanje peljte bez potrebe. Sramota
ABd sad kreće niz pobjeda, volim te FKS! 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma nije perfektno odsudio ok, po meni a tribina cak i crveni je bio upitan, vise je izgledalo da ga daje pod pritiskom. Ali raja koja skandira Peljto p***u fujbordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:38Raja razmišlja na nacin Gigovic i druzina guraju Borac a Peljto bi kao nas trebao gurati. Najbolji nas sudija ubjedljivo, al kad sudi Sarajevu nekako loše sudi, ne kazem da nas želi oštetiti al ima neki pritisak, recimo puno bolje sudi druge utakmice i ovdje i u europi.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ziljkica klupirati,ono sto on igra je samo igrac manje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
treca utakmica zaredom potanko bas
opet kazem da imamo dva ozbiljna igraca a jedan nije igrao veceras ostalo je prosjek i za nasu ligu
ceka nas teza utakmica u Posusju ni za nju nisam optimistican
kapitena ohladiti
opet kazem da imamo dva ozbiljna igraca a jedan nije igrao veceras ostalo je prosjek i za nasu ligu
kapitena ohladiti
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Rani gol ponovo za Vinka poker u rukama. Uz pritisak na Kosevu kad ganjamo rezultat, idealno sve po njih.
Peljto solidan, malo se pogubio. Kao da je i on malo pratio “svecanu lozu”…
Borac uopste nije los, namazana, prgava ekipa koja zna sta hoce.
Buljubasic je danas mogao naci nekom loptom kroz linije penu u napadu.
Vrancic isto, klasa je klasa. Kyeremeh vise prilike i fali Renan bas bas. Ne samo zbog golova, nego i ostalih stvari.
Ziljkic… no comment.
Julardzija nije bio los ali je bas defanzivni vezni koji treba da trci za nekog, manje da kreira. Npr probao bih, buljubasic-julardzija-vrancic ali ispada i mustafic?? Ugl ima opcija da razmislja i da se ne vodi samo jednom ko p’jan plota.
Bekovi nam trebaju profesionalci u svakom smislu te rijeci. Karakterom tipa onog sinoc iz Boce sto je dao gol. Moras beka imati klasnog. Da dodam, Radovic mi je ok.
Penaranda na krilu mnogo opasniji i ubitacniji. Ovo je sad bilo krpljeno.
Rozman, imao ie bas dvije teske zadace u ovim tekmama. Izvukosmo bod sto je i extra.
Smanjite ocekivanja, ne letite previse.
Svi bi mi do monike belluci, mislimo sposobni za to, ali sipak.
Istok stvarno mora poraditi na sebi, pojedinci koji dolaze i prate da shvate da to nije soker. I da sa onim levatskim pozurivanjem nasih igraca samo stete nama. Pritisak ko u pretis loncu al na nase igrace. Borcevi lagano igraju, do pred kraj kad smo se malo usmjerili na njihov gol.
Prije nego kritikujete igrace sebe iskritikujte!!
Peljto solidan, malo se pogubio. Kao da je i on malo pratio “svecanu lozu”…
Borac uopste nije los, namazana, prgava ekipa koja zna sta hoce.
Buljubasic je danas mogao naci nekom loptom kroz linije penu u napadu.
Vrancic isto, klasa je klasa. Kyeremeh vise prilike i fali Renan bas bas. Ne samo zbog golova, nego i ostalih stvari.
Ziljkic… no comment.
Julardzija nije bio los ali je bas defanzivni vezni koji treba da trci za nekog, manje da kreira. Npr probao bih, buljubasic-julardzija-vrancic ali ispada i mustafic?? Ugl ima opcija da razmislja i da se ne vodi samo jednom ko p’jan plota.
Bekovi nam trebaju profesionalci u svakom smislu te rijeci. Karakterom tipa onog sinoc iz Boce sto je dao gol. Moras beka imati klasnog. Da dodam, Radovic mi je ok.
Penaranda na krilu mnogo opasniji i ubitacniji. Ovo je sad bilo krpljeno.
Rozman, imao ie bas dvije teske zadace u ovim tekmama. Izvukosmo bod sto je i extra.
Smanjite ocekivanja, ne letite previse.
Svi bi mi do monike belluci, mislimo sposobni za to, ali sipak.
Istok stvarno mora poraditi na sebi, pojedinci koji dolaze i prate da shvate da to nije soker. I da sa onim levatskim pozurivanjem nasih igraca samo stete nama. Pritisak ko u pretis loncu al na nase igrace. Borcevi lagano igraju, do pred kraj kad smo se malo usmjerili na njihov gol.
Prije nego kritikujete igrace sebe iskritikujte!!
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 05 nov 2023, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- TurkishAirlines
Vise dobrog je Avram napravio za klub dok je bio povrijedjen, nego ovo sto sada radi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
A kako sad to.?? Prije samo par mjeseci svi pricali imamo igrace, dobijamo na individualan kvalitet Zrinjski, Široki, Velez u gostima pa i ove sezone, Zrinjski, Željeznicar, Borac x . Sad odjednom nemamo kvalitet.BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:49treca utakmica zaredom potanko bas
kapitena ohladiti
- Osttribine
- Kontakt:
Koje je danas opravdanje za onog izblajhanog prevaranta, mozda mu pritisak u lopti nije odgovarao ili sta
Inace rezultat realan, ali slabo je ovo da bi se kakvi trofeji ganjali. Bice da se ekipa uspavala pobjedom nad Željom, misle to je to za ovu godinu, sta li
Za pohvaliti je partija Mustafica, Julardžije, Hasica, ako nista bili su ti koji su bar nesto pokusavali napraviti, a da ne kazem koliko su pretrcali. I naravno za pohvalu je Keyremehova partija, bar ono sto je igrao, vise je napravio nego Ziljkic za 6 tekmi minulih.

Inace rezultat realan, ali slabo je ovo da bi se kakvi trofeji ganjali. Bice da se ekipa uspavala pobjedom nad Željom, misle to je to za ovu godinu, sta li

Za pohvaliti je partija Mustafica, Julardžije, Hasica, ako nista bili su ti koji su bar nesto pokusavali napraviti, a da ne kazem koliko su pretrcali. I naravno za pohvalu je Keyremehova partija, bar ono sto je igrao, vise je napravio nego Ziljkic za 6 tekmi minulih.
Ovaj pogančer ziljkić je u banja luci pri izlasku s terena nakon izmjene dobio salvu aplauza od domae publike, a na iste je uzvratio aplauzom. Iz dvije utakmice protiv ovih bogalja četničkih statistika mu je žuti karton. Valjda ne može protiv svojih, pa kao nagradu dobija pozive u reprezentaciju.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 05 nov 2023, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma nemas drug mojbordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:53A kako sad to.?? Prije samo par mjeseci svi pricali imamo igrace, dobijamo na individualan kvalitet Zrinjski, Široki, Velez u gostima pa i ove sezone, Zrinjski, Željeznicar, Borac x . Sad odjednom nemamo kvalitet.BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:49treca utakmica zaredom potanko bas
kapitena ohladiti
imas Renana i Hasica
treci je potencijalno Pena ako uspije doci do neke optimalne forme
-
- Kontakt:
I morate shvatiti da Borac i inace Vinko bolje igra u gostima. Majstor defanzivnog bloka još kad povede jako tesko igrati. Borac je u gostima lagano pobjedjivao a Bgm kuci su se mučili vecinu utakmica, kad moraju kreirati i napadati.
-
- Kontakt:
Beganovic i Hasic večeras najbolji, Kyeremeh kako je ušao malo smo i proigrali. Ziljkicu dati slobodne papire i neka se vrati u Novi Pazar, igrači koji se ne bore za ovaj klub nisu potrebni ma kakvi god bili talenti. Ako želimo uspjeh dovoditi igrače poput Mustafica koji će poginuti svaku utakmicu. Dovoljno je reći Sarajevo, mentalitet ziljkica nije potreban. Igrač za kluba poput Igmana plafon, gdje će se moći zajebavati koliko god hoće. Radovic nije odigrao kao što zna ali prolazna ocjena. Anicic je imao strašnu grešku al do tada je odigrao odlično i gol mu je sve oprostio. Durickovic dobar, Julardzija je borben igrač al mislim da ne zaslužuje da igra prvi tim puno greski pravi, Avramovski totalno pogubljen spor previše poteza koji nisu potrebni večeras katastrofalan. Penarenda vidi se da zna, al treba mu još utakmica. Sahinovic kriv za go mogao je bolje, bio je večeras nesiguran. Treba momku dati vremena koji je 2003 godiste za golmana i premlad, moje mišljenje da može biti odličan golman. Pritisak ne treba davati ogroman! Hamza jako korektno odigrao, igra nije savršena s ovakvim igračima i koliko izdvajamo plate nije zadovoljavajuće al recimo da je Rozman došao na nespremnu ekipu, vidjeti šta će biti posle zimskih priprema. Na prvu izgleda jako inteligentan trener, zna šta zeli i hoće treba mu dati podršku. Navijačima nije potrebno da prekidaju utakmicu, kad naši tek počnu pritisak vršiti dajete krila protivniku a ne voljenom klubu.
- napoleon72
- Kontakt:
Dovoljno je nayebao, imao je taj peh da pored njega sjedi drot koji mu je slikao licnu i laser i legitimisao ga.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Realan rezultat s tim da oni kao ekipa znaju šta rade mi baš i ne.
Nama je sredina najveca boljka,tu ovaj mali Julardzija sam igra i cesto nema kome ni dati loptu kada je prenese.
Mustafic od kad je došao u Sarajevo covjek nije okriv gola pogodio a svaku utakmicu uzme po 3/5 suteva i uglavnom vecinom debelo prebaci gol.Uzas zivi,kao igra zato sto moze da trci nesto,to ne donosi bodove,zamjenit ga na polusezoni.
Avramovski ništa standardno,jedna dobra poslije toga 5 losih,isto puno zuji ništa od meda
Ziljkic totalno van forme.
I eto 3 igraca koja treba da nose tim od sredine ka gore ,od njih nema neke koristi samim tim nema ni ekipe.
Pali smo definitivno nakon rep pauze drugi tim se neki vratio bukvalno.
Ništa realnost borba za mjesto br 3 ,i kup ganjati,daleko smo mi još od neceg ozbiljnog,mora tu bar 3 transfer perioda proci da se nešto moze ocekivati.
I btw,ovaj laser je na svakoj domacoj utakmici zadnjih 5 utakmkica,neznam kako baš sad toliko da ga prozivaju a svakj ga koristi lim
Sudjenje dobro,ali Pitar nebi bio Pitar da ne nadje problem u necemu drugom a ne u samom sebi.
Nama je sredina najveca boljka,tu ovaj mali Julardzija sam igra i cesto nema kome ni dati loptu kada je prenese.
Mustafic od kad je došao u Sarajevo covjek nije okriv gola pogodio a svaku utakmicu uzme po 3/5 suteva i uglavnom vecinom debelo prebaci gol.Uzas zivi,kao igra zato sto moze da trci nesto,to ne donosi bodove,zamjenit ga na polusezoni.
Avramovski ništa standardno,jedna dobra poslije toga 5 losih,isto puno zuji ništa od meda
Ziljkic totalno van forme.
I eto 3 igraca koja treba da nose tim od sredine ka gore ,od njih nema neke koristi samim tim nema ni ekipe.
Pali smo definitivno nakon rep pauze drugi tim se neki vratio bukvalno.
Ništa realnost borba za mjesto br 3 ,i kup ganjati,daleko smo mi još od neceg ozbiljnog,mora tu bar 3 transfer perioda proci da se nešto moze ocekivati.
I btw,ovaj laser je na svakoj domacoj utakmici zadnjih 5 utakmkica,neznam kako baš sad toliko da ga prozivaju a svakj ga koristi lim

Sudjenje dobro,ali Pitar nebi bio Pitar da ne nadje problem u necemu drugom a ne u samom sebi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lik doktor za defanzivu. I nas kad je vodio imao je ekipu s najmanje primljenih golova (ako ne grijesim).bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:01I morate shvatiti da Borac i inace Vinko bolje igra u gostima. Majstor defanzivnog bloka još kad povede jako tesko igrati. Borac je u gostima lagano pobjedjivao a Bgm kuci su se mučili vecinu utakmica, kad moraju kreirati i napadati.
I povesti na Kosevu u drugoj minuti. Neprocjenjivo

Jedna situacija kad Radovic vuce loptu i svi haman ko jedan hajdeeee dodaaj, i lik fakat doda i pogrijesi. I onda nam neko kriv, pustite ba ljude da igraju.
I od golmana kad igramo igramo jer hocemo tako al raji prije metar u guzicu nego u glavu
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bordobijeli, Evander, SHZ82 i 42 gosta.