Ziljkica klupirati,ono sto on igra je samo igrac manje.
Ma otjerati skroz iz ekipe, kao što su otjerani Balta i Šerbečić.
Najgori igrač ekipe već 2 mjeseca. U tom periodu 0 golova i 0 asistencija za 8 utakmica odigranih, jedno 250 izgubljenih lopti i usporenih napada, a igranje odbrane da ne spominjem, konstantno Radović mora braniti dvojicu igrača. Gadi mi se skroz, kad ga vidim s loptom u nogama kako je spor, nedefinisan, glup, nemam napredak 5 dana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ziljkica klupirati,ono sto on igra je samo igrac manje.
Ma otjerati skroz iz ekipe, kao što su otjerani Balta i Šerbečić.
Najgori igrač ekipe već 2 mjeseca. U tom periodu 0 golova i 0 asistencija za 8 utakmica odigranih, jedno 250 izgubljenih lopti i usporenih napada, a igranje odbrane da ne spominjem, konstantno Radović mora braniti dvojicu igrača. Gadi mi se skroz, kad ga vidim s loptom u nogama kako je spor, nedefinisan, glup, nemam napredak 5 dana.
Posebna prica sto beka ostavlja da pati. Malo nek odmori mozdane vijuge na klupi. Ne mozes samo igrati kod trenera i sistemu koji tebi pase. A ako ne pase, ko biva necu nikako. Od ljubavi do mrznje ima tako malo, bratski savjet iskreno mu je to.
Zna da nam ne moze prodati maglu, nema vise handrenja trenera indijanci
Gledam sad gol sto primi sahinovic, ne ucini mi se uzivo da je ovako lose, oj jbt intervencije kroz ruke mu prodje
AL BUKVALNO SAM USAO NA FORUM TO DA NAPISEM..JEL MOGUCE DA JE ONAKAV GOL PRIMIO LIK.
Koliko nam je ovo smeće bodova oduzelo? Ovo sad, Široki i još jedna je bila?
Osuta mu Blagaic sa 25 metara lagan sut on umjesto da je uhvati pogodi ga brate u glavu lopta i zamalo se ne odbi na nogu nekom igracu Borca.Uzasan je Sahinovic,uzasan...na nivou Ziljkica ,nasa trenutno 2 najgorq igraca ubjedljivo.
AL BUKVALNO SAM USAO NA FORUM TO DA NAPISEM..JEL MOGUCE DA JE ONAKAV GOL PRIMIO LIK.
Koliko nam je ovo smeće bodova oduzelo? Ovo sad, Široki i još jedna je bila?
Osuta mu Blagaic sa 25 metara lagan sut on umjesto da je uhvati pogodi ga brate u glavu lopta i zamalo se ne odbi na nogu nekom igracu Borca.Uzasan je Sahinovic,uzasan...na nivou Ziljkica ,nasa trenutno 2 najgorq igraca ubjedljivo.
Tačno tako, ovi ostali k'o i mogu proći ali ova dvojica su odron. Što je najtužnije imaš Rogića koji je vjerovatno još lošiji od ovog, nevjerovatno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo Sarajevo! Nema predaje. Napadaš dok sudija ne svira kraj. Rožman Penaranda bi mogao biti strašno dobar igrač za koji mjesec. Fali mu utakmica, fali mu još rada. Ziljkiću hajde lagano ti u drugi klub pa se zajebaji.