Previse se stresirate oko Borca i sudija.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:45Ne bih se nesto radovao. Ovako fer sudjenje ce iskihati sljedeci protivnik Bojca.
Zeljo se ne boji ni Borca, ni Vice, ni sudija.
Drljo u 90-toj za 3 boda

Previse se stresirate oko Borca i sudija.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:45Ne bih se nesto radovao. Ovako fer sudjenje ce iskihati sljedeci protivnik Bojca.
Prava uživancija je vidjeti vas kako napokon znate gdje vam je mjesto.Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:23Naravno da nismo kvalitetniji od vas. Vi za samo dva igrača dajete 100.000 eura mjesečno, a jedan od njih ne igra.bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:18Ma zeljo je kvalitetni od nas, ima sinergiju. Sad kad je Bašić otisao mislim da smo tu negdje s njim ste puno jači bili.
Zato je prava uživancija gledati vas kako se koprcate, a znate kako će završiti.![]()
![]()
Cudno kad kaze navijac kluba koji skace slavi i navija kad izgubi
Mi znamo gdje nam je mjesto. Uvijek.
Cestitke na bodu protiv velikog Borca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:53Cudno kad kaze navijac kluba koji skace slavi i navija kad izgubi![]()
Hvala. I ja vama cestitam 0 bodova u BL za 7 dana.
Ako ne bude kakve lakrdije od suđenja, dobijamo ih opet.let3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:51Previse se stresirate oko Borca i sudija.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:45Ne bih se nesto radovao. Ovako fer sudjenje ce iskihati sljedeci protivnik Bojca.
Zeljo se ne boji ni Borca, ni Vice, ni sudija.
Drljo u 90-toj za 3 boda![]()
I nije baš tako, nemoj da vadim postove, baš mi se ne da. Mnogi od vas su (pogotovo poslije prolaza u Evropi) najavljivali ozbiljan željezničar ove godine, a da ne spominjem loženje na jeftine naslove tipa "željezničar pravi atomski napad".
Pitaj drugove
Tako je.. Bolje nemati para nikako, nego ih imati a pogrešno trošiti..Virtu4l je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:23Naravno da nismo kvalitetniji od vas. Vi za samo dva igrača dajete 100.000 eura mjesečno, a jedan od njih ne igra.bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:18Ma zeljo je kvalitetni od nas, ima sinergiju. Sad kad je Bašić otisao mislim da smo tu negdje s njim ste puno jači bili.
Zato je prava uživancija gledati vas kako se koprcate, a znate kako će završiti.![]()
![]()
TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:58Hvala. I ja vama cestitam 0 bodova u BL za 7 dana.Tekashi je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:55Cestitke na bodu protiv velikog Borca.TurkishAirlines je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:53
Cudno kad kaze navijac kluba koji skace slavi i navija kad izgubi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.