FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A sta vi vise koji k cekate od Avramovskog?2 godine nesto cekamo a on sve gori i gori.Pogledajte ucinak Rahmana i pogledajte njegov u smislu g+a.Kakva je ovo 10ka ba.Prevara obicna je frajer,malo bolji od TSS
Nabiti i njega i Ziljkica nogom na zimu
Moramo dovesti golmana,stopera POD HITNO,prednjeg veznog POD HITNO,lijevo krilo
Moramo nekad malo i vezni red osvjeziti.Buljubasic je bezveze zapostavljen a igrac na kojem mozes milione uzeti,Vrancic moze dati jos ruke,Zeljkovic ne znam sta fali momku.Ne znam sta komplikuju toliko,neka nemoguca rijesenja traze.Hoce da se svaki gol usetamo.Pa majstore moras nekad i iz centarsuta glavom zabiti,mora neki prekid rijesiti,sut sa distance,odbitak neki.Igrajte jednostavno,nismo mi jos spremni da igramo ševu u protivnickom sesnestercu.To se na pripremama uigrava ne u po sezone
Mora ovo bolje!
Nabiti i njega i Ziljkica nogom na zimu
Moramo dovesti golmana,stopera POD HITNO,prednjeg veznog POD HITNO,lijevo krilo
Moramo nekad malo i vezni red osvjeziti.Buljubasic je bezveze zapostavljen a igrac na kojem mozes milione uzeti,Vrancic moze dati jos ruke,Zeljkovic ne znam sta fali momku.Ne znam sta komplikuju toliko,neka nemoguca rijesenja traze.Hoce da se svaki gol usetamo.Pa majstore moras nekad i iz centarsuta glavom zabiti,mora neki prekid rijesiti,sut sa distance,odbitak neki.Igrajte jednostavno,nismo mi jos spremni da igramo ševu u protivnickom sesnestercu.To se na pripremama uigrava ne u po sezone
Mora ovo bolje!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 nov 2023, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šahinović je pogriješio kod gola, ali imao je i dobrih situacija. Za Ziljkića sve rečeno, preloš je. A Mustafić je dobro odradio utakmicu. Jedan od boljih.H8Z7 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:16Kakvo pretjerivanje? Da Šahinoviću lopta bude perfektna da je uhvati, a ona mu kroz ruke prođe. Da Ziljkić nije odigrao dobro 8 utakmica, da Mustafić prebaci čitav gol a konstantno puca. Ovo pretjerivanje? Ne. Ovo je kritika. Onaj ko zna kritiku prihvatiti znaj da će se i popraviti.
Rogić
Beganović Djurickovic Duraković
Julardzija Buljubašić
Vrančić
Kjeremeh Hasić. Peneranda
Renan
Beganović Djurickovic Duraković
Julardzija Buljubašić
Vrančić
Kjeremeh Hasić. Peneranda
Renan
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dobro smo prosli kako smo mogli proci. Sve u svemu bolje -6, nego -9. Pet utakmica do pauze dat ce nam odgovor dal cemo se boriti za titulu ili cemo biti cvrsti na trecem mjestu. Od narednih pet, cetiri igramo na hibridu tako da ce nam izgovor za los teren biti suvisan. Zrinjski od pet, tri igra na njivi i dvije na hibridu, dok Borac od pet, cetiri igra njivi a jednu na hibridu. Sve u svemu do pauze ja ocekujem ili da smanjimo razliku ili da razlika bude kao i ova jucerasnja. Igraj bordo bijeli!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Kakav raspored ima borac a kakav mi sad bi potpisao ovih - 6 na polusezoni.esprit24 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:26Dobro smo prosli kako smo mogli proci. Sve u svemu bolje -6, nego -9. Pet utakmica do pauze dat ce nam odgovor dal cemo se boriti za titulu ili cemo biti cvrsti na trecem mjestu. Od narednih pet, cetiri igramo na hibridu tako da ce nam izgovor za los teren biti suvisan. Zrinjski od pet, tri igra na njivi i dvije na hibridu, dok Borac od pet, cetiri igra njivi a jednu na hibridu. Sve u svemu do pauze ja ocekujem ili da smanjimo razliku ili da razlika bude kao i ova jucerasnja. Igraj bordo bijeli!!!
Kojih dobrih situacija? Izdvoji jednu od veceras.Morpheus je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:25Šahinović je pogriješio kod gola, ali imao je i dobrih situacija. Za Ziljkića sve rečeno, preloš je. A Mustafić je dobro odradio utakmicu. Jedan od boljih.H8Z7 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:16Kakvo pretjerivanje? Da Šahinoviću lopta bude perfektna da je uhvati, a ona mu kroz ruke prođe. Da Ziljkić nije odigrao dobro 8 utakmica, da Mustafić prebaci čitav gol a konstantno puca. Ovo pretjerivanje? Ne. Ovo je kritika. Onaj ko zna kritiku prihvatiti znaj da će se i popraviti.
Nabijem na spolovilo i njega i tebe
-
- Kontakt:
Sa tribina mi se ucini da je gol Borca bio u suprotne raslje i da nije imao ni promil sanse.Sad gledam hajlajtse i vidim kakav je gol primio
Sreca njegova pa pola stadiona nije ni skontalo
Fkt lik je rang Kanurica i Ostrakovica.

Sreca njegova pa pola stadiona nije ni skontalo

Fkt lik je rang Kanurica i Ostrakovica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nase 4 domace tekme koje imamo odraditi do 22. kola su: Tuzla city, gosk, siroki i igman. To mora biti 12 bodova. Jednostavno smo jaci, dobar teren i sve osim 12 bodova ne dolazi u obzir.
Gostovanja:
Posusje - nezgodno poput sloge ali jedina mi je nada sto nam leze ko protivnik i uvijek ih dobijemo
Velez - nikad se ne zna
Zrinjski - X odlican
Zvijezda 09 - moraju biti 3 boda
Derbi - nikad se ne zna
Tako da u sustini i nije nam raspored toliko kriminalan od 9 utakmica mozemo imati glat minimalno 5 pobjeda. A ne bi trebalo tu biti vise od 2 poraza max. Bit ce guravo dosta zavisi kakvi cemo i mi biti. Da ne bude dvica protiv zrinjskog a gosk nas mlatne na kosevu.
Gostovanja:
Posusje - nezgodno poput sloge ali jedina mi je nada sto nam leze ko protivnik i uvijek ih dobijemo
Velez - nikad se ne zna
Zrinjski - X odlican
Zvijezda 09 - moraju biti 3 boda
Derbi - nikad se ne zna
Tako da u sustini i nije nam raspored toliko kriminalan od 9 utakmica mozemo imati glat minimalno 5 pobjeda. A ne bi trebalo tu biti vise od 2 poraza max. Bit ce guravo dosta zavisi kakvi cemo i mi biti. Da ne bude dvica protiv zrinjskog a gosk nas mlatne na kosevu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Ziljkic ne moze biti kapiten, jer na terenu to nije, za situaciju kakav je u svlacionici to me ne zanima nek motivise nek radi sta hoce al trenutno ne pokazuje kao da zasluzuje traku.
Ne znam sta se desilo sa njim al brate mili los je nema sta, bez ucnika, bez dovoljno borbe i tjt. Rado bih da se to promjeni sto prije, ali danas je bio najgori nazalost i to je vec odavno tako iz tekme u tekmu.
Sta bi dao da čajnoslu nekog ko Rahmana potpisemo…
Generalno ne znam sto nas nekako yebe to lijevo krilo, zadnji kako treba je bio prajm Tatar i od kako je on zayebo stvar nekako tu nemamo igracinu, da aBd Pena poslije pauze promjeni tu situaciju.

Ne znam sta se desilo sa njim al brate mili los je nema sta, bez ucnika, bez dovoljno borbe i tjt. Rado bih da se to promjeni sto prije, ali danas je bio najgori nazalost i to je vec odavno tako iz tekme u tekmu.

Sta bi dao da čajnoslu nekog ko Rahmana potpisemo…

Generalno ne znam sto nas nekako yebe to lijevo krilo, zadnji kako treba je bio prajm Tatar i od kako je on zayebo stvar nekako tu nemamo igracinu, da aBd Pena poslije pauze promjeni tu situaciju.

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Penaranda najbolji pojedinac sinoc. Najpozitivnije od cijele utakmice je sto je on odigrao svih 90 minuta.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Jeste Šahinović primio go kroz uši ali kako je igrač Borca došao u priliku da neometano šutira sa par metara. Realno golman nije imao kada odreagovati jer je to bio snažan šut izbliza. Prestanite više kriviti golmana, krivite odbranu jer kada igrač dođe do golmana po pravilu je već prekasno.
Čitam komentare i ne vjerujem da neko može reći da je Pena bio dobar. Čovjek imao izgubljenih lopti koliko svi igrači Sarajeva zajedno. Da je toliko griješio neki domaći igrač davno bi ga razapeli. Peneranda uopšte ne zna da se lopta može i dodati.
Francis unio mnogo živosti u igru i treba dobiti veću minutažu.
Hasić opet najbolji.
Buljubašić treba da igra u prvih 11. Do sada nije razočarao i ne znam zašto ne igra.
Čitam komentare i ne vjerujem da neko može reći da je Pena bio dobar. Čovjek imao izgubljenih lopti koliko svi igrači Sarajeva zajedno. Da je toliko griješio neki domaći igrač davno bi ga razapeli. Peneranda uopšte ne zna da se lopta može i dodati.
Francis unio mnogo živosti u igru i treba dobiti veću minutažu.
Hasić opet najbolji.
Buljubašić treba da igra u prvih 11. Do sada nije razočarao i ne znam zašto ne igra.
Evo ja ću ti reći 3 situacije večeras, prva je kod gola, druga je kad mu lopta prolazi po zemlji metar od gola a nije u stanju da je uhvati i treca je kad ga polušut sa 25 metara pogodi u glavu.
Evo dalje ću ti napisati koliko nam je bodova spermatozoid sa rukavicama izbio oce sezone:
Sloga 1
Gošk 2 (i prvo gol je na njegovu dušu al hajde)
Široki 1
Borac 2
+ ne računam Borac u gostima kad mu iz mrtvog ugla Kvržić zabija)
Eto ti 6 boba i egal sa Borcem
Ima vise gresaka nego dobrih odbrana od pocetka sezone
-
- Kontakt:
Extra dobar post. Koncizan i jasan,sve u srz.miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:05Realan rezultat s tim da oni kao ekipa znaju šta rade mi baš i ne.
Nama je sredina najveca boljka,tu ovaj mali Julardzija sam igra i cesto nema kome ni dati loptu kada je prenese.
Mustafic od kad je došao u Sarajevo covjek nije okriv gola pogodio a svaku utakmicu uzme po 3/5 suteva i uglavnom vecinom debelo prebaci gol.Uzas zivi,kao igra zato sto moze da trci nesto,to ne donosi bodove,zamjenit ga na polusezoni.
Avramovski ništa standardno,jedna dobra poslije toga 5 losih,isto puno zuji ništa od meda
Ziljkic totalno van forme.
I eto 3 igraca koja treba da nose tim od sredine ka gore ,od njih nema neke koristi samim tim nema ni ekipe.
Pali smo definitivno nakon rep pauze drugi tim se neki vratio bukvalno.
Ništa realnost borba za mjesto br 3 ,i kup ganjati,daleko smo mi još od neceg ozbiljnog,mora tu bar 3 transfer perioda proci da se nešto moze ocekivati.
I btw,ovaj laser je na svakoj domacoj utakmici zadnjih 5 utakmkica,neznam kako baš sad toliko da ga prozivaju a svakj ga koristi lim![]()
Sudjenje dobro,ali Pitar nebi bio Pitar da ne nadje problem u necemu drugom a ne u samom sebi.
Samo bih dodao na kraju taj isti Mustafic imao predasistenciju,sto svakako ni za mene ne utice previse na ukupan dojam.
Pena ce tek da gazi,taj njegov korak od metar i po i prodor,nezaustavljiv je.
Sta tek reci koliko nam znaci Renan. Njegovo samo prisustvo na terenu je ucinak sam po sebi koji djeluje na nasu i protivnicku ekipu.
Generalno njegov pristup i ponasanje na terenu i van njega je kapitensko. Pravi profesionalac!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nije mi jasno zasto toliko hvalite penarandu? On igra sam za sebe. Izgubi 99% lopti koje dobije. Dodaje samo kad bas nema nikakvog izlaza i vidi igraca na 2 metra od sebe. Ono treba sto prije otjerati ili mu dati loptu pa nek je valja iza gola a raja nek se divi i aplaudira.
Sahinovic je parmak, evo drugu godinu to ponavljam i pisem. Svaka lopta koja leti u peterac nije bitno sa koje strane preznoji i njega i mene jer lik nezna ocjeniti let lopte. Kad do sad to nije naucio nece nikad. Peljto je veceras bio supcina, posro se sebi na ugled sto nisam ocekivao. Ono prekidanje nasih kontri, kontra faulovi za Borac pred njihovim golom su smjesni. Sto neko napisa jel treba da ga falimo sto je Borcu davao zasluzene kartone ?! I ono najgore, sudija njegovog kalibra ne smije dozvoliti sebi da presjece polukontru saplitanjem na loptu, presmijesno !
Ziljkic za klupe definitvno a Avram, evo druga godina kako i za njega pisem da je prevara. Vidim neki su napokon otvorili oci kako za Avrama tako i za Sahinovica do sada je bilo drvlje i kamnje kad neko napise da je Avram prevara!!!!
Ziljkic za klupe definitvno a Avram, evo druga godina kako i za njega pisem da je prevara. Vidim neki su napokon otvorili oci kako za Avrama tako i za Sahinovica do sada je bilo drvlje i kamnje kad neko napise da je Avram prevara!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Konačno neko tko se razumije u fudbal.meraba je napisao/la: ↑06 nov 2023, 01:21Nije mi jasno zasto toliko hvalite penarandu? On igra sam za sebe. Izgubi 99% lopti koje dobije. Dodaje samo kad bas nema nikakvog izlaza i vidi igraca na 2 metra od sebe. Ono treba sto prije otjerati ili mu dati loptu pa nek je valja iza gola a raja nek se divi i aplaudira.
Večeras je Francis bio Messi za Penerandu.
tuzno je citati da se opet psuje majka i porodica Sahinovicu. Ja zaista ne razumijem te glave, pa zar nemate ni gram mozga.
Da ocekujemo da bolje reaguje, ali decko nije top klasa vec prosjecni golman u jednoj od najlosijih liga Europe.
Mene vise brine nonsalancija Ziljkica koji ie usput kapiten, nadam se da mu je ova jesen zadnja u dresu Sarajeva. Radovica se ovde sinoc isto pljuvalo, alidecko je ostavljan sam da brani i krilo i beka Borca, a nike ni Radovic neka top klasa da to moze iznijeti sam.
Oliveira nam bas mnogo fali.
Pena svi smo ocelivali da ce poceti da pravi razliku, ali on igra za sebe i svakom utakmicom mislim da je on samo reklama.
Kad se sve sabere -6 je ok, vidjet cemo sta ce biti na kraju ovog dijela. Od proljeca ocekujem konkretnije Sarajevo jer ce Rozman imati prelazni rok i pripreme da digne ekipu
Da ocekujemo da bolje reaguje, ali decko nije top klasa vec prosjecni golman u jednoj od najlosijih liga Europe.
Mene vise brine nonsalancija Ziljkica koji ie usput kapiten, nadam se da mu je ova jesen zadnja u dresu Sarajeva. Radovica se ovde sinoc isto pljuvalo, alidecko je ostavljan sam da brani i krilo i beka Borca, a nike ni Radovic neka top klasa da to moze iznijeti sam.
Oliveira nam bas mnogo fali.
Pena svi smo ocelivali da ce poceti da pravi razliku, ali on igra za sebe i svakom utakmicom mislim da je on samo reklama.
Kad se sve sabere -6 je ok, vidjet cemo sta ce biti na kraju ovog dijela. Od proljeca ocekujem konkretnije Sarajevo jer ce Rozman imati prelazni rok i pripreme da digne ekipu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, Google [Bot], jasmin10, laznokrilo, nedimmmm1337, NeRi_K, Oerde, Sazg, Simi, WeekendOffender i 83 gosta.