ma moglo je na istok, ali nema ovdje ta cifra ...mislim tad si imao uvjek 1000 vjernih navijaca, a ne derbi, kao sto danas ima...ali uglanvom uvjek je ovako bilo kao sto ovdje vidis uvjek puno i vala tad si stvanro imao ekipu koja je uvjek imala muda stati na liniju pa sta god da se desava...pa samo kad se sjetim, kada nam Demoni iz Visokog dodjose, a tad su ko Demoni se nalozili bili ko zajebani

...ebu nam ljuti tuzlansku majku, a nas nema ispred stadiona 10.. bio Ljosu,Kareli,Marsen,Hibrid i ostalo nas ovako nesto mladjih tad....ebote pa Marsen i Hibrid nikad necu zabraviti tu scenu sami se ljudi zaletise na sigurno 200 Demona , pa ljudi samo ostavise transove, bubanj i td

...tad su izgubili oni onaj svoj ljubicasti trans ebiga , a mi ga zapalili na kosevu 1999 godine...ma stvarn bila su to fina vremena tad, a sve se nadam i sve sam se nadao da ce ova utkamica protiv Sarajeva, ponovo vratiti sve te ljude i jednim djelom jesu, ali na zalost nije se to moglo pokazati, kada nisi dobio svoj sjever ebiga.
Jestel gledali sad FTV dnevnik?... evo vjesti o incidentu na stadionu prije utkamice i cetvorica osumnjecena za pokusaje napada na sluzbena lica cccccc.pa sto se nije snimalo sa zgrade ovo sto se desavalo prije , gdje su ipak fukare pokazale snagu i gdje se evo jos ovi drotovi ne mogu izgleda oporaviti..kazu nekoliko policajaca je povredjeno... svaka cast momcima koji su taj dan branili interes nase grupe i koji su stali na liniju...treba danas svim tim momcima pomoci to sam vec rekao ranije