FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 05 nov 2023, 15:07

mirsonetz je napisao/la:
05 nov 2023, 15:05
TuzlaCityfighter je napisao/la:
05 nov 2023, 14:52
Momcima cestitke na zalaganju, ja nemam zamjerke. Sa ovakvim sudjenjem nije se moglo vise. Susic pokazao da je masina, zasluzio mjesto u prvih jedanaest.
Balja top odigrana utakmica da vase strane totalno prvi go nije penal drugi go ofsajd cuzea, ako nastavite ovako igrat ko danas ne bi opstanak dolazio u pitanje.
Jbg..Osteti te Zeljo, osteti te Zrinjski, al dize se ekipa polahko, bice to akobogda sve ok. Kad bude najvaznije doce bodovi 😉
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 15:09

POTPUNO SE SLAŽEM SA BALJOM.

------------------------------

8. HŠK Posušje --16
9.FK Igman --15
10. NK GOŠK--13
11. FK Tuzla City--10
12.Zvijezda 09 --5
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 05 nov 2023, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 15:22

Ulazimo u finiš utakmice u Doboju kod Kaknja, Stupčanica ako danas slavi prilazi lideru na samo bod zaostatka.

Sudijska nadoknada u Doboju kod Kaknja.

Kraj u Doboju kod Kaknja.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 nov 2023, 15:23

Susic, Huso, Rijad dobri. Ostali OK. Ordaga potanko. Samo ne vraćati Sukilovica nikako.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 05 nov 2023, 15:29

husrefbeg je napisao/la:
05 nov 2023, 15:23
Susic, Huso, Rijad dobri. Ostali OK. Ordaga potanko. Samo ne vraćati Sukilovica nikako.
Susic igra sa lahkocom, uz 10 % vise snage top pojacanje. Huso dobar, Kobiljar mi se svidja ali danas je mogao i bolje, malo je doprineo kod onog penala. Ne sumnjam da im smrad nebi navukao da nas dobiju, ali mogao je bar bolje u onoj situaciji
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 15:47

05 nov 2023, 15:29
husrefbeg je napisao/la:
Susic igra sa lahkocom, uz 10 % vise snage top pojacanje. Huso dobar, Kobiljar mi se svidja ali danas je mogao i bolje, malo je doprineo kod onog penala. Ne sumnjam da im smrad nebi navukao da nas dobiju, ali mogao je bar bolje u onoj situaciji
SUDIJA JE DANAS BITNO UTICAO NAREZULTAT SVOJIM ODLUKAMA.
ALI,KAD SI SLAB I VJETAR ĆE TE OPUHATI.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 15:49

EH SAD SE MALO POPRAVLJAMO. :bih:
11.11. - FK Tuzla C. - NK Široki B. -

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 nov 2023, 16:27

05 nov 2023, 12:23
Beledija je napisao/la:
05 nov 2023, 11:47
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
05 nov 2023, 10:15
Naredna 4 kola možemo uzeti maksimalno 1 ili 2 boda.
Ne samo zbog teških protivnika nego i zbog toga što nemamo trenera, dosta ih glumi povrede, još više ih je jako nespremno i uz to kad dodaš ove koji nemaju volju to je naš domet.
Do tada će nam konkurenti za puki opstanak pobjeci na 8 do 10 bodova prednosti.
Između dvije utakmice jedina informacija o klubu i iz kluba je jedna slika na fb kao najava utakmice.
Nikad ne treba reći da se nešto ne može.Treba prevazići to predavanje prije bilo kojeg meča. Da konfuzija vlada u i oko kluba je više nego očito. Ja sam nekad ranije napisao da će se sve znati do kraja sezone... gdje smo i šta smo. Ja nisam optimista ni najmanje, klub je išao uzlaznom putanjom i sa prvom izjavom investitora da želi preuzeti Slobodu kola su krenula niz brdo i nažalost još se kotrljaju u istom smjeru. Ja sam odlučio pratiti razvoj događaja sa strane, u ponedjeljak sam izašao sa stadiona10 min prije kraja i ne mislim ove godine pratiti u živo. Trebaju mi živci za mirniju starost a najmanje mi je potrebno da mislim šta Husići smjeraju. Možda ni njima nije jasno, gomilaju igrače solidnih imena a vode klub na način koji blage veze nema sa profesionalizmom.Što Balja kaže ko troši neka se i sekira, ja definitivno neću dočekati titulu u Tuzli.
Izgleda da treba za titule nešto više od novca. :nene:
Mnogo je upitnika, uzvicnika i svasta nesto iznad nasih glava. Nazalost entuzijazma i planova je dosta manje nego sto je to bilo prije dvije -tri godine. Planiralo se pet utakmica unaprijed, bilo nekakvo drugo ozracje i raspolozenje. Ja iz ove koze ne mogu, ne mogu ja dicu ruke od fudbala, ali i da dignem ruke od fudbala ne mogu od kluba, od necega sto je u meni, gdje sam proveo svoje djetinjstvo, upoznao prijatelje, obisao kanton uzduz i poprijeko, bogami i šire. Azmir Husic nije digao ruke od kluba, nije odustao od ovog projekta. Na nasu stetu smanjeno je njegovo prisustvo, uvjetovano nekim drugim desavanjima, ali evo opet zvanicno tu je, sve je na njemu i da njega nema vjerujte nebi sastavili dvije tri utakmice. Nakon svih ovih godina od dolaska Husica na celo kluba, uspona , svih desavanja oko kluba (govorim samo u svoje ime) JA ga ne osudzujem i karakter mi ne dozvoluava da kazem o njemu ruznu rijec. Doveo nas je do premijer lige, evropskih utakmica, sto bi bez njega bio samo san. Ko sam ja, da covjeku koji je skrhao gomilu novca u kluba trazim neka objasnjenja . Sa druge strane nisam sretan ovakvim stanjem, nisam zadovoljan odnosom prema navijacima, kao i nasom podrskom prema klubu. Posle svakog loseg rezultata, poraza moja sedmica je nikakva, raspolozenje je nikakvo. Ono sto ja smatram da je moja obaveza jeste da dam klubu bezrezervnu podrsku, svojim prisustvom, svojim zalaganjem pomognem klubu onoliko koliko je u mojoj moci . Bratski , prijateljski vas pozivam da stanemo uz klub, bez obzira sta bilo, kud plovio ovaj nas plavobijeli brod, jer mislim da nemamo mi drugog izbora bar sto se tice sportskih kolektiva na nasem kantonu. Ne trazimo mane, jer nacemo ih lahko, dajmo podrsku svako na svoj nacin, ali nam je obaveza da damo podrsku i dodjemo na utakmicu. Razumijem vas sve, svi ste u pravu, svi iznosite cinjenice koje su tacne, ali pored svega moramo dati podrsku. Azmir Husic nije odustao i nema namjeru sa klubom ISPASTI.
Neću ni ja ništa loše da kažem o Azmiru (a nije da se nema šta, ima i previše) ali isto tako ne moram ni da se brinem kada se on ne brine. Hoce li neko iz kluba danas izaći, reagovati na ovu krađu? Azmir, sin mu ili npr zidar Almir? Neće. Pa što da se ja brinem. Sta radi Azmir u tom savezu. Ako ga preglasaju na sjednicama onda može posle svake da sazove press i iznese sve neregularnosti koje rade. Ali šuti. Znači odobrava.
Ja idem na svaku koju mogu, ali uopće ne gledam na rezultat to mi bude u drugom planu, jer vidim da je i vlasniku isto tako.
Ono što vidim je ispadanje 90%, a onih 10% ostavljam iz razloga sto ni drugi nisu mnogo bolji. Zacaš nekome krene po zlu, nestane para i eto ga ispod nas. Jedino tako se možemo iščupati. Ovako bez trenera, vizije i sa ovom skupinom igrača ne možemo.

PS vidi ovog lika sa tekstualnim prenosom federalne. Nije ni čudo se niko normalan ne javlja na ovoj temi i sto nam se ljudi smiju. I ja nisam normalan čim opet dođem da nešto napišem.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 05 nov 2023, 16:29

tuzlac je napisao/la:
05 nov 2023, 15:06
husrefbeg je napisao/la:
05 nov 2023, 15:01
tuzlac je napisao/la:
05 nov 2023, 15:00

PA ONI "BRINU" O NAMA RED JE DA NEKAD I MI MALO O NJIMA.
Imas ono prepucavanja na Sloboda TC pa tamo pisi
NE RADI TAJ KANAL.oNI SU 2. LIGA.TAMO ĆE I OSTATI DUGI NIZ GODINA.
Jesi ti onaj sloboda72 koji se kleo u Slobodu do neki dan? :think:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 nov 2023, 16:31

Beledija je napisao/la:
05 nov 2023, 11:47
Ne samo zbog teških protivnika nego i zbog toga što nemamo trenera, dosta ih glumi povrede, još više ih je jako nespremno i uz to kad dodaš ove koji nemaju volju to je naš domet.
Između dvije utakmice jedina informacija o klubu i iz kluba je jedna slika na fb kao najava utakmice.
Nikad ne treba reći da se nešto ne može.Treba prevazići to predavanje prije bilo kojeg meča. Da konfuzija vlada u i oko kluba je više nego očito. Ja sam nekad ranije napisao da će se sve znati do kraja sezone... gdje smo i šta smo. Ja nisam optimista ni najmanje, klub je išao uzlaznom putanjom i sa prvom izjavom investitora da želi preuzeti Slobodu kola su krenula niz brdo i nažalost još se kotrljaju u istom smjeru. Ja sam odlučio pratiti razvoj događaja sa strane, u ponedjeljak sam izašao sa stadiona10 min prije kraja i ne mislim ove godine pratiti u živo. Trebaju mi živci za mirniju starost a najmanje mi je potrebno da mislim šta Husići smjeraju. Možda ni njima nije jasno, gomilaju igrače solidnih imena a vode klub na način koji blage veze nema sa profesionalizmom.Što Balja kaže ko troši neka se i sekira, ja definitivno neću dočekati titulu u Tuzli.
Izgleda da treba za titule nešto više od novca. :nene:
Nije to predavanje prije meča, nego realno sagledavanje situacije. Mi smo jedva neki tekstilac dobili iz RS sto je pandan Bosne Kalesija u federaciji. I baš tako, neću da budem bezrezervna podrška vlasniku koji se ne brine za rezultate, za navijače i sl.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 nov 2023, 16:34

tuzlac je napisao/la:
05 nov 2023, 12:24
Ali 3 već imamo.(Široki).
Mani se tih priča i budalaštinja. Nema od toga nista.
I da te podsjetim da si obećao da ove sezone nećeš spamati temu. A pored tekstualnog prenosa naše utakmice ideš jos dalje pa i federalnu ligu nam prenosis.
Je li lijepo da star čovjek ne ispunjava obećanja, ne drži datu riječ i da ne kažem da laže?

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 nov 2023, 16:42

05 nov 2023, 16:34
tuzlac je napisao/la:
05 nov 2023, 12:24
I da te podsjetim da si obećao da ove sezone nećeš spamati temu. A pored tekstualnog prenosa naše utakmice ideš jos dalje pa i federalnu ligu nam prenosis.
Je li lijepo da star čovjek ne ispunjava obećanja, ne drži datu riječ i da ne kažem da laže?
Ponijelo ga. Eto više neće. I zaista nema potrebe utakmica na TV i svi pratimo on nama tekstualni dio mora da nije gledao. Hajmo tuzlac jednu analizu

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 05 nov 2023, 17:04

05 nov 2023, 15:29
husrefbeg je napisao/la:
Sušić je definitivno pojačanje, a Rijad treba da zna da se ne igra rukama. Tačno da je JELIĆ DANAS bio smrad malo veći:prvo nije sviro faul u napadu, drugo kad je već svirao penal onda je marao dati c. karton Rijadu. Ovako se nada pomogao sam DOMAĆINU I POKLONIO PENAL ODNOANO 1:0 a BOGAMI POMOGAO SAM I GOSTIMA JER IM NISAM ISKLJUČIO IGRAČA.Jednim udarcem dvije muhe.Interesantno nema sportsport.ba vara.Žuti karton Mirzi nakon 3 ekipna faula Jakovljeviću nakon divljačkog hrvanja u prekidu kontra napada niti opomena. Dokle više.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 05 nov 2023, 21:16

Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija: mrtav hladan izjavi Rendulić. Evidentno je da smo umorni. Pa to što igrate svaka tri dana savez vas nagrađuje sa Jelićem. Ito ti nije bilo malo nego i onaj pomoćni pripomože. Kad ste u TUZLI pobijedili 4:2 ispraćeni ste ko gospoda jer ste zasluženo pobijedili. Danas je ne zasluženo i hijenski je to pretvoriti u zasluženu pobjedu.Dobri jeste, al da krasti znate znate.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 21:55

Ponosnipodrinjac
Kontakt: Kontaktiraj korisnika/cu Ponosnipodrinjac
Nepročitan post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 nov 2023, 16:34

tuzlac je napisao/la: ↑05 nov 2023, 12:24
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2023, 10:15
Vrh
husrefbeg
Kontakt: Kontaktiraj korisnika/cu husrefbeg
Nepročitan post Postao/la husrefbeg » 05 nov 2023, 16:42

Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:34
tuzlac je napisao/la: ↑05 nov 2023, 12:24
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2023, 10:15
Ponijelo ga. Eto više neće. I zaista nema potrebe utakmica na TV i svi pratimo on nama tekstualni dio mora da nije gledao. Hajmo tuzlac jednu analizu

E jadni li ste vas dvojica ako sam vam ja tema poslije utakmice. :urnebes: :urnebes:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 nov 2023, 22:01

Široki donosi 3 boda u narednom kolu .

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 nov 2023, 06:40

Široki donosi tri boda sledeće kolo može biti i tačna prognoza. Samo prognozer nije rekao gdje, dali donosi i istavlja u Tuzli ili iz Tuzle donosi u Široki. Juče su momci odigrali dobro, još da je i Migi bio na nivou Jelić bi bio primoran suditi još penala.
Interesantno da je Huso odigrao dvije zadnje tekme najbolje ove pa i prošle sezone. Zašto ovako ne odigra kad ima još jednog stopera. Zvijezda ispada, drugi putnik smo mi ili Gošk ili eventualno Igman pod uslovom da izgubi od nas u što ruku na srce ne vjerujem. Raduje dobra igra u gostima u kojoj nema bodova zahvaljujući sucima, zabrinjava sušenost na Tušnju.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 06 nov 2023, 09:19

Ocekivan poraz.

Slaba igra, golove primamo kao na traci, ljudi su nas rjesili s pola snage.

Jesu i sudije srale, ali i to se moglo ocekivati.

Kobiljar i Coric treba da se oproste od fudbala, a vjerovatno i Hodzic - nije nista pokazao otkako je dosao.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 nov 2023, 13:59

U nedjelju od 13 časova. Tuzla CitY na Tušnju dočekuje Široki Brijeg, :bih: Nema TV -PRENOSA.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 nov 2023, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 nov 2023, 14:15

emir012 je napisao/la:
06 nov 2023, 09:19
Ocekivan poraz.

Slaba igra, golove primamo kao na traci, ljudi su nas rjesili s pola snage.

Jesu i sudije srale, ali i to se moglo ocekivati.

Kobiljar i Coric treba da se oproste od fudbala, a vjerovatno i Hodzic - nije nista pokazao otkako je dosao.
Što se tiče Kobiljara ne bih se složio. On je iz utakmice u utakmicu sve bolji.
Mislim da smo jučer dobro igrali i da je to bilo obećavajuće. Odbrana jeste problem olako primamo golove.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LloriS, NebeskaSila96 i 14 gostiju.