Ima li neko da mi ovo prevede, Google translate ne može.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:48Ove konee totalne budale. Nemaju pare da peoduze igrace,prihvataju bilo sta pa cak i nastavnike fizickog iz Saudijske Arabije. Kakvi milioni i kakvi arapi,ovo je samo da ih poguraju tj da ae trener nauci,da sobije iskistva a njega placa ninistarstvo i to je to
Ovaj je neki dan na Pofalicima prodavao maramice
Ima, @merhaba ce ti sad prevestiVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:51Ima li neko da mi ovo prevede, Google translate ne može.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:48Ove konee totalne budale. Nemaju pare da peoduze igrace,prihvataju bilo sta pa cak i nastavnike fizickog iz Saudijske Arabije. Kakvi milioni i kakvi arapi,ovo je samo da ih poguraju tj da ae trener nauci,da sobije iskistva a njega placa ninistarstvo i to je to
TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:54Ima, @merhaba ce ti sad prevestiVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:51Ima li neko da mi ovo prevede, Google translate ne može.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:48Ove konee totalne budale. Nemaju pare da peoduze igrace,prihvataju bilo sta pa cak i nastavnike fizickog iz Saudijske Arabije. Kakvi milioni i kakvi arapi,ovo je samo da ih poguraju tj da ae trener nauci,da sobije iskistva a njega placa ninistarstvo i to je to
TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:54Ima, @merhaba ce ti sad prevestiVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:51Ima li neko da mi ovo prevede, Google translate ne može.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:48Ove konee totalne budale. Nemaju pare da peoduze igrace,prihvataju bilo sta pa cak i nastavnike fizickog iz Saudijske Arabije. Kakvi milioni i kakvi arapi,ovo je samo da ih poguraju tj da ae trener nauci,da sobije iskistva a njega placa ninistarstvo i to je to
Kazu zbog vremenskih uslova da se prihvatio posla, jesu manja primanja od maramica ali trebao bi imati kancelariju kakvu od zime da se sakrije.TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:53Ovaj je neki dan na Pofalicima prodavao maramice
Jos samo Hulahopku da pocnu citirat
Trenutno korisnika/ca: badblueboylivno, Balorda, Bistrik, Combattente87, rishovski, supervizor i 34 gosta.