Moral ti seik izvor biti? Vi uopste nemate kontakt sa seikom nikakvim,mozda vam je opet brat Pitar mail poslao? Salu na strani Abdulmalik vas preuzima bice milionaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29Ali sta kaze brat "iz prve ruke" hahahah ispija kafe sa raznim seicimazeljovac21 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:27Upravu svemosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:11Evo im iz peve ruke kao i za Diglisica,nikakav vas seik nece preuzeti. Seike ne zanima BIH,da ste mozd au Londoni,Parizu,Madridu ok ovako mrka kapa. Bice jos profesora fizickog,slace ovaj hrvat jos kadra,dok ce vam koji dinar dati ministarastvo sporta. Bolje i ovako da vam trener bude profesor fizickog,kondicioni itd svakkako vas 15 godina nema nigdje,nek se nauce ljudi a vama dobro,kapnuce koja hiljada. Doce vam Abdulmalik hoce sto posto![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jos se nisi emancipovo od kako si dosao u Sarajevo? Nije ZeljA, nego Zeljo.OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:20Nikom te ne damo, against modern football, de jure de facto, šbbkbb...
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ali valja nazad u LA avionom, prvo docekan sa mrsavih 6500 dusa na derbi utakmici,dug let nazad, presjedanje, trecerazredna kafa u lounge, i uz to u mislima da mozda ipak nije jedan grad jedan klub
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 06 nov 2023, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka cast. Kad se opet vidis s njim reci da ga Amidza pozdravlja, znace ko je. I poruci mu da napravi profil na forumu, kad moze Mr. Mirvic moze i on. Inace, slusa li kamion?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:31Sa ovim Diglisicevim jos ispijam kafe,opet da vam ponovim nikad nije ni pomislio da vas preuzme niti da ulazi u taj kriminal,sve je bila suplja vase uprave,da imate barem malo mozga kao sto nemate sami bi znali. Vi imate kompleks od Sarajeva i ulaganja pa na sve sile pokusavate makar trener bio iz S.Arabije vi kazete investitori al eto uzivajte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29Ali sta kaze brat "iz prve ruke" hahahah ispija kafe sa raznim seicima![]()
1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ko bije nek bude bjen.. zna se valjda a najgore kad taj ni kriv ni duzan nastrada.invincible1921 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 20:09Sta znam valjda kad je mladja raja pa durgacije gleda na sve...svi smo vjerocatno jedno vrijeme furali slican fazon, al ono skontas u neko vrijeme cemu....ja se samo nadam da u svim ovim sukobima svi akteri su oni koji to i furaju...zadnje sto bi volio je da neko krene na tekmu i nema veze ni sa cim i popusi foru...nebitno sa koje stranemma_hz je napisao/la: ↑05 nov 2023, 18:23Mrzim kad iko ikog napada majke mi.Mrzim kad se sukobljavaju,mrzim majke mi kad manijaci napadnu onako hinjski ko neki dan palicama.Da vidis na derbiju ljepote na zapadu,Allaha mu zeljine zastave ,salovi niko nije A rekao majke mi moje..iskreno bas sam bio ponosan na jedne i druge.Nije debilska prica iskreno to mislim.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:35Svaka cast. Kad se opet vidis s njim reci da ga Amidza pozdravlja, znace ko je. I poruci mu da napravi profil na forumu, kad moze Mr. Mirvic moze i on. Inace, slusa li kamion?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:31Sa ovim Diglisicevim jos ispijam kafe,opet da vam ponovim nikad nije ni pomislio da vas preuzme niti da ulazi u taj kriminal,sve je bila suplja vase uprave,da imate barem malo mozga kao sto nemate sami bi znali. Vi imate kompleks od Sarajeva i ulaganja pa na sve sile pokusavate makar trener bio iz S.Arabije vi kazete investitori al eto uzivajte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29
Ali sta kaze brat "iz prve ruke" hahahah ispija kafe sa raznim seicima![]()
Ja samo vjerujem 1921boy, on je dobar sa diglisicevim dajdzom

I sta kaze Diglisicev? Kakav je njegov plan po Sarajevu sta misli graditi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:31Sa ovim Diglisicevim jos ispijam kafe,opet da vam ponovim nikad nije ni pomislio da vas preuzme niti da ulazi u taj kriminal,sve je bila suplja vase uprave,da imate barem malo mozga kao sto nemate sami bi znali. Vi imate kompleks od Sarajeva i ulaganja pa na sve sile pokusavate makar trener bio iz S.Arabije vi kazete investitori al eto uzivajte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29Ali sta kaze brat "iz prve ruke" hahahah ispija kafe sa raznim seicima![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ja konto vi volite kamione,do juce ste se furali na kamione? Nema veze sa nikakvim kamiondzijama niti se bavim kamionima,uglavnom bas cu napisat ovdje i ofirat vam bivseg igraca.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:35Svaka cast. Kad se opet vidis s njim reci da ga Amidza pozdravlja, znace ko je. I poruci mu da napravi profil na forumu, kad moze Mr. Mirvic moze i on. Inace, slusa li kamion?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:31Sa ovim Diglisicevim jos ispijam kafe,opet da vam ponovim nikad nije ni pomislio da vas preuzme niti da ulazi u taj kriminal,sve je bila suplja vase uprave,da imate barem malo mozga kao sto nemate sami bi znali. Vi imate kompleks od Sarajeva i ulaganja pa na sve sile pokusavate makar trener bio iz S.Arabije vi kazete investitori al eto uzivajte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 nov 2023, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mi jasno kako iko ko kaže da voli fudbal i želi da se liga razvija želi da investitor ne preuzme klub u ligi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv kamiona. Nikad mi nijedan kamion nije nista nazao uradio, osim uzeo pravo prvenstva, ali halalosum.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:39Ja konto vi volite kamione,do juce ste se furali na kamione?
1921
-
- Kontakt:
Po CG jer su oni svi iz CG;)Kamaga11 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:38I sta kaze Diglisicev? Kakav je njegov plan po Sarajevu sta misli graditi?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:31Sa ovim Diglisicevim jos ispijam kafe,opet da vam ponovim nikad nije ni pomislio da vas preuzme niti da ulazi u taj kriminal,sve je bila suplja vase uprave,da imate barem malo mozga kao sto nemate sami bi znali. Vi imate kompleks od Sarajeva i ulaganja pa na sve sile pokusavate makar trener bio iz S.Arabije vi kazete investitori al eto uzivajte.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:29
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
aj ne seri levat. Zadovoljniji sudjenjem samo vi mozete biti
- 1 9 4 6 -
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj kamione kao nekad u stara dobra vremena.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Al najjace za ove sudijske odluke u korist Borca. Dan-dva se prica i na kraju nikom nista Borac uzeo bodove i cao. Haha. Yebem ti drzavu sad se nesto sjetih da su zabili iz ofsajda metar Sarajevu al bilo proslo uzeli bodove i vozdra.
var nikom te ne damo {
if { ponuda > 50,000;
Alert ("damo")
else {
Alert ("ne damo")
}
}
if { ponuda > 50,000;
Alert ("damo")
else {
Alert ("ne damo")
}
}
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
crveni karton je dobio za udaranje protivnickog igraca s namjerom , iako nije mogao stici loptu. Pogibeljan start
- 1 9 4 6 -
Isti.Hansestadt je napisao/la: ↑06 nov 2023, 09:31Ma Ibricic ko da su izvukli sankera iz diskoteke Camel u Sanskom Mostu