Zamisli levata kompjuter neće da priča s njim..
Daje se ako je normalan start.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:13Sa namjerom da sprijeci kontru, za sta se uvijek daje zuti karton.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:52crveni karton je dobio za udaranje protivnickog igraca s namjerom , iako nije mogao stici loptu. Pogibeljan start
Pogibeljan bi bio start kojim se ide da se povrijedi protivnik, sto ovdje nije bio slucaj, ni blizu.
Slabi su ti izgleda odnosi? Ako te bas zanima njegova komplet familija javi se na pm beze lazes ovdje. Prijateljski odnosi a pojma nemas da je iz CG,jos kazes isao da radi za 9 haha nemoj se brukat svega tiKamaga11 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:31Jest eto ti znas bolje od mene koji imam prijateljske odnose sa njegovom porodicom. Sta tebe boli ona stvar koji je moj domet kad vidim da je tvoj samo da buncas gluposti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:06Ajde neka si mi objasnio mada nemoj evo smijemo se majke mi. Poveznica mu je sto je rodjen samo u Sarajevo inace svi su iz CG,nije otisao da radi za 9 dolara brukas se vec zavrsio faks,osnovao kompaniju itd i nikad nije zelio da ulaze u Zelju. Pored BiH ima projekte i u drugim drzavama jer mi kao drzava i za pr9jekte nismo nikom interesantni,bolje ulagat na primoriju,more itd al dobro to vec nije tv9j domet. Ukucas barem to prezime pa ces vidjeti odakle su.
Nisu to moji, to su bolesnici kao par ovih "vaših" koje napucaš argumentima i poniziš ih onda ne znaju šta će od muke.
Sta ga imaju prozivati kad jes četo. Ćaća mu crnogorski vlašina a mati albanska romkinja (karavlahinja). Mrzi Sarajevo vise nego mile ronhil, zbog toga se ovdje predstavlja kao navijac zelje i zavodi one najgluplje sa njihove teme da pisu protiv FKS samo zbog imena. Inace navija za zvezdu jebbo mu cijeli sever najmilije.
Peljto p.ederuskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:44Nije istina, nemoj izmisljati i gluposti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:40Jel istina da su sinoc par puta Irfana vrijedjali sa "Peljto ****" i ovaj kad je dao crveni igracu Borca citav stadion skandirao "Peljto Peljto"![]()
Proročanski. Evo dezertera ponovo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:10Zar ti je toliki kompleks nabio da ga spominjes u svakom drugom postu? Slobodno me demantuj ako sta grijesim, zajebi to![]()
Je li realno ovo?KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:12Peljto p.ederu
Minut poslije nakon sto je dao crveni Borcu ide skandiranje “Peljto Peljto”
Ovako nastaju mitovi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:12Peljto p.ederuskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:44Nije istina, nemoj izmisljati i gluposti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:40Jel istina da su sinoc par puta Irfana vrijedjali sa "Peljto ****" i ovaj kad je dao crveni igracu Borca citav stadion skandirao "Peljto Peljto"![]()
Sto posto ako se gleda po banjaluckom kriteriju.Suvorov je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:13Sa namjerom da sprijeci kontru, za sta se uvijek daje zuti karton.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑06 nov 2023, 11:52crveni karton je dobio za udaranje protivnickog igraca s namjerom , iako nije mogao stici loptu. Pogibeljan start
Pogibeljan bi bio start kojim se ide da se povrijedi protivnik, sto ovdje nije bio slucaj, ni blizu.
OVaKo se stvaraju MiToviVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:16Je li realno ovo?KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:12Peljto p.ederu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti bratKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:12Peljto p.ederuskullcrusher je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:44Nije istina, nemoj izmisljati i gluposti pisati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:40Jel istina da su sinoc par puta Irfana vrijedjali sa "Peljto ****" i ovaj kad je dao crveni igracu Borca citav stadion skandirao "Peljto Peljto"![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.