Jedino ako hajduk moze platiti 1,3 mil eur, to je propali klub koji je kao i dinamo i czv drzavni projekat, ali od lopova ne moze da napreduje. Nisu nikakav napredak za igrača, ni oni niti njihova liga.MortemHz je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:38Evo njegova izjava
- Mali je jedan od najvećih nogometnih potencijala u BIH i odlično se razvija. Mi smo u procesu slaganja momčadi, malo nas poremeti kada izbiva zbog obveza u U21 selekciji BIH, ali sve ide u jako dobrom smjeru. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Može igrati i u formaciji s jednim ili dvojicom zadnjih veznih, može biti ‘šestica‘ ili ‘osmica‘. Zaista zna igrati, ima izvanrednu ‘fiziku‘... - biranim rječima govorio je Ibričić o Buljubašiću.
Ima li mladi Buljubašić sve potrebno da potencijalno odmah zaigra u Hajduku?
- Sigurno. Smatram da Hajduk trenutno nema takvog igrača. Mi ga ove sezone polako uvodimo. Ovo je njegova prva prava seniorska sezona, ali već je pokazao da može biti pravi igrač. Bez ikakvog pretjerivanja vjerujem da bi bez problema mogao igrati - uvjeren je Ibričić.
I koji je ultras fazon baklje, petarde i vatromet? Zar to nije isfuralo? Meni je uvijek bolja opcija koreografija, zastave i dobra pjesma, a baklje ko neandrtalci.