NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Pobjeda i bodovi se pisu, tesjobsta ocekivat u Srebreniku, pokusat sta na kontru uradit, ali bice tesko bez Isaka dole. Nisam zadovoljan sto je Damjanovic uveo juniora Hodzica pa ga izveo to je ubijanje djetata u pojam. Pa od njega se ocekuju greske ne moze on sa 18 god igrat perfektno
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
ne bih rekao da je to ubijanje djeteta u pojam, jer odigrao je 60 minuta. Usao je u 15, a izasao u 75. Takodjer, i on zna da je izasao zbog takticke postavke, a svi su pohvalili da je dobro igrao dok je bio unutra.
sto se tice psovanja, to je uvijek izrazenije, tj. bolje se cuje kad je manje ljudi na stadionu. I tako je na svim stadionima na svijetu. Da cujete psovke sarajevskog istoka, zeljinog zapada ili kod veleza, ovim nasima bi dali orden. U sustini, sve to ulazi u staz igraca i sudija. Nisu se jucer poceli baviti ovim poslom pa da im smetaju maloumnici na tribinama.
sto se tice psovanja, to je uvijek izrazenije, tj. bolje se cuje kad je manje ljudi na stadionu. I tako je na svim stadionima na svijetu. Da cujete psovke sarajevskog istoka, zeljinog zapada ili kod veleza, ovim nasima bi dali orden. U sustini, sve to ulazi u staz igraca i sudija. Nisu se jucer poceli baviti ovim poslom pa da im smetaju maloumnici na tribinama.
Pravda za flash-a!!!
Ja ne znam šta ste vi gledali, ako je vama dobro da jedan bek ne zna dodati loptu, odnosno ima 10 ispucavanja u aut i to bez nekog pritiska gostiju, onda ne gledamo istu utakmicu. Nije to samo protiv Banovića jučer, katastrofalan je bio i protiv Jedinstva isto sam sa loptom izbijao loptu u aut.
Ako ništa i Durmiš je tako izgledao prvih 5, 6 utakmica na početku seniorske karijere, smiješan bio pa evo izrasta u nekog prosječnog federalnog igrača. Vjerujem da Durmiš i Karalić mogu još bolje pod uslovom da dovedemo dva kvalitetna veznjaka koji će ih hraniti loptama u prostor.
Nas je Jedinstvo rasulo dok su još Isaković i Bajramović igrali, sada bez njih dvojice u odbrani i Durmiša na krilu, bod je ko lamela. Ako neko još ima dva žuta, bolje bi bilo sačuvati te igrače za utakmicu sa Zvijezdom, gdje sa 3 boda možemo završiti na 8. mjestu sa 10+ bodova od zone ispadanja i mirno kovati planove za narednu polusezonu.
Ako ništa i Durmiš je tako izgledao prvih 5, 6 utakmica na početku seniorske karijere, smiješan bio pa evo izrasta u nekog prosječnog federalnog igrača. Vjerujem da Durmiš i Karalić mogu još bolje pod uslovom da dovedemo dva kvalitetna veznjaka koji će ih hraniti loptama u prostor.
Nas je Jedinstvo rasulo dok su još Isaković i Bajramović igrali, sada bez njih dvojice u odbrani i Durmiša na krilu, bod je ko lamela. Ako neko još ima dva žuta, bolje bi bilo sačuvati te igrače za utakmicu sa Zvijezdom, gdje sa 3 boda možemo završiti na 8. mjestu sa 10+ bodova od zone ispadanja i mirno kovati planove za narednu polusezonu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Znaci protiv Gradine ova postava Durmo, Sivac, Smajić,Vardo,Arnautović, Mehić, Begić, Talha, Satić, Međuseljac i Mašić. U drugom pol uvesti Žunu, Karića, eventualno Hodžića
Tako je imao je sigurno 5 do 6 dodavanja prema Sivcu a otisle su u aut ili previsoke netacne a nije imao pritisak od protivnickog igraca,bio je los kao i salkanovic.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:44Ja ne znam šta ste vi gledali, ako je vama dobro da jedan bek ne zna dodati loptu, odnosno ima 10 ispucavanja u aut i to bez nekog pritiska gostiju, onda ne gledamo istu utakmicu. Nije to samo protiv Banovića jučer, katastrofalan je bio i protiv Jedinstva isto sam sa loptom izbijao loptu u aut.
Durmis je po meni bio dobar nevezano za go imao je i dodavanja dobri i prolaza ,mislim opet je opasan kolko toliko,mislim da se dize iz utakmice u utakmicu,kao sto kazes ako bude imao bolji vezni red da ga izbacuje cesce i bolje mogao bi bit i bolji
Pišem ovo za Hodžića iz razloga zato što momak mora još puno raditi na sebi, doći će to vremenom, ekipa je pod pritiskom treba mu rutine. Samo se vratite u prvu sezonu u drugoj ligi centar, Durmiš prvih nekoliko utakmica nije mogao primiti loptu, gubio svaki duel, a kasnije kad se oslobodio pritiska i treme napredaovao je.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 12:29Tako je imao je sigurno 5 do 6 dodavanja prema Sivcu a otisle su u aut ili previsoke netacne a nije imao pritisak od protivnickog igraca,bio je los kao i salkanovic.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:44Ja ne znam šta ste vi gledali, ako je vama dobro da jedan bek ne zna dodati loptu, odnosno ima 10 ispucavanja u aut i to bez nekog pritiska gostiju, onda ne gledamo istu utakmicu. Nije to samo protiv Banovića jučer, katastrofalan je bio i protiv Jedinstva isto sam sa loptom izbijao loptu u aut.
Durmis je po meni bio dobar nevezano za go imao je i dodavanja dobri i prolaza ,mislim opet je opasan kolko toliko,mislim da se dize iz utakmice u utakmicu,kao sto kazes ako bude imao bolji vezni red da ga izbacuje cesce i bolje mogao bi bit i bolji
Najgore što se može uraditi jeste guranje na silu Hodžića, momak će izgoriti. Polako ga tempirati i to je to. Vjerujem i da su instrukcije bile da ne prelazi centar, a i Bajramović koji je 3, 4 godine stariji ništa nije bolji na beku. Podrška momku, ali i mi ovdje trebamo realno pisati kako jest. Za njega ove 3 utakmice protiv Slobode, Jedinstva i Budućnosti su već ogromne minute, tako da neka ga na klupi i vjerujem da će pokazati svoj potencijal kada npr budemo vodili dva razlike i uđe u igru bez pritiska.
Još nešto, ako hoćemo da pravimo mlade igrače, oni moraju stasati uz kvalitet pored sebe. Ne možeš od Begića i Talhe očekivati neki bum dok igraju uz Mehića ili Žunu. Zamisli samo kako bi oni napredovali da je Arežina tu u veznom redu. Previše mladih igrača na ključnim pozicijama nije riješenje. Gurati 3 U21, ostale pozicije kvalitetom popuniti, pa će onda i mlađi lakše i sigurnije igrati.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šetkić visina 192, Smajić 177 prema transfermarktu. Ako sad protiv Gradine nećemo dati momku šansu od prve minute u paru sa Vardom, onda ništa od njega...
Volio bih vidjeti ovaj sastav: Durmo, Sivac, Šetkić, Vardo, Arnautović, Mehić, Begić, Tabaković, Šarić, Salkanović, Mašić.
Klupa: Mlačo, Hodžić, Smajić, Žuna, Međuseljac, Karić, Pehilj i još koji junior.
Volio bih vidjeti ovaj sastav: Durmo, Sivac, Šetkić, Vardo, Arnautović, Mehić, Begić, Tabaković, Šarić, Salkanović, Mašić.
Klupa: Mlačo, Hodžić, Smajić, Žuna, Međuseljac, Karić, Pehilj i još koji junior.
Davno sam to govorio.Imas svakako mlade igrace, pored toga sto su mladi max su dosegli vecina njih i još imaš novih juniora koje si doveo prije par dana i kako da ti ijedan mladi igrač napreduje uz mnogo grešaka na terenu, nekvaliteta u ekipi, bez repa i glave, bez iskustva ne terenu sem Isakovica,jer nije nikakvo mjerilo kantonalna liga ili DLC i to nam je najbolje pokazala ova sezona, 1. FL je daleko od DLC-a.Jednostvano previše smo forsirali od starta konstantno mladu ekipu ili ako je iskusan onda je penzioner 37-38 godina, nema neke sredine, ali jbg tako se moralo.Možda bi i ovi što su tarabe bolji bili da imamo par kvalitetni igrača sa po dva na svakoj poziciji.Trenutno je ekipa da svako igra za sebe, niko nema respekta ni prema kome, izuzev prema Isakovicu jer moraju.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:00Pišem ovo za Hodžića iz razloga zato što momak mora još puno raditi na sebi, doći će to vremenom, ekipa je pod pritiskom treba mu rutine. Samo se vratite u prvu sezonu u drugoj ligi centar, Durmiš prvih nekoliko utakmica nije mogao primiti loptu, gubio svaki duel, a kasnije kad se oslobodio pritiska i treme napredaovao je.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 12:29Tako je imao je sigurno 5 do 6 dodavanja prema Sivcu a otisle su u aut ili previsoke netacne a nije imao pritisak od protivnickog igraca,bio je los kao i salkanovic.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:44Ja ne znam šta ste vi gledali, ako je vama dobro da jedan bek ne zna dodati loptu, odnosno ima 10 ispucavanja u aut i to bez nekog pritiska gostiju, onda ne gledamo istu utakmicu. Nije to samo protiv Banovića jučer, katastrofalan je bio i protiv Jedinstva isto sam sa loptom izbijao loptu u aut.
Najgore što se može uraditi jeste guranje na silu Hodžića, momak će izgoriti. Polako ga tempirati i to je to. Vjerujem i da su instrukcije bile da ne prelazi centar, a i Bajramović koji je 3, 4 godine stariji ništa nije bolji na beku. Podrška momku, ali i mi ovdje trebamo realno pisati kako jest. Za njega ove 3 utakmice protiv Slobode, Jedinstva i Budućnosti su već ogromne minute, tako da neka ga na klupi i vjerujem da će pokazati svoj potencijal kada npr budemo vodili dva razlike i uđe u igru bez pritiska.
Još nešto, ako hoćemo da pravimo mlade igrače, oni moraju stasati uz kvalitet pored sebe. Ne možeš od Begića i Talhe očekivati neki bum dok igraju uz Mehića ili Žunu. Zamisli samo kako bi oni napredovali da je Arežina tu u veznom redu. Previše mladih igrača na ključnim pozicijama nije riješenje. Gurati 3 U21, ostale pozicije kvalitetom popuniti, pa će onda i mlađi lakše i sigurnije igrati.
Prelazni rok se treba jako jako pažljivo odraditi.Polusezona je vec iza nas koja je prošla jako kritično, na puku sreću samo nismo u dnu tabele, na terenu bukvalno nemaš ništa i nemamo pravo više raditi iste greške sto se tiče transfera i odabira igraca.Nikako nam se ne isplati dovoditi igrače koji ce biti za nijansu bolji od ovih i koji ti nece biti kostur ekipe u borbi za PL.Imas jos jednu polusezonu i to je to.Onda da placas nekoga za koga nece biti mjesta nakon samo par mjeseci nema logike.Kratko i jasno moramo odriješiti kesu za 3 kvalitetna igrača na koje ćemo računati u borbi za PL.Molit boga da se odblokira račun da imamo i strance u opticaju.
-
- Kontakt:
To si upravu, sinoć sam ga pljuvao ovdje, ali sam na pregledu vidio tekme da je ispao korektan i profesionalan pa tražio izmjenu, također sam vidio to slavlje kao što je prišao prvi navijačima i izvinio se, pa onda slavio.laudrop je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:40Mašić tražio izmjenu jer ga nije išla lopta nikako.
Proslavio gol Isakovića na klupi ko da ga je zabio on lično za pobjedu u finalu Lige prvaka.
E to se moji stručnjaci gleda. To je "odnos prema grbu". Samo u face treba gledat i ponašanje njihovo kada drugi igrač zabije pogodak. Po meni to treba biti prvi razlog u selekciji igrača. U DLC smo imali takvu situaciju, da se na klupi igrači raduju golu više nego ovi na terenu. Niko nikome nije zavidio. Tad ti i Bog vrati na terenu. Sreća te pogleda.
Bravo Maške, treba biti samokritičan i nadam se da rešetaš u Srebreniku u subotu.![]()
I dalje tvrdim da ova ekipa može puno puno bolje i više uz par korekcija na zimu. Ključ nam je vezni red, tu ako se dovedu dva pojačanja druga će se priča pričati na proljeće, samo dva kvalitetna igrača. Totalno podržavam da klupa bude puna juniora, tako je i kod Goražda, tako je i kod Banovića, ali zato ljudi imaju 5, 6 nosioca igre koji kvalitetom odskaču pa je puno lakše trpiti greške juniora kada na ključnim pozicijama imaš kvalitet, manje te greške dolaze do izražaja.Celicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:26Davno sam to govorio.Imas svakako mlade igrace, pored toga sto su mladi max su dosegli vecina njih i još imaš novih juniora koje si doveo prije par dana i kako da ti ijedan mladi igrač napreduje uz mnogo grešaka na terenu, nekvaliteta u ekipi, bez repa i glave, bez iskustva ne terenu sem Isakovica,jer nije nikakvo mjerilo kantonalna liga ili DLC i to nam je najbolje pokazala ova sezona, 1. FL je daleko od DLC-a.Jednostvano previše smo forsirali od starta konstantno mladu ekipu ili ako je iskusan onda je penzioner 37-38 godina, nema neke sredine, ali jbg tako se moralo.Možda bi i ovi što su tarabe bolji bili da imamo par kvalitetni igrača sa po dva na svakoj poziciji.Trenutno je ekipa da svako igra za sebe, niko nema respekta ni prema kome, izuzev prema Isakovicu jer moraju.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:00Pišem ovo za Hodžića iz razloga zato što momak mora još puno raditi na sebi, doći će to vremenom, ekipa je pod pritiskom treba mu rutine. Samo se vratite u prvu sezonu u drugoj ligi centar, Durmiš prvih nekoliko utakmica nije mogao primiti loptu, gubio svaki duel, a kasnije kad se oslobodio pritiska i treme napredaovao je.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 12:29
Tako je imao je sigurno 5 do 6 dodavanja prema Sivcu a otisle su u aut ili previsoke netacne a nije imao pritisak od protivnickog igraca,bio je los kao i salkanovic.
Prelazni rok se treba jako jako pažljivo odraditi.Polusezona je vec iza nas koja je prošla jako kritično, na puku sreću samo nismo u dnu tabele, na terenu bukvalno nemaš ništa i nemamo pravo više raditi iste greške sto se tiče transfera i odabira igraca.Nikako nam se ne isplati dovoditi igrače koji ce biti za nijansu bolji od ovih i koji ti nece biti kostur ekipe u borbi za PL.Imas jos jednu polusezonu i to je to.Onda da placas nekoga za koga nece biti mjesta nakon samo par mjeseci nema logike.Kratko i jasno moramo odriješiti kesu za 3 kvalitetna igrača na koje ćemo računati u borbi za PL.Molit boga da se odblokira račun da imamo i strance u opticaju.
Dva kvalitetna veznjaka će promjeniti totalno izgled ove ekipe, pa sjetite se koji je upgrade Arežina bio, nije humano bilo da čovjek godinu dana bez nogometa onoliko odskače u odnosu na Žunu, Mehića i ostale koji su igrali u vezi. Čak ako nema prostora za dva, doveo bih samo jednog veznog ili ništa drugo, neka onda ovi guraju do kraja sezone ako nema prostora.
Prostor se može osloboditi odlascima Smajića jer nema perspektive na stoperu, a ni na drugim pozicijama, Žune koji realno nema kvaliteta a kao i Smajić već ima 23 godine, nije više mlad da se trpi i yebenog Pehilja koji je najluđi transfer u ovoj eri dizanja iz kantona. To su tri igrača umjesto kojih se može dovesti jedan kvalitetan veznjak da podigne igru ove ekipe. Kada još dodaš odlaske A. Mehića, Hrelje, Piljuga, ako ne možemo dovesti dva veznjaka kako treba onda yebi ga.
Zašto zapad svaki put psuje treneru protivničkog tima? Ljudi ne daju protivničkom treneru da ustane sa klupe

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Truhlo lave ima tu jos prostora mislim na odlaske Salkanovic,Bajramovic,Skols ( trpio bi Begica i nekog juniora ) uz bolji vezni red bi sigurno bili bolji a nemamo nekog imperativa,Zunu bi ostavio jos do kraja sezone ma ima jos al eto nemozes sve otjerat hahah ,jedino ako se dovede 5 do 6 igraca onda dobru cistku napravit
To je to sto kažem.Ovi koji bi iole nešto mogli pokazati ne mogu.Sutra nek ode neki u klub iz PL nećemo znati šta smo imali, jer realno kod nas ni ne moze igrač nešto pokazati, a u drugu ruku ovako ni igrača ne možeš prodati, jer se ne može ni pokazati.Uzmi sad Mašića, ne može mu čovjek nešto zamjeriti lik nije realno poštene lopte dobio od početka prvenstva, e sad zamisli mlađe igrače u koje polažeš nade tipa Međuseljca ili nekog juniora, igrači koji su igrali nižu ligu ili koji nisu nikada igrali.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:54I dalje tvrdim da ova ekipa može puno puno bolje i više uz par korekcija na zimu. Ključ nam je vezni red, tu ako se dovedu dva pojačanja druga će se priča pričati na proljeće, samo dva kvalitetna igrača. Totalno podržavam da klupa bude puna juniora, tako je i kod Goražda, tako je i kod Banovića, ali zato ljudi imaju 5, 6 nosioca igre koji kvalitetom odskaču pa je puno lakše trpiti greške juniora kada na ključnim pozicijama imaš kvalitet, manje te greške dolaze do izražaja.Celicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:26Davno sam to govorio.Imas svakako mlade igrace, pored toga sto su mladi max su dosegli vecina njih i još imaš novih juniora koje si doveo prije par dana i kako da ti ijedan mladi igrač napreduje uz mnogo grešaka na terenu, nekvaliteta u ekipi, bez repa i glave, bez iskustva ne terenu sem Isakovica,jer nije nikakvo mjerilo kantonalna liga ili DLC i to nam je najbolje pokazala ova sezona, 1. FL je daleko od DLC-a.Jednostvano previše smo forsirali od starta konstantno mladu ekipu ili ako je iskusan onda je penzioner 37-38 godina, nema neke sredine, ali jbg tako se moralo.Možda bi i ovi što su tarabe bolji bili da imamo par kvalitetni igrača sa po dva na svakoj poziciji.Trenutno je ekipa da svako igra za sebe, niko nema respekta ni prema kome, izuzev prema Isakovicu jer moraju.Truhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:00
Pišem ovo za Hodžića iz razloga zato što momak mora još puno raditi na sebi, doći će to vremenom, ekipa je pod pritiskom treba mu rutine. Samo se vratite u prvu sezonu u drugoj ligi centar, Durmiš prvih nekoliko utakmica nije mogao primiti loptu, gubio svaki duel, a kasnije kad se oslobodio pritiska i treme napredaovao je.
Dva kvalitetna veznjaka će promjeniti totalno izgled ove ekipe, pa sjetite se koji je upgrade Arežina bio, nije humano bilo da čovjek godinu dana bez nogometa onoliko odskače u odnosu na Žunu, Mehića i ostale koji su igrali u vezi. Čak ako nema prostora za dva, doveo bih samo jednog veznog ili ništa drugo, neka onda ovi guraju do kraja sezone ako nema prostora.
Prostor se može osloboditi odlascima Smajića jer nema perspektive na stoperu, a ni na drugim pozicijama, Žune koji realno nema kvaliteta a kao i Smajić već ima 23 godine, nije više mlad da se trpi i yebenog Pehilja koji je najluđi transfer u ovoj eri dizanja iz kantona. To su tri igrača umjesto kojih se može dovesti jedan kvalitetan veznjak da podigne igru ove ekipe. Kada još dodaš odlaske A. Mehića, Hrelje, Piljuga, ako ne možemo dovesti dva veznjaka kako treba onda yebi ga.
Baš onda ybg ako ne možemo dovesti 2 kvalitetna veznjaka.Nek nam je onda bog na pomoci i nama, a bogami i upravi, jer sa ovim igracima i ovom igrom ce ih uzeti bas na zub.
I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:15Truhlo lave ima tu jos prostora mislim na odlaske Salkanovic,Bajramovic,Skols ( trpio bi Begica i nekog juniora ) uz bolji vezni red bi sigurno bili bolji a nemamo nekog imperativa,Zunu bi ostavio jos do kraja sezone ma ima jos al eto nemozes sve otjerat hahah ,jedino ako se dovede 5 do 6 igraca onda dobru cistku napravit
Nemas puno igraca u opticaju u zimskom prelaznom roku, a nije jos vrijeme da pravimo čistku, izuzev ako se u kasi ne promjeni nešto.Da fali sad tolko igrača fali, ali 3 kvalitetna pojačanja kada bi uboli bili bi na konju, dva veznjaka i jednog odbrambenog i onda postepeno slagati ekipu i pojačavati se.
Čuj Žunu ostavitiCelicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:30I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:15Truhlo lave ima tu jos prostora mislim na odlaske Salkanovic,Bajramovic,Skols ( trpio bi Begica i nekog juniora ) uz bolji vezni red bi sigurno bili bolji a nemamo nekog imperativa,Zunu bi ostavio jos do kraja sezone ma ima jos al eto nemozes sve otjerat hahah ,jedino ako se dovede 5 do 6 igraca onda dobru cistku napravit
Nemas puno igraca u opticaju u zimskom prelaznom roku, a nije jos vrijeme da pravimo čistku, izuzev ako se u kasi ne promjeni nešto.Da fali sad tolko igrača fali, ali 3 kvalitetna pojačanja kada bi uboli bili bi na konju, dva veznjaka i jednog odbrambenog i onda postepeno slagati ekipu i pojačavati se.

Isto tako bolje Salkanovića ostaviti da bude zamjena Mašiću, nego Karića sa 37 godina od kojeg nemaš ništa naredne sezone.
Golmani ostaju isti, stoperi: Isaković, Vardo, Bajramović, Šetkić
Bekovi: Sivac, Hodžić, Arnautović plus pojačanje tražiti na lijevom beku
Vezni: Begić, Mehić, Tabaković, Međuseljac, plus dovesti dva kvalitetna vezna
Krila: Šarić, Durmiš, Karalić, Salkanović
Napad: Mašić, Salkanović, Ahmetspahić iz juniora
Smajić, Žuna, Pehilj, Karić odmah poslje Zvijezde raskidi ugovora, i još ako ode Šarić dovesti krilo zamjenu i to je to.
Znači dva vezna, lijevi bek i eventualno krilo.
-
- Kontakt:
Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je toTruhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:55Čuj Žunu ostavitiCelicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:30I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:15Truhlo lave ima tu jos prostora mislim na odlaske Salkanovic,Bajramovic,Skols ( trpio bi Begica i nekog juniora ) uz bolji vezni red bi sigurno bili bolji a nemamo nekog imperativa,Zunu bi ostavio jos do kraja sezone ma ima jos al eto nemozes sve otjerat hahah ,jedino ako se dovede 5 do 6 igraca onda dobru cistku napravit
Nemas puno igraca u opticaju u zimskom prelaznom roku, a nije jos vrijeme da pravimo čistku, izuzev ako se u kasi ne promjeni nešto.Da fali sad tolko igrača fali, ali 3 kvalitetna pojačanja kada bi uboli bili bi na konju, dva veznjaka i jednog odbrambenog i onda postepeno slagati ekipu i pojačavati se.Pa on nema mjesta u ovom odronu od veznog reda.
Isto tako bolje Salkanovića ostaviti da bude zamjena Mašiću, nego Karića sa 37 godina od kojeg nemaš ništa naredne sezone.
Smajić, Žuna, Pehilj, Karić odmah poslje Zvijezde raskidi ugovora, i još ako ode Šarić dovesti krilo zamjenu i to je to.
Ode Maskedinodino2019 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:03Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je toTruhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:55Čuj Žunu ostavitiCelicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:30
I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.
Nemas puno igraca u opticaju u zimskom prelaznom roku, a nije jos vrijeme da pravimo čistku, izuzev ako se u kasi ne promjeni nešto.Da fali sad tolko igrača fali, ali 3 kvalitetna pojačanja kada bi uboli bili bi na konju, dva veznjaka i jednog odbrambenog i onda postepeno slagati ekipu i pojačavati se.Pa on nema mjesta u ovom odronu od veznog reda.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Gdje će Mašić?dinodino2019 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:03Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je toTruhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:55Čuj Žunu ostavitiCelicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:30
I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.
Karić je najveća prevara u ovom trenutnom rosteru

Kakav bolan Bronja.Lik nabija formu u kojoj ono ligi 4-5 srpskoj.Shvati da nama ne trebaju igrači amateri iz amaterskih liga.Ako ne moze bolje od njega bolje da se odmah ugasimo.Mi takvih igrača imamo ispred svojih vrata hebet.Napisi zašto bi doveli Bronju, a ne samo lupiti i fatati se toga što su vam prodali priču što je igrao 15 minuta protiv CZ.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:03Mozes samo sanjati za tjeranje Karica. Na zimu ti ode Masic, treba vidjeti Bronju kad odblokiramo racun. Setkic,Salkanovic,Pehilj noga sigurno plus jos Šarić i jedan veznjak to je 5 odkazaka. Dovest 3 kvalitetna igraca u svakoj liniji po jedan i to je toTruhlo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:55Čuj Žunu ostavitiCelicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.