Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odakle si Turkish
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.
Jel vi uopste kontate da vam neko tamo ministarstvo plaća dvije plate i postavi vam trenera kojeg oni hoce da se na vama uci. I to je to. Sve od dogovora i partnera.
Jel vi uopste kontate da vam neko tamo ministarstvo plaća dvije plate i postavi vam trenera kojeg oni hoce da se na vama uci. I to je to. Sve od dogovora i partnera.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A kako su se raspisali i najavljivali, neko sa strane kad čita pomislio bi da će ih onaj Salman kupiti.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:23To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.

-
- Kontakt:
Ma boze sačuvaj. Reci će da su se šalili.tabba77 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:27A kako su se raspisali i najavljivali, neko sa strane kad čita pomislio bi da će ih onaj Salman kupiti.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:23To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.
Jel vi uopste kontate da vam neko tamo ministarstvo plaća dvije plate i postavi vam trenera kojeg oni hoce da se na vama uci. I to je to. Sve od dogovora i partnera.![]()
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel se ovo pitari sekiraju za nas
Oni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu 

-
- Kontakt:
Arapi su vidjeli tekbiranje manijaka i to je razlog zasto ulaze u klub. Ne beri ti briguTurkishAirlines je napisao/la: ↑06 nov 2023, 17:48Sad kad ulete arapi, kako ce se uvezati vjera sa spidom i drogom?
Da li ce zula i ratnici nauciti fatihu ili ce oni arape na svoj mlin navesti?
Pitaj za druga s Bistrika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ne sekiramo. Smijemo se vašim glupostima i očaju. Čuj neko im plaća treneraTMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:32Jel se ovo pitari sekiraju za nasOni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu
![]()

Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.
I ne zezam se eto pitajte momka koliko traži ja ću snosit troškove Al da igra. Ponuda vrlo ozbiljna.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ko vama placa trenera i igrace ? Vi navijaci ili udruzenje Bordo prijatelji ili kamiondzijajurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:37Ne sekiramo. Smijemo se vašim glupostima i očaju. Čuj neko im plaća treneraTMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:32Jel se ovo pitari sekiraju za nasOni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu
![]()
Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.

- svrakino1921
- Kontakt:
Jako dobar forumasjurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:23To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.
Jeste dvije plate svim uposlenim u klubu a tu su igraci,strucni stab ,omledinski pogon i administracija sa doprinosima
Sto u konacnici znaci da Ministarstvo za sport Saudi Arabije direktno iz Saudi Arabije ubaci u finansijski krvotok KS i voljene BiH svoj novac
Gdje novac za doprinose odkazi u PU a novac od plata ide u potrosnju za hranu rezije gorivo itd.
@Duska glasam za tebe za najboljeg forumasa
Bravo momak
Bravo lutko
Da poentiram na kraju-GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Fulio si cijeli fudbal. Vjeruj. Bezveze će vas se pola deaktivirati s foruma kad vidite na šta su nadošli ovi sto ne mogu redovne Plate da isplate ljudima.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:44Jako dobar forumasjurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:23To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.
Jeste dvije plate svim uposlenim u klubu a tu su igraci,strucni stab ,omledinski pogon i administracija sa doprinosima
Sto u konacnici znaci da Ministarstvo za sport Saudi Arabije direktno iz Saudi Arabije ubaci u finansijski krvotok KS i voljene BiH svoj novac
Gdje novac za doprinose odkazi u PU a novac od plata ide u potrosnju za hranu rezije gorivo itd.
@Duska glasam za tebe za najboljeg forumasa
Bravo momak
Bravo lutko
Da poentiram na kraju-GOLEM SI ZELJO
- TMmanija2012
- Kontakt:
Americke pare su kao ljepse ili amidzine kockarske , jel Duskice 

- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je dosad najjaci ekonomsko-finansijski dogovor-ugovor u nasoj voljenoj Drzavi
@Duskice ak budes nesto trebao u Svrakinom samo meni javi
Bit ce sredeno
A glasam za tebe
LUTKO
@Duskice ak budes nesto trebao u Svrakinom samo meni javi
Bit ce sredeno
A glasam za tebe
LUTKO
Po tebi??? Ti si sad sudački ekspert??? Ma daj ako ćemo bez navijačkih boja i 100% realno bio je faul na kobiljaru. Zaleđe možemo mi tvrditi da nije , a ti i još x drugih da jeste, ali bez var-a i po ovim slikama i videima što sam ih ja vidio za ušicu igle je ako je i bilo bez var-a se ne može biti 100% siguran. Ja sam prokomentirao realno, a ne navijački. Ako ćemo navijački penal čist, kobiljar rukama uhvatio loptu u šesnaestercu, Malekinušić skoro metar iza zadnjeg igrača TC. Daj nemoj me j... Tek kada se uvede VAR tehnologija onda ćemo moći biti sigurni. Do tada svi ćemo govoriti ovo je ovako, ono je onako i svi ćemo kukasti da nas kradu.ik0ik0 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:31Pa po meni se na ovoj slici gore vidi da je i Malekinušić bio u zaleđu. Kobiljar je zajebo prije svega sebe jer je dirao loptu. Al je realno tu sudac trebao svirati faul u napadu, i svaki sudac bi ga svirao svakome, osim kad su Borac i Zrinjski u pitanju, jedino se njima ovaki penali sviraju.Kugar430 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:27Bilbija je bio u zaleđu, a što se tiče malekinušića prema kojem je lopta išla to se bez var-a i povlačenja crta ne može 100% utvrditi iz prikazanih situacija. Prema tome diskutabilan situacija. S tim da prema ovoj slici čak više nije nego jeste, a što se penala tiče kobiljar naivno uhvatio loptu rukama umjesto da je pusti u korner, iako bi i ja možda svirao faul.
Na gore prikazanoj slici bez crta možeš biti siguran 100% samo da je Bilbija u zaleđu, a ne utječe na igru.

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Lažni zlatni ljiljan sa gerijatrije traži identitete forumaša.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Sekiraju se jer polako postaju svjesni svoje situacije. Sezona polako propada, i treće mjesto je ugroženo, time vrlo vjerovatno i Evropa što znači još desetine miliona tuđih para bačenih u nepovrat.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:32Jel se ovo pitari sekiraju za nasOni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu
![]()
Nekoliko preplaćenih igrača ne žele raskide ugovora, piju kafe zajebavaju se, a desetine hiljada maraka uredno liježe na račun svakog prvog u mjesecu.
Isto tako shvataju da je Rožman prevara od trenera, da je igra nikakva i samo im je par sretnih pobjeda zamazalo oči. Pitanje je kola kad će mu se spominjati najmiliji, tabuti, djeca, rođena i nerođena.
Mirvić je sve pokušao, ali ne ide, ne okreće se luzerski mentalitet preko noći. Sedam dana hajcali, spustili cijene ulaznica, džaba ih dijelili i opet jedva 6000 ljudi na tribinama.
Vrlo brzo će doći vrijeme kad će se početi tražiti izlazna strategija, a ovaj put će teško naći novu budalu koja će preuzeti kormilo gubitaša.
Sa druge strane kod komšija se nešto dešava i to je još veći problem. Niko ne zna šta, ali se dešava nešta.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kone se kao 10 godina ne brinu za nas
svaki dan pisu o nama jbte i nasim lafo pozajmicama evo 10 godina,kakvi pacijenti.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jeste vas smo sretno rasturili, pojeli sam vas ko siroce napolitanku. A nek navijaci Zrinjskog kazu kakvu su utakmicu s nama odigrali.Virtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:18Sekiraju se jer polako postaju svjesni svoje situacije. Sezona polako propada, i treće mjesto je ugroženo, time vrlo vjerovatno i Evropa što znači još desetine miliona tuđih para bačenih u nepovrat.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:32Jel se ovo pitari sekiraju za nasOni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu
![]()
Nekoliko preplaćenih igrača ne žele raskide ugovora, piju kafe zajebavaju se, a desetine hiljada maraka uredno liježe na račun svakog prvog u mjesecu.
Isto tako shvataju da je Rožman prevara od trenera, da je igra nikakva i samo im je par sretnih pobjeda zamazalo oči. Pitanje je kola kad će mu se spominjati najmiliji, tabuti, djeca, rođena i nerođena.
Mirvić je sve pokušao, ali ne ide, ne okreće se luzerski mentalitet preko noći. Sedam dana hajcali, spustili cijene ulaznica, džaba ih dijelili i opet jedva 6000 ljudi na tribinama.
Vrlo brzo će doći vrijeme kad će se početi tražiti izlazna strategija, a ovaj put će teško naći novu budalu koja će preuzeti kormilo gubitaša.
Sa druge strane kod komšija se nešto dešava i to je još veći problem. Niko ne zna šta, ali se dešava nešta.![]()
Pa s liderom tabele u gostima.
Bjezi, Virtuale nick ti sam govori vise od hiljadu rijeci, zivis u virtualnosti, imaginaran svijet, pozabavi se svojim klubom, ozbiljna borba za opstanak predstoji.
Ali neka te na forumu interesantan si lik, kad se ovako koprcas ko riba na suhom.
Haj mi priznaj molim te da u stvarnom zivotu prvom komsiji poznajes kucni budzet boljeg nego svoj, ili barem pokusavas kao ovdje

Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 06 nov 2023, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.