Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2023, 18:10

Odakle si Turkish
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 nov 2023, 18:23

To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.

Jel vi uopste kontate da vam neko tamo ministarstvo plaća dvije plate i postavi vam trenera kojeg oni hoce da se na vama uci. I to je to. Sve od dogovora i partnera.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 nov 2023, 18:27

jurisicduska je napisao/la:
06 nov 2023, 18:23
To je spremno za 2 plate da im neko drugi da iz svog džepa promijeniti boje kluba. Tobe jarabi.

Jel vi uopste kontate da vam neko tamo ministarstvo plaća dvije plate i postavi vam trenera kojeg oni hoce da se na vama uci. I to je to. Sve od dogovora i partnera.
A kako su se raspisali i najavljivali, neko sa strane kad čita pomislio bi da će ih onaj Salman kupiti. :rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 nov 2023, 18:28

tabba77 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:27

A kako su se raspisali i najavljivali, neko sa strane kad čita pomislio bi da će ih onaj Salman kupiti. :rol:
Ma boze sačuvaj. Reci će da su se šalili.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 nov 2023, 18:32

Jel se ovo pitari sekiraju za nas :urnebes: Oni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu :kafa:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 nov 2023, 18:35

TurkishAirlines je napisao/la:
06 nov 2023, 17:48
Sad kad ulete arapi, kako ce se uvezati vjera sa spidom i drogom?
Da li ce zula i ratnici nauciti fatihu ili ce oni arape na svoj mlin navesti?

Pitaj za druga s Bistrika.
Arapi su vidjeli tekbiranje manijaka i to je razlog zasto ulaze u klub. Ne beri ti brigu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 nov 2023, 18:37

TMmanija2012 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:32
Jel se ovo pitari sekiraju za nas :urnebes: Oni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu :kafa:
Ne sekiramo. Smijemo se vašim glupostima i očaju. Čuj neko im plaća trenera :(

Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.

I ne zezam se eto pitajte momka koliko traži ja ću snosit troškove Al da igra. Ponuda vrlo ozbiljna.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 nov 2023, 18:39

06 nov 2023, 18:37
Ne sekiramo. Smijemo se vašim glupostima i očaju. Čuj neko im plaća trenera :(

Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.
Ko vama placa trenera i igrace ? Vi navijaci ili udruzenje Bordo prijatelji ili kamiondzija :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 18:44

Jako dobar forumas
Jeste dvije plate svim uposlenim u klubu a tu su igraci,strucni stab ,omledinski pogon i administracija sa doprinosima

Sto u konacnici znaci da Ministarstvo za sport Saudi Arabije direktno iz Saudi Arabije ubaci u finansijski krvotok KS i voljene BiH svoj novac
Gdje novac za doprinose odkazi u PU a novac od plata ide u potrosnju za hranu rezije gorivo itd.

@Duska glasam za tebe za najboljeg forumasa

Bravo momak
Bravo lutko

Da poentiram na kraju-GOLEM SI ZELJO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 nov 2023, 18:46

svrakino1921 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:44

Jako dobar forumas
Jeste dvije plate svim uposlenim u klubu a tu su igraci,strucni stab ,omledinski pogon i administracija sa doprinosima

Sto u konacnici znaci da Ministarstvo za sport Saudi Arabije direktno iz Saudi Arabije ubaci u finansijski krvotok KS i voljene BiH svoj novac
Gdje novac za doprinose odkazi u PU a novac od plata ide u potrosnju za hranu rezije gorivo itd.

@Duska glasam za tebe za najboljeg forumasa

Bravo momak
Bravo lutko

Da poentiram na kraju-GOLEM SI ZELJO
Fulio si cijeli fudbal. Vjeruj. Bezveze će vas se pola deaktivirati s foruma kad vidite na šta su nadošli ovi sto ne mogu redovne Plate da isplate ljudima.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 06 nov 2023, 18:48

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:10
Odakle si Turkish
Haj saznaj odakle je onaj sto ima nick bistrik, dobices fin muštuluk

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 nov 2023, 18:49

Americke pare su kao ljepse ili amidzine kockarske , jel Duskice :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 18:57

Ovo je dosad najjaci ekonomsko-finansijski dogovor-ugovor u nasoj voljenoj Drzavi

@Duskice ak budes nesto trebao u Svrakinom samo meni javi
Bit ce sredeno

A glasam za tebe

LUTKO

Kugar430
Kontakt:

Post Postao/la Kugar430 » 06 nov 2023, 19:00

ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:31
Kugar430 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:27
Bilbija je bio u zaleđu, a što se tiče malekinušića prema kojem je lopta išla to se bez var-a i povlačenja crta ne može 100% utvrditi iz prikazanih situacija. Prema tome diskutabilan situacija. S tim da prema ovoj slici čak više nije nego jeste, a što se penala tiče kobiljar naivno uhvatio loptu rukama umjesto da je pusti u korner, iako bi i ja možda svirao faul.
Pa po meni se na ovoj slici gore vidi da je i Malekinušić bio u zaleđu. Kobiljar je zajebo prije svega sebe jer je dirao loptu. Al je realno tu sudac trebao svirati faul u napadu, i svaki sudac bi ga svirao svakome, osim kad su Borac i Zrinjski u pitanju, jedino se njima ovaki penali sviraju.
Po tebi??? Ti si sad sudački ekspert??? Ma daj ako ćemo bez navijačkih boja i 100% realno bio je faul na kobiljaru. Zaleđe možemo mi tvrditi da nije , a ti i još x drugih da jeste, ali bez var-a i po ovim slikama i videima što sam ih ja vidio za ušicu igle je ako je i bilo bez var-a se ne može biti 100% siguran. Ja sam prokomentirao realno, a ne navijački. Ako ćemo navijački penal čist, kobiljar rukama uhvatio loptu u šesnaestercu, Malekinušić skoro metar iza zadnjeg igrača TC. Daj nemoj me j... Tek kada se uvede VAR tehnologija onda ćemo moći biti sigurni. Do tada svi ćemo govoriti ovo je ovako, ono je onako i svi ćemo kukasti da nas kradu.
Na gore prikazanoj slici bez crta možeš biti siguran 100% samo da je Bilbija u zaleđu, a ne utječe na igru.
:kafa:
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2023, 19:07

Lažni zlatni ljiljan sa gerijatrije traži identitete forumaša. :bow: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 nov 2023, 19:11

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:10
Odakle si Turkish
Iz Novog Mesta, ti?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2023, 19:18

Sekiraju se jer polako postaju svjesni svoje situacije. Sezona polako propada, i treće mjesto je ugroženo, time vrlo vjerovatno i Evropa što znači još desetine miliona tuđih para bačenih u nepovrat.

Nekoliko preplaćenih igrača ne žele raskide ugovora, piju kafe zajebavaju se, a desetine hiljada maraka uredno liježe na račun svakog prvog u mjesecu.

Isto tako shvataju da je Rožman prevara od trenera, da je igra nikakva i samo im je par sretnih pobjeda zamazalo oči. Pitanje je kola kad će mu se spominjati najmiliji, tabuti, djeca, rođena i nerođena.

Mirvić je sve pokušao, ali ne ide, ne okreće se luzerski mentalitet preko noći. Sedam dana hajcali, spustili cijene ulaznica, džaba ih dijelili i opet jedva 6000 ljudi na tribinama.

Vrlo brzo će doći vrijeme kad će se početi tražiti izlazna strategija, a ovaj put će teško naći novu budalu koja će preuzeti kormilo gubitaša.

Sa druge strane kod komšija se nešto dešava i to je još veći problem. Niko ne zna šta, ali se dešava nešta. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 nov 2023, 19:22

Kone se kao 10 godina ne brinu za nas :lolno: svaki dan pisu o nama jbte i nasim lafo pozajmicama evo 10 godina,kakvi pacijenti.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 nov 2023, 19:32

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 19:18
Sekiraju se jer polako postaju svjesni svoje situacije. Sezona polako propada, i treće mjesto je ugroženo, time vrlo vjerovatno i Evropa što znači još desetine miliona tuđih para bačenih u nepovrat.

Nekoliko preplaćenih igrača ne žele raskide ugovora, piju kafe zajebavaju se, a desetine hiljada maraka uredno liježe na račun svakog prvog u mjesecu.

Isto tako shvataju da je Rožman prevara od trenera, da je igra nikakva i samo im je par sretnih pobjeda zamazalo oči. Pitanje je kola kad će mu se spominjati najmiliji, tabuti, djeca, rođena i nerođena.

Mirvić je sve pokušao, ali ne ide, ne okreće se luzerski mentalitet preko noći. Sedam dana hajcali, spustili cijene ulaznica, džaba ih dijelili i opet jedva 6000 ljudi na tribinama.

Vrlo brzo će doći vrijeme kad će se početi tražiti izlazna strategija, a ovaj put će teško naći novu budalu koja će preuzeti kormilo gubitaša.

Sa druge strane kod komšija se nešto dešava i to je još veći problem. Niko ne zna šta, ali se dešava nešta. :kafa:
Jeste vas smo sretno rasturili, pojeli sam vas ko siroce napolitanku. A nek navijaci Zrinjskog kazu kakvu su utakmicu s nama odigrali.
Pa s liderom tabele u gostima.
Bjezi, Virtuale nick ti sam govori vise od hiljadu rijeci, zivis u virtualnosti, imaginaran svijet, pozabavi se svojim klubom, ozbiljna borba za opstanak predstoji.

Ali neka te na forumu interesantan si lik, kad se ovako koprcas ko riba na suhom.

Haj mi priznaj molim te da u stvarnom zivotu prvom komsiji poznajes kucni budzet boljeg nego svoj, ili barem pokusavas kao ovdje :rol:
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 06 nov 2023, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.