FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa dobro ne misli sigurno da ce 10 arapa igrat
Moyda misle prodat jabera i dovest nam nekog novog i tako ukrug
Moyda misle prodat jabera i dovest nam nekog novog i tako ukrug
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ali to opet ne znaci da ce uci pare u klub nego cemo biti poligon za te igrace i trenere.
A i zakonski nam se moze samo davati pozajmica sto se tice finansija sto vazda ostavlja prostor da ti taj investitor nekad kasnije zatrazi povrat sredstava i onda si se zabetonirao. Kako god nama pare trebaju i nadam se da je ovo ispravna prica a ne jos jedna prevara u nizu gdje ce klub ispastati u buducnosti.
Da ne crnjacim nadam se dobrome ipak.
Valjda nije presica o biletarnici sutra
A i zakonski nam se moze samo davati pozajmica sto se tice finansija sto vazda ostavlja prostor da ti taj investitor nekad kasnije zatrazi povrat sredstava i onda si se zabetonirao. Kako god nama pare trebaju i nadam se da je ovo ispravna prica a ne jos jedna prevara u nizu gdje ce klub ispastati u buducnosti.
Da ne crnjacim nadam se dobrome ipak.
Valjda nije presica o biletarnici sutra

Nadamo se svi dobrom brate
Znaci sad il nikad realno
U koliko je sutra vandrednaa
Znaci sad il nikad realno
U koliko je sutra vandrednaa
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Polako, bilo je xy bumova pa 7 poraza u 2 mjeseca. Ja ne vjerujem u slova vise nista, dok se ne vidi na terenu ili u prostorijama kluba sve je to "na dugom stapu".
Valjda izdobri, vidjet cemo.
Ako su oni tamo lobotomci i ismijavaju se, ni ovi amarovci sto oprase nisu nista bolji. Isto je to, nije gov.no nego se pas posro.
Volim te Zeljo.
Polako, bilo je xy bumova pa 7 poraza u 2 mjeseca. Ja ne vjerujem u slova vise nista, dok se ne vidi na terenu ili u prostorijama kluba sve je to "na dugom stapu".
Ako su oni tamo lobotomci i ismijavaju se, ni ovi amarovci sto oprase nisu nista bolji. Isto je to, nije gov.no nego se pas posro.
Volim te Zeljo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ja ne vjerujem da su Arapi došli dok Delinjo i Irfo ne udare kamen temeljac za novi tržni centar na mjestu pomoćnoggodrina je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:40Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Volim te Zeljo.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja mislim da bi bio red da Amar i Senad aminuju ove Arape 

-
- Kontakt:
22 Novembra je skupstina kluba
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Do sad se po Albaniji ljetovalo po 3.mjeseca, sad je red na egzotičnije destinacijeRaonffa je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:42Ja ne vjerujem da su Arapi došli dok Delinjo i Irfo ne udare kamen temeljac za novi tržni centar na mjestu pomoćnoggodrina je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:40Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Volim te Zeljo.![]()

- dubioza144
- Kontakt:
Koja legenda ce se sutra oglasit i reci da ovo nije put kojim nas Željo treba ici
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
tebi cemo od arapa srediti da radis obrnute smjene od klubskog kalendara, kako si se ti uglavio sa smjenama tako smo mi u kanal otisliavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:48Do sad se po Albaniji ljetovalo po 3.mjeseca, sad je red na egzotičnije destinacijeRaonffa je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:42Ja ne vjerujem da su Arapi došli dok Delinjo i Irfo ne udare kamen temeljac za novi tržni centar na mjestu pomoćnoggodrina je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:40Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Volim te Zeljo.![]()
![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Ma daj sta bilo pozitivno vise mi je ove dubioze i monotonije preko glaveRaonffa je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:42Ja ne vjerujem da su Arapi došli dok Delinjo i Irfo ne udare kamen temeljac za novi tržni centar na mjestu pomoćnoggodrina je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:40Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Volim te Zeljo.![]()
=\_1921_/=
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:51tebi cemo od arapa srediti da radis obrnute smjene od klubskog kalendara, kako si se ti uglavio sa smjenama tako smo mi u kanal otisliavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:48Do sad se po Albaniji ljetovalo po 3.mjeseca, sad je red na egzotičnije destinacije![]()
![]()
![]()

Najbolje bi onda bilo poslati me vani na egzotične destinacije, na račun Kralj Fahda. Dobro njima, dobro vama, dobro meni

U Sarajevo je već stigao Abdulhakeem Al-Tuwaijri zajedno s dva pomoćnika, te se očekuje da sutra bude predstavljen kao novi trener sarajevskog velikana.
Zajedno sa svoja dva pomoćnika doputovao je u glavni grad Bosne i Hercegovine, a predstavljen će biti u Plavom salonu u 11 sati za kada je zakazana vanredna press konferencija.
Zajedno sa svoja dva pomoćnika doputovao je u glavni grad Bosne i Hercegovine, a predstavljen će biti u Plavom salonu u 11 sati za kada je zakazana vanredna press konferencija.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Zato je Bekrija rumeni pozurio da se preko svog klana kutariše Basica.
Jbga dolazi neko da se uci na nama
najjaci smo.
Uci se i nismo za nista bolje.
Jbga dolazi neko da se uci na nama

Uci se i nismo za nista bolje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Kakva je perspektiva sportskog direktora?
Ja ne bih ni likovao, niti crnjačio. Vidjećemo na šta će izaći.
Potrebno nam je da oni upravljaju omladinskim pogonom, guraju omladincw, nek dovedu po 5 srranaca u svaku selekciju. Nek naprave negdje poligon/kamp za treniranje. Nek dovedu trenere djeci gdje će biti normalno da debituje dječak od 17 godina. Što se tiče 1. tima postaviti uslov evropa u ovoj sezoni, nek pojačaju konkurenciju, kako znaju i umiju, zamijene sve igrače, svejedno je. Ali sa druge strane može se desiti da se ne snađe ovaj novi šef, onda imamo problem.
Vidjećemo. Indirektno će vjerovatno gurati lovu za plate tih novih koje dovedu. Stručnom štabu će svakako davati plate oni. Sad ne znam ko će ući u Upravu. Idemo u rizik, ali ne možeš profitirati bez toga. Prodati u drugu ligu SA Amoaha i Mekića, nek potpišu ugovore i odu uteti lovu. Čim prije. Dovesti dvije mašine umjesto njih, započetak.
Potrebno nam je da oni upravljaju omladinskim pogonom, guraju omladincw, nek dovedu po 5 srranaca u svaku selekciju. Nek naprave negdje poligon/kamp za treniranje. Nek dovedu trenere djeci gdje će biti normalno da debituje dječak od 17 godina. Što se tiče 1. tima postaviti uslov evropa u ovoj sezoni, nek pojačaju konkurenciju, kako znaju i umiju, zamijene sve igrače, svejedno je. Ali sa druge strane može se desiti da se ne snađe ovaj novi šef, onda imamo problem.
Vidjećemo. Indirektno će vjerovatno gurati lovu za plate tih novih koje dovedu. Stručnom štabu će svakako davati plate oni. Sad ne znam ko će ući u Upravu. Idemo u rizik, ali ne možeš profitirati bez toga. Prodati u drugu ligu SA Amoaha i Mekića, nek potpišu ugovore i odu uteti lovu. Čim prije. Dovesti dvije mašine umjesto njih, započetak.
To ne smijem ni zamislitiavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:48Do sad se po Albaniji ljetovalo po 3.mjeseca, sad je red na egzotičnije destinacijeRaonffa je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:42Ja ne vjerujem da su Arapi došli dok Delinjo i Irfo ne udare kamen temeljac za novi tržni centar na mjestu pomoćnoggodrina je napisao/la: ↑06 nov 2023, 21:40Isto tetke se razvezali, svako neku svoju verziju puca i pravi pricu.
Volim te Zeljo.![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- svrakino1921
- Kontakt:
Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
Ili cemo se izdic iz ovog blata ili smo gotovi
Al moramo pokusat
SRETNO ZELJO MOJ
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
Ili cemo se izdic iz ovog blata ili smo gotovi
Al moramo pokusat
SRETNO ZELJO MOJ
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 20 gostiju.