Djeci sve objebjedjeno od leta do hotela

Prvi tim ce dobiti trenera i dva pomocna
Ne znam sta se ima ko zaliti
uozbiljite se vec jednom
Ovo nam je mozda prilika za zivota
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Covjek prvak Ceske ko pomocni trener
A sta si ti ocekivao? Mersada Selimbegovica?
Postujem to, naravno. Nije mala stvar biti prvak u Ceskoj kao pomocni trener. Ipak Ceska je Ceska.
Pa eto kazem ti Amar i Husref najtrofejniji pa nikad nisu imali top inostrani angazman ni ko pomocniciMocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:20Postujem to, naravno. Nije mala stvar biti prvak u Ceskoj kao pomocni trener. Ipak Ceska je Ceska.
Arteta dudix![]()
Nema vise mahalanja kako ces izdrzati,mozes nick promjeniti usput.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:27On ce da stvori sistem, znam vec tu pricu. Bla bla bla.
Ponavljam da postujem to sto je bio pomocni trener u Ceskoj.
Ipak nije mala stvar.
Nesto ste se usutili za gradnju Juga. Maca pojela jezik![]()
Svega mi žestoke smo ovce za šišanje.
Ok.Pablo11 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:28Nema vise mahalanja kako ces izdrzati,mozes nick promjeniti usput.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:27On ce da stvori sistem, znam vec tu pricu. Bla bla bla.
Ponavljam da postujem to sto je bio pomocni trener u Ceskoj.
Ipak nije mala stvar.
Nesto ste se usutili za gradnju Juga. Maca pojela jezik![]()
Svega mi žestoke smo ovce za šišanje.
Basic, Kolasinac i Botonjic idu.Hansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:33Zna li neko hoce li Bekric i pomocnici ostati u narednom periodu? Mislim nije idealan scenariji da nastavis sezonu sa novim trenerom koji nema iskustvo voditi ekipu a ne poznaje ni ligu ni igrace. Uz to se naravno moramo da borimo za svaki bod.
Uskoro i rumeni pa paHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:33Zna li neko hoce li Bekric i pomocnici ostati u narednom periodu? Mislim nije idealan scenariji da nastavis sezonu sa novim trenerom koji nema iskustvo voditi ekipu a ne poznaje ni ligu ni igrace. Uz to se naravno moramo da borimo za svaki bod.
Bit će još par Hrvata u sšzeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:38Basic, Kolasinac i Botonjic idu.Hansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:33Zna li neko hoce li Bekric i pomocnici ostati u narednom periodu? Mislim nije idealan scenariji da nastavis sezonu sa novim trenerom koji nema iskustvo voditi ekipu a ne poznaje ni ligu ni igrace. Uz to se naravno moramo da borimo za svaki bod.
A dolaze ova dva i arap.
Ostalo je valjda sve isto. Tuce i Alihodzic ce voditi dol ovi ne dobiju radne dozvole.
Zna li se mozda hoce li biti novi sportski direktor iz BiH, ili mozda sa nasih prostora?Pablo11 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 02:02Uskoro i rumeni pa paHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 00:33Zna li neko hoce li Bekric i pomocnici ostati u narednom periodu? Mislim nije idealan scenariji da nastavis sezonu sa novim trenerom koji nema iskustvo voditi ekipu a ne poznaje ni ligu ni igrace. Uz to se naravno moramo da borimo za svaki bod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.