Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Evo vicinog isprdka mater svoju yebo.
Jado jadni kanto u usta te yebem zvaljava crnogorska.
Jado jadni kanto u usta te yebem zvaljava crnogorska.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Sta,ovo je….
Ma nemojte me zayebavati
Znaci placa im da ih vodi tj. karindja ????
Ma svaka cast,ipak istrajavaju na onoj svojoj cuvenoj
“Nikom’ te ne damo”
Ali,eto,u stilu i kako to njima prilici malo ce samo iznajmiti zeljanu.
PLATI PA SE KLATI!!!
Javite nam obavezno jel istina ono da arapi imaju bas pozamasne cundare
Hahahahahaha……Ahahahahahaaaaa

Ma nemojte me zayebavati

Znaci placa im da ih vodi tj. karindja ????
Ma svaka cast,ipak istrajavaju na onoj svojoj cuvenoj
“Nikom’ te ne damo”
Ali,eto,u stilu i kako to njima prilici malo ce samo iznajmiti zeljanu.
PLATI PA SE KLATI!!!
Javite nam obavezno jel istina ono da arapi imaju bas pozamasne cundare
Hahahahahaha……Ahahahahahaaaaa
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Evo gledaj. Tolike godine ameba sprca u guzicu i da nije za 10 godina u stanju napisati jednu smislenu rečenicu, nešto konkretno, konstruktivno, šaljivo, zanimljivo. Samo iznova i iznova dokazuje da je intelektom na nivou djeteta od 7 godina, ali dijete je bar intresantno i simpatično.
To me je uvijek fasciniralo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Desava se jbga.
Sve dok cetniku kao tebi smeta, sve je oke.
Zaboravljas jado jadni da sam zbog tebe dobio ban. Ljudska ljigo. Braneci brabonjka kao ti kanto godine.
Hajde reci kako su krezavi navijaci na Jugu, hajde malo lobotomija, znas kako ti to poducen od delija da siris mrznju.
Zaboravljas jado jadni da sam zbog tebe dobio ban. Ljudska ljigo. Braneci brabonjka kao ti kanto godine.
Hajde reci kako su krezavi navijaci na Jugu, hajde malo lobotomija, znas kako ti to poducen od delija da siris mrznju.
Mars nga këtu, jevgji çetnikë, qini ju ujk dhe yll veriu, i dashur.Dritan Abazovic je napisao/la: ↑07 nov 2023, 01:15Evo gledaj. Tolike godine ameba sprca u guzicu i da nije za 10 godina u stanju napisati jednu smislenu rečenicu, nešto konkretno, konstruktivno, šaljivo, zanimljivo. Samo iznova i iznova dokazuje da je intelektom na nivou djeteta od 7 godina, ali dijete je bar intresantno i simpatično.
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.
Jebbo ti vucic i zvezdin sever najmilije
Najbolje je što odmah potvrđuju sve što napišem. Ne mora se čovjek ni truditi.
Evo recimo ova dvojica iznad, zajedno imaju IQ ispod 70, na granici retardacije. Kao da ih je jedan pravio, zatucani, nepismeni, izuzetno neinteligentni. Društveni talog, samo dno, pa i malo ispod.
Evo recimo ova dvojica iznad, zajedno imaju IQ ispod 70, na granici retardacije. Kao da ih je jedan pravio, zatucani, nepismeni, izuzetno neinteligentni. Društveni talog, samo dno, pa i malo ispod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444

Hajde hvali se kako tvoj retrovizor kosta kao njihovih 5 auta.
Jesi koristio to auto kad si pregazio pjesaka pa pobjegao?
- MocMahale444
E dusa draga plemenita
Nema odgovora na postavljena pitanja, ignorisanjem ili sutnjom si potvrdio sve.
Kad odes kod tate, tad si vazan slusas price o čiča drazi.
Bahnes kod majke na tuljumbu i bakljavu.

Nema odgovora na postavljena pitanja, ignorisanjem ili sutnjom si potvrdio sve.
Kad odes kod tate, tad si vazan slusas price o čiča drazi.
Bahnes kod majke na tuljumbu i bakljavu.
A ti si tako pametan da svi misle da smo te nas dvojica pravili, NEUZUBILLAHDritan Abazovic je napisao/la: ↑07 nov 2023, 01:28Najbolje je što odmah potvrđuju sve što napišem. Ne mora se čovjek ni truditi.

Mars nga këtu, jevgji çetnikë, qini ju ujk dhe yll veriu, i dashur.
Largohu nga këtuKOPIL! Kjo nuk është India për ju ciganët me erë të keqe. Qyqe baba që nuk të thith! Po qij familjen tënde, o nënë e prapambetur. Shko qij çetnikët nga veriu o fisi i ujqërve të Karavlës. Qysh ty ujk dhe yll veri të gjithë në listën e majmunit cigan me erë të keqe.
Karavlasce malo jebbo li ti vucic cergasicu
Sto me ovo podsjeca na nekoga sa foruma

-
- Kontakt:
Jel tebi neko hakovao account? Ovo ko da citam post koji su zajedno pisali hulahopka i meraba, bukvalno njihov stil pisanja i uzreciceMocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 01:21Desava se jbga.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
Naj sam gori od svu decu19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 02:33Jel tebi neko hakovao account? Ovo ko da citam post koji su zajedno pisali hulahopka i meraba, bukvalno njihov stil pisanja i uzreciceMocMahale444 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 01:21Desava se jbga.

Sto ti je velik klub da ljudi sami placaju da bi nas vodili ili igrali za nas tim.Necemo ih uzet lopatom nego laganini po malo pa onda opalit cifru.Prvo ide trener pa onda dolaze igraci.Sve bedza uf pardon tj još cemo i zaradit.Ostali troskovi kluba su cistacica i ljudi sto prodaju karte i sokove.Dakle sve sto valja će doc kod nas da igra plus dzabalesku plus zarada kad se proda.Ako se ne dapro ko ga je.. kad se nije potrudio.Ima da grizu ko Negredo.
Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Crni Cerak 🐦⬛
Je li to nakon mjesec dana napokon prestala guza?Orden43 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 07:33Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Mi se njima bavimo, oni 10 godina pričaju kako peremo pare i kad ode ovaj/onaj da se gasimo

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
To mi je promaklo, možda i nama šta otpišu da preguramo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Poderali? Koga ste poderali? Misaona stvar za vas. Reci kako jeste. Dobili na guzove.Orden43 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 07:33Joj ovih pitara, oni istresu milione da bi izgubili od Sloge iz Doboja, daj malo ucite od vecih klubova tipa kako mi to radimo, sa dosta slabijim igrackim kadrom vise od vas postigli u Evropi, poderali Slogu, poderat cemo i vas ako treba samo malo tobe dodjite
Za nas, ne znam šta da ti kažem, da ti nisi roćko gledao kakav prenos iz Sjeverne Koreje?!
Ako imaš Arenu, vrati, pogledaj opet, pa ćeš vidjeti kako ste nas ''poderali''.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.