Ne znam,ne pratim Zeljeznicarovu statistiku,nek je bilo 15 000,to opet nista ne govori,i Borac je imao protiv Zrinjskog 10 000,pa sta.Zna se da ljudi najvise dolaze kada se igraju "derbiji" protiv Zeljeznicara i Sarajeva,nije to sramota reci,sta ima biti sramota.Neprilagodjen je napisao/la: a koliko je bilo na grbavici protiv laktaša?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ako se smijem umijesati u diskusiju:tatamata2 je napisao/la:Ne znam,ne pratim Zeljeznicarovu statistiku,nek je bilo 15 000,to opet nista ne govori,i Borac je imao protiv Zrinjskog 10 000,pa sta.Zna se da ljudi najvise dolaze kada se igraju "derbiji" protiv Zeljeznicara i Sarajeva,nije to sramota reci,sta ima biti sramota.Neprilagodjen je napisao/la: a koliko je bilo na grbavici protiv laktaša?
jeli rudar bolji od sirokog(trenutno po stanju na tabeli DA)?
ali uspjesniji nije sta je osvojio nista
jeli borac bolji od ŽELJE(trenutno po stanju na tabeli DA)?
ali uspjesniji nije
to je kao porediti barsu i sevilju SMIJESNO
ŽELJO JE NAUSPJESNIJI BH KLUB I TACKA(to kazu cinjenice a na ja nekakva pticurina)
budite pozdravljeni
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
fazon je sto nije tako!... protiv borca ce doci u slijedecoj utakmici 6-10 hiljada opet ali zato sto ste trenutno 1 na tabeli... za par sezona ce se situacija promjeniti i dolazice raja na stadion u standardnom broju...tatamata2 je napisao/la:Ne znam,ne pratim Zeljeznicarovu statistiku,nek je bilo 15 000,to opet nista ne govori,i Borac je imao protiv Zrinjskog 10 000,pa sta.Zna se da ljudi najvise dolaze kada se igraju "derbiji" protiv Zeljeznicara i Sarajeva,nije to sramota reci,sta ima biti sramota.Neprilagodjen je napisao/la: a koliko je bilo na grbavici protiv laktaša?
dok protiv sarajeva i celika nevazno koja je razlika izmedju nas i njih na tabeli uvijek ima raje i to je rivalstvo, a ovo sa borcem je "trenutno" rivalstvo i nista nam ne znacite specijalno
da smo kojim slucajem prosle sezone igrali protiv brotnja iz citluka bilo bi opet isto raje i to je sva poenta
ali ako nas vi smatrate nekim pravim rivalima

treba nam jos igraca iz BiH
-
- Kontakt:
Ajde dosta je bilo svadjanja oko toga koje bio bolji prije 20 godina i sta kako nego treba se okrenuti sljedecem kolu u kojem dolazi Celik i trebamo pokazati da smo zasluzeno lideri tako da subota 18 casova Svi na Stadion !
Dusmani **** jer znajte Nista nas nece Slomiti !!
Dusmani **** jer znajte Nista nas nece Slomiti !!
Melburnski Lesinar
Opet se ovaj "gavran" hvata proslosti,o crni gavrane,jesi nedokazan.Ajd eto najuspjesniji ste klub u BiH,i kakve vi imate koristi od toga,kada jedan Siroki Brijeg dominira ovom ligom vec nekoliko sezona,a da ne govorim organizacijski koliko je ispred vas,i nas?Sta imate od toga?Daj batali to.
@FIFA
Dobro,ajd sad je Borac ko Brotnjo,okej nema sta.Hahahaha a majko moja mila
@FIFA
- Neprilagodjen
- Kontakt:
čemu se ti ismijavaš!?tatamata 2
uostalom,veća sam ja budala koji se upuštam u diskusiju sa "znalcima" kao ti koji tvrde da jedino borac puni grbavicu,ili onim što piše kako je gušo konkurent avdukiću na golu reprezentacije

-
- Kontakt:
Sta se svadjate kad je Sarajevo najbolji BiH klub 

To kralju reci nam,Jao kakve gluposti pišu ovi Miletovi rodoljubi![]()
porede Borac koji je više sezona igrao u Cvajti tj. u prvoj ligi RS-a nego u Premieru, i to porede ni manje ni više nego sa svetim Željezničarom
![]()
....i još se usude se staviti to dvoje na istu razinu
![]()
brukate se uveliko...a onda porede Šeher sa gradom koji se nekad zvao BL, a koji je danas etnicki očišćen bastion šovinizma gdje i u 21 vijeku vlada ideologija kokarde, opanka i šubare
a vi ste gori sto se ubjedjujete sa njima, pustite ih,vidite da ne znaju sta ce od muke pa lijece ovde svoje frustracije i komplekse.Mislio sam da nas truju o tome kakvi ljudi danas zive u Sarajevu al izgleda da sam pogrijesio,
Bakir=Danasnji Sarajlija
- Бањалучанин
- Kontakt:
" $ се % ' " " ? не ? " на овој "?
Па " " $ % су " " ?, јер се $ ? ? " / у $ "!
&, ? сте ?. $ сте то, " ?...
Ај $ се ", " ' настава &, $ не "...
Па " " $ % су " " ?, јер се $ ? ? " / у $ "!
&, ? сте ?. $ сте то, " ?...
Ај $ се ", " ' настава &, $ не "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Pitao sam jednom,ali nisam dobio konkretan odgovor.
Moze li mi neko objasniti zasto je opala poseta na utakmicama Borca.Jer ipak prosle sezone kada je Borac u drugom delu,padao u formi bio je Gradski pun svaku tekmu,a sada kada je Borac mozda i najjaca ekipa ipak je skoro u pola manje gledalaca.
Da li to ima neke veze sa renoviranjem stadiona,tj.postavljanja novih stolica,cenim da su sada i karte skuplje.
Moze li mi neko objasniti zasto je opala poseta na utakmicama Borca.Jer ipak prosle sezone kada je Borac u drugom delu,padao u formi bio je Gradski pun svaku tekmu,a sada kada je Borac mozda i najjaca ekipa ipak je skoro u pola manje gledalaca.
Da li to ima neke veze sa renoviranjem stadiona,tj.postavljanja novih stolica,cenim da su sada i karte skuplje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Posijeta je opala to je cinjenica, karte nisu skuplje (bile su jedno vrijeme pa je vraceno na staro), zasto je opala stvarno nebihi znao odgovor, ja idem na utkamice i gledam i pratim. Mozda ljepsim vremenom i ljudi se vrate na stadion, **** protiv drine je bio snijeg i veliki minus.
A sto se tice rasprave, niko (bar ja) ne spori da je Zeljo kao klub daleko uspijesniji od Borca, meni to licno ne zmeta i to je tako. Meni samo smeta sto pojedini likovi ovde dolaze i omalovazavaju Borac, moj grad ljude u njemu... Sto ce reci, niste VELIKI nego ste kompleksasi (bar ovi sto tvrde sto sam napisao).
A sto se tice rasprave, niko (bar ja) ne spori da je Zeljo kao klub daleko uspijesniji od Borca, meni to licno ne zmeta i to je tako. Meni samo smeta sto pojedini likovi ovde dolaze i omalovazavaju Borac, moj grad ljude u njemu... Sto ce reci, niste VELIKI nego ste kompleksasi (bar ovi sto tvrde sto sam napisao).
Hajde ti to nadji,ispisano je nekih 10-ak stranica,od toga vrlo malo o tekmi sa Velezom i o tome,a najvise o Dodiku i ostalim fudbalski nebitnim(ili bitnimNeprilagodjen je napisao/la:pisalo se juče naširoko o tome,vrati se na jučerašnje postove...Pitao sam jednom,ali nisam dobio konkretan odgovor.
kažu da im je bh liga dosadna i čekaju evropske utakmice i regionalnu ligu da im dođe zvezda i hajduk u goste![]()

@JovanBL hvala na odgovoru,zaista je steta da Borac nema veci prosek gledalaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Poseta je opala jbg zima i veliki - ne privlaci ljude na tribine a ovih zadnjih par protivnika nisu bili bas atraktivni za gledanje ali uvjek je tu oko 2 000 na tribinama ali sad u subotu se ocekuje oko 6 000 a odma sljedeca utakmica kuci je protiv Sarajeva tako sa toplijim vremenom dolaze bolji protivnici a i vise publike na stadion 

Melburnski Lesinar
Borac je dobar klub, bio i i prije a i sad je. ŽELJO, Sarajevo, Velež, Borac, Čelik, Sloboda, po meni najznacajniji klubovi iz BIH, gledajuci cjelokupno postojanje
Ko je rekao da JEDINO Borac,puni?Ja sam samo odgovorio onom liku na tvrdnju da smo im "skroz neinteresantan protivnik"...Nemoj se praviti puno pametan.Neprilagodjen je napisao/la: uostalom,veća sam ja budala koji se upuštam u diskusiju sa "znalcima" kao ti koji tvrde da jedino borac puni grbavicu,ili onim što piše kako je gušo konkurent avdukiću na golu reprezentacije
- Бањалучанин
- Kontakt:
- bosanac723
- Kontakt:
Interesuje me da li se ista prica u vezi prodaje igraca u FK Borac? Nisam upoznat u financijsko stanje u Borcu, pa me interesuje sta je u planu za ljetos s obzirom da nece biti para od kvalifikacija za LP i EL(zavisi gdje FKB zavrsi na tabeli). Isto tako me interesuje kako vam ekipa izgleda, gdje vam je slaba tacka, koja pozicija? Pitam iskljucivo sportski, radi znanja, nikakav nacin uvrede FK Borca..samo da se zna unaprijed.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ajd Banjalucani napravite neki stream preko neta za sve one koji zele gledat tekmu a nisu u mogucnosti otic,morate bit u trendu,ipak pucate na 1 mjesto 

- Бањалучанин
- Kontakt:
1. " $ "/" то не зна... & се $ у "bosanac723 je napisao/la:Interesuje me da li se ista prica u vezi prodaje igraca u FK Borac? Nisam upoznat u financijsko stanje u Borcu, pa me interesuje sta je u planu za ljetos s obzirom da nece biti para od kvalifikacija za LP i EL(zavisi gdje FKB zavrsi na tabeli). Isto tako me interesuje kako vam ekipa izgleda, gdje vam je slaba tacka, koja pozicija? Pitam iskljucivo sportski, radi znanja, nikakav nacin uvrede FK Borca..samo da se zna unaprijed.

2. $ % $ ' пара $ ?/??
$ ? је савез $? ", $/& $ $ % & % $

Let's go, Fighter!
"!
"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.