FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A jesi naporan **** te dan
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Gdje ovog trenera izvukoše...sad će Ronaldo doći na posudbu 

-
- Kontakt:
Gdje se ima za pogledati pressica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakav je ovaj Jović Nemanja za krila
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Nek nam je sretno, ovo ili ce bit veliki korak naprijed ili totalna katastrofa
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
2,3 mjeseca i hajmo dalje , iduci je Muharemovic
Dobro došao, puna podrška! Vrijeme će pokazati da li je ovo bio puni pogodak, ohanite malo ljudi dragi .. yebo ti nas mentalitet
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Feras Al Brikan dolazi na posudbu do kraja sezone, napadac.
Ovo je stvarni početak oporavka Želje, i on ne mora biti vezan za Saudi Arabia ministarstvo i savez. Ima tu još nekih opcija, ali više će se znati nakon skupštine. Uglavnom treba biti oprezan i strpljiv, brzopletost,"ho-ruk" i rezultati preko noći su nas mnogo koštali u prošlosti, pa i sada ispaštamo to. Zato ovaj put samo pametno i što tiše. Dušmani sa svih strana će se sada uključiti, i gledati da sruše sve pozitivno u i oko Želje. Treba biti pametan, podržati ljude i procese do značajnih iskoraka.
Samo hrabro i pametno naprijed!!!
-
- Kontakt:
VeteranSA je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:43Ovo je stvarni početak oporavka Želje, i on ne mora biti vezan za Saudi Arabia ministarstvo i savez. Ima tu još nekih opcija, ali više će se znati nakon skupštine. Uglavnom treba biti oprezan i strpljiv, brzopletost,"ho-ruk" i rezultati preko noći su nas mnogo koštali u prošlosti, pa i sada ispaštamo to. Zato ovaj put samo pametno i što tiše. Dušmani sa svih strana će se sada uključiti, i gledati da sruše sve pozitivno u i oko Želje. Treba biti pametan, podržati ljude i procese do značajnih iskoraka.

Tako je, a ovi ljudi i svi u klubu samo neka se ogluse na mahalu. Vec je pljuvanje pocelo, na zvanicnoj standardno horor, sreca pa ovi ne razumiju nas

1921
Jedini problem je sto je veliko **** od covjeka, sutra ce opet mahalati kako ni ovaj ne valja.Hansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:26Po ovome sto su rekli, pauza je za nesto vise od mjesec dana, a vec kao sad ce mozda neki igraci doci. To bi trebalo da znaci, da se love ima. Isto tako, Bekric ostaje, i biti ce dio strucnog staba, sto je meni dobra odluka.
Fk Željezničar.
- NerminFatic
- Kontakt:
Sretno Hakimu. Nece mu biti lahko a posebno ce zadeverati okruzenje: Bekric vrlo los s engleskim, igraci takodjer a tek ce biti frka novinarima nakon utakmice. Valja nauciti sto prije na engleskom “kako ste vi vidjeli ovu utakmicu”. 

- svrakino1921
- Kontakt:
BravoVeteranSA je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:43Ovo je stvarni početak oporavka Želje, i on ne mora biti vezan za Saudi Arabia ministarstvo i savez. Ima tu još nekih opcija, ali više će se znati nakon skupštine. Uglavnom treba biti oprezan i strpljiv, brzopletost,"ho-ruk" i rezultati preko noći su nas mnogo koštali u prošlosti, pa i sada ispaštamo to. Zato ovaj put samo pametno i što tiše. Dušmani sa svih strana će se sada uključiti, i gledati da sruše sve pozitivno u i oko Želje. Treba biti pametan, podržati ljude i procese do značajnih iskoraka.
Tako je brate
-
- Kontakt:
U svakom slučaju naš klub, pa i naša liga se prvi put susreću sa nečim sličnim. Stava sam da naši bosanskohercegovački treneri tzv " kursadžije" iz Jablanice i Vogošće nemaju znanja ni za kantonalne lige. Uzmite npr. Hrvatsku koja je top reprezentacija, liga znatno jača od naše pa je dosta stranih trenera. Jednostavno našim trenerima fali ili znanja ili karizme i hrabrosti( čitaj muda). I uz to nisu spremni da se dodatno edukuju, uče i nadograđuju. Teško ili nikako guraju mlade igrače, ne rizikuju, daj kakve sigurice, i ganjaj štele sa savezom i sudijama.
Taj koncept mora umrijeti i to veoma brzo. Po meni je ovo odličan potez, ali svakako će vrijeme pokazati.
Nadam se da ćemo do Posušja završiti papirologiju i radne dozvole, i na kvalitetno popunjenom stadionu podržati i ekipu i struku i upravu. Ovo je početak i biće tu još mnogo "lipih stvari"
Taj koncept mora umrijeti i to veoma brzo. Po meni je ovo odličan potez, ali svakako će vrijeme pokazati.
Nadam se da ćemo do Posušja završiti papirologiju i radne dozvole, i na kvalitetno popunjenom stadionu podržati i ekipu i struku i upravu. Ovo je početak i biće tu još mnogo "lipih stvari"
- grbavicka1921
- Kontakt:
Isto razmišljaminvincible1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:38Nek nam je sretno, ovo ili ce bit veliki korak naprijed ili totalna katastrofa
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Valja čovjeku izdržati Bekrića još duuuuuugo vremenaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:02Ali sta rece Bekric bitan dio projekta, Gibroni izdrzi![]()

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Nevjerujem da je za igrace problem, veliki broj njih je i igralo nesto vani, a svakako mladi se mogu prilagoditi. Medjutim, novinari su slika naseg drustva, i prosto me nekad stid gdje sam rodjen kad vidim ono. Drago mi je zbog Bekrica jer mislim da je zasluzio sansu, igrao je one sezone kad je svako napustio, kad nas je vodio Ivkovic, igrao je kod Mulalica isto tako. Treba to cijeniti, a isto je pokazao, uzeci u obzir manjak iskustva, da ima solidan osjecaj za ovaj posao.NerminFatic je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:58Sretno Hakimu. Nece mu biti lahko a posebno ce zadeverati okruzenje: Bekric vrlo los s engleskim, igraci takodjer a tek ce biti frka novinarima nakon utakmice. Valja nauciti sto prije na engleskom “kako ste vi vidjeli ovu utakmicu”.![]()