Dobar oko, ti?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I za posjetu komplekse im nabili,nemojte vise momci,pustite ih,valja ovu muku trpit jbte i poslije Izbusene Lopte i Mulalica sad gledat Torabija.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:16A ne, evo ih opet o posjeti![]()
![]()
Pa vi ste morali otici u u bojkot da se ne blamirate sa brojkama. Vlasnik direktno piso po vama govoreci da je veci trosak organizacije utakmice nego prhod od karata. Fino ste to odradili, nema vas par mjeseci napravili hajc svaka utakmica neki rodjendan i evo ima ih 1500 nakon toliko godina.
Ko vas ne zna![]()
![]()
![]()
Zanimljivo da uvijek par istih likova daje kvazi-podršku. Koji je to očaj i nemoć.
Ono, već unaprijed znaš ko će citirati. Jedan bezubi pitar i dva periferca. Sat možeš naviti po njima.
Ono, već unaprijed znaš ko će citirati. Jedan bezubi pitar i dva periferca. Sat možeš naviti po njima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako je iko imao vise puta bas smijesnu brojku u kopu onda ste to vi, a i dobro vi to znate.
Eto mi se uzdaml u Arapa i ludi smo,vi u mirvica koji vas je **** 10 mjeseci nije zelio sastanka sa hordama,malo i mozzartuje,malo Ajla malo se ljubi sa Vicom itd...
Kad ce vase titule i grupne faze
Cekamo
Kad ce vase titule i grupne faze
Cekamo

-
- Kontakt:
Da ti odmah kažem. Nikad.
Sad ide borba za živu glavu, posljednji trzaj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Al Bgm iskreno bi volio da Torabi krene s pobjedom u BL. Sretno miloinerima s Grbavice.
Jel plavuša slobodna za juli i august iduce godine i koliko kosta rentanje na 60 dana?
Hvala
Hvala
-
- Kontakt:
Mocartovanje i te nebuloze moze nas narod izmisliti samo. Sto se tice hoce li sjesti sa HZ ili nece njegova stvar,uostalom Mirvic je uradio puno za klub,da uradi neko te stvari za vas klub digli bi mu spomenik,beze spinujes mi smo uz Mirvica i klub a ti spinuj. Mozda za 20 godina napravite nesto.
Da li u Evropi postoji klub kome je glavni trener iz Saudijske Arabije,osim nasih kona ?
-
- Kontakt:
Isto ja znam da mogu napisati sta hocu, ti ces me sigurno preskociti, zamisli kako sam te isprskao kad nemas damu stisnuti citiraj

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Bukvalno medjedi iznajmili klub kao sto se dritanova stara iznajmljivala po srbiji
Kakvi genijalci

Kakvi genijalci

- svrakino1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:32Kako te je ispermo killa priznaj burazeru bezveze sada trolas![]()
![]()

Ma ja
Pobjedio Gosk Gabela pa ostao trener
A suprotno sporazumni bi bio

Sto to nisi postavio poslije Zvijezde 09
-
- Kontakt:
Kakve su ovo ublehe,Klafurica sa ovim anonimusom porede. Kakva je ovo bolest da brane ovog Torabija,Ceru derpasa itd
Sad sam malo pogledao na transfermarkt, ne samo da ih nema u Evropi, nego ih nema ni van Saudijske Arabije. Isto kao što im je Al Jaber jedini internacionalac u svim selekcijama, od U19 do seniora.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sta ima burazeru kako zdravlje?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:44
![]()
Ma ja
![]()
Ma nece Klaf nigdje to je klupski projekat i tek ce se o njegovim rezultatima odlucivati nakon sto dovede igrace po svojoj zelji sada na zimu. Ove je zatekao

Nego slozit ces se sa mnom kao iskren i realan forumas da je killa fino strcnuo Virtu po licu. Nabio mu kompleks ne smije ga citirati nakon onih upisa da ce Velez u novembru kasniti 15 bodova za evropom. Mi u njoj vec

Pozdrav za tebe
-
- Kontakt:
Sve i da je stavio poslije Zvijezde, to ne mijenja cinjenicu da ne kasnimo toliko bodova za europom i da Virto vjesto izbjegne svaki post od Killesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:44CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:32Kako te je ispermo killa priznaj burazeru bezveze sada trolas![]()
![]()
![]()
Ma ja
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.