Raonffa je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:15
Što se tiče trenera, mislim da će imati podršku navijača na početku, realno imao je svaki trener (a nije da nije bilo raznih analfabeta) pa ne vidim razlog zašto neće i Hakim.
Meni je čak i okej što smo izabrali ovu egzotičnu opciju prije Krunića i Maksimovića, oni ti ne mogu ponuditi dugoročno ništa. Možda ne može ni ovaj, ali bar nisi svjestan toga dok se ne pokaže na terenu.
Najveći problem će, po meni, biti to što je lik stranac i bojim se kako će funkcionisati ta komunikacija sa igračima, pogotovo još kad uzmeš u obzir naš mentalitet "ta će ovaj meni pričati", to bi mogao biti belaj ali eto vidjet ćemo jbg, nema se šta drugo reći.
Upravo tako. Leigitmno je da se nekome ovo ne svidja, ali onda se postavlja pitanje sta je alternativa? Ako iskljucivo SS gledamo, prema nasim trenutnim mogucnostima, alternative su ta imena sto su se spominjala, tipa Krunic, Maksimovic i slicni. Za mene tu nema dileme, bolje probati s ovim. On mozda i moze postati dobar trener, ovi navedeni nece nikad

Sto se komunikacije s igracima tice, vrlo brzo ce se oni sporazumjeti. E sad, da li ce ovaj uspjeti da nametne autoritet ili ne, ko zna. I to je nekakav trenerski kvalitet, pa ako ga ima neka nametne, ako nema ni prvi ni zadnji kojem je svlacionica presudila.