FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
96
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 204

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 07 nov 2023, 14:00

perodeformero je napisao/la:
07 nov 2023, 13:41
Nije problem novi trener nego majke vam zbog cega bas ovaj lik?! Valjda neko moze da objasni zbog cega Abdulhakim iz Saudije koji nikad nigdje do sada nije radio, zar nije dovoljan jedan Milos Kostic
Sta mislite da damo malo podrske novom treneru Zelje- a na da ga odmah pljujemo i kritikujemo na nevidjeno. Nije ni sjeo na klupu kako treba, mi mu vec poceli traziti mane. Ne trebaju nam predrasude.
Polako, mozda covjek pokaze da zna i sve nas iznenadi.

U svakom slucaju podrska Abdulhakeemu :thumbup:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 nov 2023, 14:01

Virtu4l je napisao/la:
07 nov 2023, 13:57
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 nov 2023, 13:52
:urnebes: samo nas Miske spasava, jelde Machko?
Kad dođe novi predsjednik kluba, što je spašavao - spašavao je. Siguran sam da mu nije zaboravio ono što mu je uradio 2015. godine kad ga je tjeranjem Odovića primorao da podnese ostavku i onda preuzeo klub.
Ma 'nako kazem jer je Machak stari Misketov bot pa mi smijesno :urnebes: , a mislim da nije sigurno da ce Greda na celo UO.
1921

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2023, 14:02

Ovaj trener je prosao kroz neke od najboljih stručnih edukacija i morao je nesto nauciti, ne vjerujem da su od njega strucniji Coric ili Maksimovic ili bilo koji drugi trener koji se vrti po nasoj ligi i furaju neku taktiku od prije 20 godina ,zavrsili licence po Jablanici ili Vogosci na seminarima ili kursevima. Ljudi ulazu u fudbal , njima novac nije problem ko nama.
Imamo partnerstvo sa Saudijcima i to je sasvim ok za pocetak, dalje cemo vidjeti koji su planovi.
Ono sto sam primjetio nekim strujama koje se vrte oko kluba ovo neodgovara , nalaze razne mane jer nema njih u toj prici.
Jos mi nismo izasli iz krize , glupo je sad da ocekujemo da nam Saudijci za dva dana rijese sve nase probleme i da li ce uopste rijesavati nase dugove.
Al Jaber je Saudijac i mene je odusevio na terenu , cak nam je rijesio mece sa Slogom.
Dobro je da se nesto desava i podrska Saudijcima.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 nov 2023, 14:06

let3 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:00
perodeformero je napisao/la:
07 nov 2023, 13:41
Nije problem novi trener nego majke vam zbog cega bas ovaj lik?! Valjda neko moze da objasni zbog cega Abdulhakim iz Saudije koji nikad nigdje do sada nije radio, zar nije dovoljan jedan Milos Kostic
Sta mislite da damo malo podrske novom treneru Zelje- a na da ga odmah pljujemo i kritikujemo na nevidjeno. Nije ni sjeo na klupu kako treba, mi mu vec poceli traziti mane. Ne trebaju nam predrasude.
Polako, mozda covjek pokaze da zna i sve nas iznenadi.

U svakom slucaju podrska Abdulhakeemu :thumbup:
Mi ovdje nemamo sta izgubit, rizik je minimalan. Ovaj covjek je projekat Saudijske Arabije i od njega ocekuju velike stvari. Da li ce postati ozibljan trener ili ne, to ne znamo. Ali znamo da mi para za ozbiljnog trenera nemamo :mrgreen: Znaci, da smo ovog odbili (a treba prihvatiti iz milion drugih razloga), na klupi bi nam zavrsio neko ranga Jusufbegovica i slicnih.

Ljudi drame bezveze, kao da smo mi odbili 5 nekih vrhunskih trenera i krenuli u nekakav rizik sa ovim. U sustini, opcije su nam jako ogranicene. Sa ovim na celu SS se bar potencijalno otvaraju neke druge stvari koje mogu izaci iz ove saradnje sa Arapima. Znaci podrzati, pa da vidimo sta i kako. Lako se vratiti na staro ako ovo ne profunkcionise.
1921

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2023, 14:09

Bosnjo nema povjerenju u skolovane ljude , samo stela i suplja pali kod nas :urnebes:

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 07 nov 2023, 14:14

Posljednjem školovanom imamo da isplatimo još jedno 50 milja, nizašta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2023, 14:15

Što se tiče trenera, mislim da će imati podršku navijača na početku, realno imao je svaki trener (a nije da nije bilo raznih analfabeta) pa ne vidim razlog zašto neće i Hakim.

Meni je čak i okej što smo izabrali ovu egzotičnu opciju prije Krunića i Maksimovića, oni ti ne mogu ponuditi dugoročno ništa. Možda ne može ni ovaj, ali bar nisi svjestan toga dok se ne pokaže na terenu.

Najveći problem će, po meni, biti to što je lik stranac i bojim se kako će funkcionisati ta komunikacija sa igračima, pogotovo još kad uzmeš u obzir naš mentalitet "ta će ovaj meni pričati", to bi mogao biti belaj ali eto vidjet ćemo jbg, nema se šta drugo reći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 nov 2023, 14:17

wickedwildwind je napisao/la:
07 nov 2023, 13:26
ovaj Saudijac ce prvu zvanicnu utakmicu kao trener docekati na klupi Zelje
smijesno majke mi
I Amar je prvu utakmicu kao trener vodio na klupi Želje pa je na kraju uspio postati najtrofejniji trener.
Neka teren bude mjerilo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 nov 2023, 14:18

Mogao bi sutra Jaber igrati sa Sabicem za u19 protiv Benfice
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2023, 14:24

Arapi dobrodosli, Rumenko napolje nisi ti za ovog nivoa, ovdje trebaju obrazovani ljudi a ne papci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 nov 2023, 14:24

elSaik je napisao/la:
07 nov 2023, 14:17
smijesno majke mi
I Amar je prvu utakmicu kao trener vodio na klupi Želje pa je na kraju uspio postati najtrofejniji trener.
Neka teren bude mjerilo.
apsolutno, ali razum govori drugačije

vidjećemo sve relativno brzo ali da mi se ovo ne đasvi, jeb.iga tako je!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 nov 2023, 14:24

Raonffa je napisao/la:
07 nov 2023, 14:15
Što se tiče trenera, mislim da će imati podršku navijača na početku, realno imao je svaki trener (a nije da nije bilo raznih analfabeta) pa ne vidim razlog zašto neće i Hakim.

Meni je čak i okej što smo izabrali ovu egzotičnu opciju prije Krunića i Maksimovića, oni ti ne mogu ponuditi dugoročno ništa. Možda ne može ni ovaj, ali bar nisi svjestan toga dok se ne pokaže na terenu.

Najveći problem će, po meni, biti to što je lik stranac i bojim se kako će funkcionisati ta komunikacija sa igračima, pogotovo još kad uzmeš u obzir naš mentalitet "ta će ovaj meni pričati", to bi mogao biti belaj ali eto vidjet ćemo jbg, nema se šta drugo reći.
Upravo tako. Leigitmno je da se nekome ovo ne svidja, ali onda se postavlja pitanje sta je alternativa? Ako iskljucivo SS gledamo, prema nasim trenutnim mogucnostima, alternative su ta imena sto su se spominjala, tipa Krunic, Maksimovic i slicni. Za mene tu nema dileme, bolje probati s ovim. On mozda i moze postati dobar trener, ovi navedeni nece nikad :mrgreen: Sto se komunikacije s igracima tice, vrlo brzo ce se oni sporazumjeti. E sad, da li ce ovaj uspjeti da nametne autoritet ili ne, ko zna. I to je nekakav trenerski kvalitet, pa ako ga ima neka nametne, ako nema ni prvi ni zadnji kojem je svlacionica presudila.
1921

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 07 nov 2023, 14:26

Ma boljih trenera je prošlo kroz skolu Dogana
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2023, 14:28

Dogi Dogan umislio se da je legendarni Guy Roux

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2023, 14:29

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 nov 2023, 14:24
Raonffa je napisao/la:
07 nov 2023, 14:15

Upravo tako. Leigitmno je da se nekome ovo ne svidja, ali onda se postavlja pitanje sta je alternativa? Ako iskljucivo SS gledamo, prema nasim trenutnim mogucnostima, alternative su ta imena sto su se spominjala, tipa Krunic, Maksimovic i slicni. Za mene tu nema dileme, bolje probati s ovim. On mozda i moze postati dobar trener, ovi navedeni nece nikad :mrgreen: Sto se komunikacije s igracima tice, vrlo brzo ce se oni sporazumjeti. E sad, da li ce ovaj uspjeti da nametne autoritet ili ne, ko zna. I to je nekakav trenerski kvalitet, pa ako ga ima neka nametne, ako nema ni prvi ni zadnji kojem je svlacionica presudila.
Tačno tako, meni više baca da će biti neki fijasko al' treba pustiti čovjeka neka radi sada, a vremena da mu sudimo će svakako biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2023, 14:41

U najgorem slucaju mi se mozemo na kraju sezone zahvaliti Arapu i moliti razne Maksimovice da nas vode do titule. Kako ljudi nemogu shvatiti da smo dobili nesto guzovace , ponudili nam trenera i ss koji ce oni placati, odveli nase juniore na jak turnir i ako bude sve ok imaju jos planova.
Ponavljam opet , ovaj plan jedino se ne svidja lesinarima koji se vrte oko kluba.
Bekric nema veze sa ovim projektom , on je tu slucajno na funkciji.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 nov 2023, 14:43

elSaik je napisao/la:
07 nov 2023, 14:17
smijesno majke mi
Neka teren bude mjerilo.
I Adzem i Edis i Dzelo i Alihodzic i sepet trenera....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 07 nov 2023, 14:48

Kad covjek danas vidi Turanjanina na treningu :bih:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 nov 2023, 14:51

TMmanija2012 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:41
U najgorem slucaju mi se mozemo na kraju sezone zahvaliti Arapu i moliti razne Maksimovice da nas vode do titule. Kako ljudi nemogu shvatiti da smo dobili nesto guzovace , ponudili nam trenera i ss koji ce oni placati, odveli nase juniore na jak turnir i ako bude sve ok imaju jos planova.
Ponavljam opet , ovaj plan jedino se ne svidja lesinarima koji se vrte oko kluba.
Bekric nema veze sa ovim projektom , on je tu slucajno na funkciji.
Ma ja nemam nikakva ocekivanaja jer u sustini ovo trenutno i jeste HAMAN NISTA :D sto kazes malo guzovace pomoci i tjt...a izgubit nemamo bukvalno nista tako da ne vidim u cemu je problem

Ako kojim slucajm bude jos dobrih stvsri u buducnosti od arapa pa jos bolje

Ako ne bude nista ni od ovog pocetka, hvala vam
i tjt
=\_1921_/=

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 nov 2023, 14:59

Treba strucni stab gledati kao paket. Kad bi dosla jos 1-2 Hrvata kao pomocni uz ovo sto imamo, mislim da je ok. Ne treba zaboraviti da evo drugi put Omladinci idu na jake turnire. Kad se to stavi na papir, to je velika cifra. Kad gledamo iz perspektive da je nasa prva ekipa zadnjih godina imala pripreme kuci na Grbavici, Hrasnici, Livnu, na plasticnoj travi u Konjicu, i zadnje pripreme na Zlatiboru.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 38 gostiju.