FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
78
35%

Ukupno glasova: 225

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 nov 2023, 13:14

Kad se samo sjetim price od prije par mjeseci kad se pominjao Partizan u vezi Ziljkica :rol:
Bila je prica, ne prodavati ga za milion.
Ocito se ima taj poriv hejtati uvijek nekog igraca. Sad je na red dosao Ziljkic.
Nije da se i Bilbija nije hejtao, kad je igrao kod nas, ili prosle godine Dal, mali milion primjera...
Ono, ide prica rijesiti se tog i tog i sve ce biti med i mlijeko...
Ali ce se zato nalaziti razno razni izgovori da se opravda neki igrac, tipa Penaranda sad, ili Avramovski...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 07 nov 2023, 13:42

GK klasa
AMF klasa

Ništa više ne treba
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 nov 2023, 13:48

Treba vremena da se sklopi ekipa. Gledao sam podcast onaj iz HR,zaboravio sam ko je bio gost,kaze kad imas sistem i ekipu duze vremena na okupu,to nema cijenu i nemoze se kupiti nikakvim novcem.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 07 nov 2023, 13:53

Mi jednostavno nismo klub koji zna izvući maksimum iz igrača, a da ne govorim više od njegovih mogućnosti. Kakav god bio taj Ziljkić niko ko ne odigra dobro nije zaslužio da mu se zviždi na Koševu, pogotovo ne protiv Borca, pogotovo ne ako imamo trenera kojem u kompetencije deklarativno vjerujemo. To se tako ne radi. Jedno je sjediti i sa društvom pored sebe analizirati dešavanja na terenu a sasvim drugo je k'o međed dovikivati igračima na teren. Iznad mene je nekakav lik na zapadu urlao glupavim komentarima o našim igračima cijelu utakmicu da mi se nije mililo nikako gledati tekmu. A odvojiš jedino slobodno večer da gledaš utakmicu koju si čekao cijelu heftu.

Mi navijači moramo doći na nivo da nam je kritična masa normalna raja na tribini koja zna da podržava ekipu i da bude 12. igrač, a ne da budmo dodatni pritisak iz godine u godinu.

Džaba nas 20 k svaku tekmu ako je to nabrijano protiv svojih igrača
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 07 nov 2023, 13:56

Sad evo pogledah snimak i tek sad vidim koliko smo fkt bili bolji i bez par bitnih igraca. Borac osim par kontri nista. Dosta al dosta sudijskih gresaka kad se fino sve pogleda protiv naseg kluba. Vjerovatno peljtin strah od osude Vice. Sve u svemu nije ovo lose cak sta naprotiv igra ima glavu i rep cak i bez pravog spica smo mogli dobiti uz malo srece. Realno raja pljuje odma Ziljkica al sad kad gledam pad je u formi nema sta al treba podrzat i kad je tesko momcima ba. Dajte ljufi nemojmo da tjeramo i sudimo odma. Sigueno i njemu nije lahko. A Peneranda mora krilo igrat i on ce biti tu top ubjedjjen sam. Avaramovski u padu formu ali fali mu Oliveira realno. Dala malog smo pljuvali ali sad vidimo kakva je to klasa bila za nasu ligu. Ko se imalo razumije a ima takvih ovdje treba podrzat sefa i igrace bice ovo abd dobro. Sjetimo se gdje je ekipa bila a gdje je sad sa trcanjem i spremom. Natrcali smo sve i jednu ekipu plus nisu prosli pripreme sve u hpdu. Zato imamo povreda puno jbg. Hajde ba glavu gore podezimo ih sve da dobijemo Posusje i onda se oporaviti abd volim te Sarajvo.!!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 07 nov 2023, 13:58

Zeko87 je napisao/la:
07 nov 2023, 13:53
Mi jednostavno nismo klub koji zna izvući maksimum iz igrača, a da ne govorim više od njegovih mogućnosti. Kakav god bio taj Ziljkić niko ko ne odigra dobro nije zaslužio da mu se zviždi na Koševu, pogotovo ne protiv Borca, pogotovo ne ako imamo trenera kojem u kompetencije deklarativno vjerujemo. To se tako ne radi. Jedno je sjediti i sa društvom pored sebe analizirati dešavanja na terenu a sasvim drugo je k'o međed dovikivati igračima na teren. Iznad mene je nekakav lik na zapadu urlao glupavim komentarima o našim igračima cijelu utakmicu da mi se nije mililo nikako gledati tekmu. A odvojiš jedino slobodno večer da gledaš utakmicu koju si čekao cijelu heftu.

Mi navijači moramo doći na nivo da nam je kritična masa normalna raja na tribini koja zna da podržava ekipu i da bude 12. igrač, a ne da budmo dodatni pritisak iz godine u godinu.

Bravo za komentar ba!! Hajde ljudi ba dosta negative treba kritikovat kad je neko u padu forme al to je fudbal. Ko ekipa smo dobri fali tu jos dosta al rastemo. Podrzimo momke i mlade i starije svi ko jedan! Pogledajte snimak i sve ce vam biti jasnije bolja smo ekipa od Borca stoposto. Zrinjski smo nadigrali na Kosevu. Zelju ubili itd.. Hajde Sarajvo

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 07 nov 2023, 14:06

Ziljkic je loš fakat, pao u formi, ništa što se ne dešava, treba mu dat podršku da se vrati što prije.
Samo naprijed Saraj'vo!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 nov 2023, 14:06

Zeko87 je napisao/la:

I ja sam juče slično pisao. Drago mi je da je to još neko primjetio. Bravo! :thumbup:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 07 nov 2023, 14:09

Mi smo glavne konkurente za titulu nadigrali. Zrinjski nam nije šuta imao na gol, a Borca smo nadigrali još više u BL a na Koševu smo napravili 5-6 dobrih prilika, Želju smo deklasirali (prva pobjeda nakon 2 god u derbiju), od Širokog smo bili bolji igrom, al eto kiks i poklon gol.

Nas je jedino Sloga oba puta nadigrala pa i Gošk, te donekle Velež.

Imamo oscilacija u igri, ali nije u tolikoj mjeri da psuješ i zvizdiš kapitenu i stalno priželjkujemo nekakve rekonstrukcije ekipe.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 07 nov 2023, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 07 nov 2023, 14:10

Benkara21 je napisao/la:
07 nov 2023, 13:42
GK klasa
AMF klasa

Ništa više ne treba
A CB?

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 07 nov 2023, 14:17

GangEvil je napisao/la:
07 nov 2023, 14:10
Benkara21 je napisao/la:
GK klasa
AMF klasa

Ništa više ne treba
A CB?
Ne treba, eventualno zamjena za Đuričkovića(jer od Trake nema ništa), dok za lijevog se mora Čelik ubacivati, a već imaš Aničića i Soldu
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 07 nov 2023, 14:30

Muharemović bi baš valjao. Ljevak + zaštićeno godište. Mada nemam ništa protiv ni da Čelik dobije više minuta nakon priprema ako Rožman procijeni da može.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 07 nov 2023, 14:32

mma_hz je napisao/la:
06 nov 2023, 08:41
Miljacka je napisao/la:
06 nov 2023, 08:12
GalileoGalilei je napisao/la:
06 nov 2023, 08:00

Natakarim ti sve najmilije keru smrdljivi
Ne zamaraj se džukcem. Mogu misliti kako mu je muka gledati u nikad brojniji sjever i jesti svoja go.vna koja je izasrao za vrijeme bojkota.
Ma ovaj evander je neki cova sa mentalnim oboljenjem Bgm,treba ga zaliti .
Zašto mu se dopušta uopšte da piše?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2023, 14:41

Zeko87 je napisao/la:

Tesko to kod nas ide, mi smo navikli da mjenjamo trenera svaki 6 mjeseci i daj novih 10 igraca. Isključivo za ove promjene krivim upravu odnosno ljude koji vode klub, ja sam isto za kritiku pa ok je i da se zviždi kad se loše igra i to je tako u 90 % klubova u svijetu ali zato ljudi koji vode klub trebaju znati sta rade imati strpljenje i cilj, evo sad ako si izabrao Ibru i Rozmana daj im 3 sezone i neka rade. Al ne moze kod nas i navijaci navikli da mogu mjenjati trenere, igrace, al kazem isključivi krivci za to su ljudi koji vode klub, zato sto padnu pod pritiskom navijaca.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 07 nov 2023, 15:10

kako bi nam Viveros lego sad kad nema Oliveire..al ybg, a ovaj sto kaze da bi nam dal varesanovic dobro dosao porucujem da zelim da njegov ljubimac bude bolji od džeke al sto dalje od našeg kluba..govedo jedno koje nam je milion prilika upropastilo zbog svoje tvrdoglavosti i toga da on riješi akciju, kako bi imao gol više na svom kontu.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 07 nov 2023, 15:16

Dave je napisao/la:
07 nov 2023, 14:17
GangEvil je napisao/la:
07 nov 2023, 14:10
Benkara21 je napisao/la:
GK klasa
AMF klasa

Ništa više ne treba
A CB?
Ne treba, eventualno zamjena za Đuričkovića(jer od Trake nema ništa), dok za lijevog se mora Čelik ubacivati, a već imaš Aničića i Soldu
Kakav Anicic, kakav Soldo. Prvi vjecito povrijedjen, drugi moze igrati, ali u Istri i takvim klubovima.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 07 nov 2023, 15:19

Zeko87 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:09
Mi smo glavne konkurente za titulu nadigrali. Zrinjski nam nije šuta imao na gol, a Borca smo nadigrali još više u BL a na Koševu smo napravili 5-6 dobrih prilika, Želju smo deklasirali (prva pobjeda nakon 2 god u derbiju), od Širokog smo bili bolji igrom, al eto kiks i poklon gol.

Imamo oscilacija u igri, ali nije u tolikoj mjeri da psuješ i zvizdiš kapitenu i stalno priželjkujemo nekakve rekonstrukcije ekipe.
Bravo za komentar. To je realna slika. Uz dosta audijskih gresaka na nasu stetu ovo je super. Gdje smo bili na pocrtku poslije poraza sloge a gdje sad. Svi nas se pribojavaju i cekaju da padnemo a mi se moramo

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 07 nov 2023, 15:24

Zeko87 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:09

To je tacno, ali prvak mora da ima kontinuitet. Jeste izlizana floskula, ali istina je da se trofeji osvajaju na "malim" utakmicama. Ja tek od iduce sezone ocekujem pravo Rozmanovo Sarajevo. Ovo sad je jos uvijek improvizacija, jer je covjek dosao na tudje i gotovo, pa su oscilacije normalne. Moje misljenje.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 nov 2023, 15:45

Samo odmakli smo fino svinjskom dok su oni izmoreni od evrope
NEMA NAZAD

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 07 nov 2023, 15:49

Ko je izmislio tu pricu da se prvenstva osvajaju na malim utakmicama?
Utakmica (pobjeda) protiv konkurenata ti donosi 6 bodova razlike i tu se dobijaju prvenstva. Ove “male” ti to ne donose ali vjerujem da je to jos jedna izmisljotina nasih “strucnjaka” kao sto je ona da su losi tereni jedini ili najveci krivac sto se nasi klubovi nikada nisu kvalifikovali u grupne faze.
Cista laz.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, Rodman i 41 gost.