Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

simonknows
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la simonknows » 07 nov 2023, 19:23

Ipak sa Simm Bau igramo u gostima ove polusezone... Nema veze, sezonu završavamo na Tušnju i jedna manje gosrujuća u drugoj polusezoni. Samo sad pitanje, kako završiti prvi dio na vrhu? :/
U krizi smo, Maglaj je trenutno treći... Sigurno teže gostovanje BFK nego Rahić, a kući Tošk koji je lakši posao vjerovatno nego što će Goražde biti Stupčanici u Olovu.

Ovo što smo pikirali hitno moramo dovesti, za to pare postoje, ali se moraju izmisliti i za sudije što u potpunosti opravdavam jer je takva liga i tako se jednostavno ulazi godinama unazad s možda par izuzetaka.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 07 nov 2023, 19:24

Potvrđeno ✅️✍️

Komisija za takmičenje NS FBiH razmatrala je zahtjev BFK Simm Bau o zamjeni domaćinstva sa FK Sloboda u 15. kolu Prve lige FBiH, te isti odbila.

Utvrđeno je da zamjena domaćinstva nije predviđena prema Propozicijama takmičenja Prve lige FBiH, kao ni Pravilnikom o nogometnim/fudbalskim takmičenjima BiH.

Utakmica će biti odigrana u Maglaju prema ranije utvrđenom kalendaru i rasporedu takmičenja.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 nov 2023, 19:26

Truhlo na respiratorima.

Dodajmo još jedan fail u zbirku. Matematika, pravopis, Hadžići, insajderske iz tunela sad i ovo. Da napiše da će sutra biti srijeda, nedjelja bi svanula. S kim se vi raspravljate majko Božija. :rol:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 nov 2023, 19:36

@simonknows ako dodje ovaj na posudbu 10 stupcanica moze okacit macku o rep
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 nov 2023, 19:45

mirsonetz je napisao/la:
07 nov 2023, 19:36
Ne znam brate na koga misliš. :)
Znam da smo doveli ovog jednog tu je trenira pa ćemo ga naknadno registrovati u januaru pošto sad ne možemo i znam za ovu dvojicu što su u kontaktu sa Nalom i treba da popričaju sa Senadom. Možda je neko od njih, pošalji privatno.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 07 nov 2023, 19:48

IceTea je napisao/la:
07 nov 2023, 19:13
nicaze95 je napisao/la:
07 nov 2023, 18:03
BatistutA19 je napisao/la:
07 nov 2023, 17:48

Ma hajd bar nek procita ali opet ce on isto ,ja razumijem mrzi neke zenicane al sta nalupeta isto kad Fudi sve objasnis ili nekom politicaru i oni opet isto e tako i ovaj .Ima vise od mene komentara za 2 mjeseca nego ja za 8 godina i 3 mjeseca 😂😂.Ja nekad se javim ne ulazim u ove rasprave,ok
normalno nesto moze seali ovako jok .Ne znam kako mu nije mrsko sve isto i odkud mu toliko vremena ili ga neko placa😂😂
Ne mrzi on nikog. On nikad nije bio u Zenici nema on sta mrzit. Jednostavno vodi jedan dosadan zivot na forumu i to mu je spica zivota
Dva bauštelca se javljaju. Jedan opra sa istim postovima, a nekome broji, samo neka predviđanja, smaranja, druže 700x si napisao skontali smo kako gledaš na situaciju i boli nas racku realno. Isto kao i za ostale Zeničane. Ne borite se nizašta, nebitni ste. Sloboda ovo Sloboda ono, nadoći će te, mi bi ovako onako, ok shvatili smo. To je za cijenjenog Batistutu perača na ruke sa smajlijima.

Ovaj drugi korisnik fangle, mistrije i ostalih alata sa bauštele ne zna rečenicu sastavit da ne pogriješi, pravopis ne postoji, kladim se da je krezav i smiješan lik uživo. :urnebes: Što je najjače pisao lik na forumu kad smo gostovali tamo dolaziš li smiješ li, poslije se ušutio kao curica. :rol: I sad me citira kao i ovaj gore balvan iznad, ne znam kako ne kontaju da me ne zanimaju. Eto ja sam plaćen, sve znate, pravi defektaši.

Ima vas još, kad me nema gdje je ledeni ovako onako, kakvi kompleksi nevjerovatno. Kakve je Sloboda nabila komplekse Čeliku tako sam i ja vama dečki. Smirite strasti malo, brukate se.

Uzimamo ligu, polufinale kupa ako Bog da, hejteri i zenički migranti na respiratorima. Volim Slobodu, guzim Čelik, pozz. :bih:
Liga prvaka ti vcrs od mame 2 km i tiket sastavi.

SIROTINJOO

SIUU

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 nov 2023, 19:52

Joj bauštelca. Ispale mu opet motane u mješalicu. :rol:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 07 nov 2023, 19:54

IceTea je napisao/la:
07 nov 2023, 19:52
PONAVLJAS SE MEDO. IDI NA BIRO JAVI SE

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 nov 2023, 20:00

nicaze95 je napisao/la:
07 nov 2023, 19:54
IceTea je napisao/la:
:kuknjava: :kuknjava:

Trozubac moj nepismeni. :kuknjava: :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 07 nov 2023, 20:01

IceTea je napisao/la:
07 nov 2023, 20:00
nicaze95 je napisao/la:
07 nov 2023, 19:54
IceTea je napisao/la:
:kuknjava: :kuknjava:

Trozubac moj nepismeni. :kuknjava: :kuknjava:
sss radnicka i na biro rada

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 nov 2023, 20:12

simonknows je napisao/la:
07 nov 2023, 19:45
mirsonetz je napisao/la:
07 nov 2023, 19:36
Ne znam brate na koga misliš. :)
Znam da smo doveli ovog jednog tu je trenira pa ćemo ga naknadno registrovati u januaru pošto sad ne možemo i znam za ovu dvojicu što su u kontaktu sa Nalom i treba da popričaju sa Senadom. Možda je neko od njih, pošalji privatno.
A dobro znam i ja za tog sto trenira vec par sedmica i odlicno pojacanje ali sa ovom desetkom s dilaverom u spicu dervisagic desno merdovic lijevo nadavat cemo se golova.
Ps. Valja Delit vratit broj

1919 ❤️🖤

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 nov 2023, 20:37

07 nov 2023, 19:23
Ipak sa Simm Bau igramo u gostima ove polusezone... Nema veze, sezonu završavamo na Tušnju i jedna manje gosrujuća u drugoj polusezoni. Samo sad pitanje, kako završiti prvi dio na vrhu? :/
U krizi smo, Maglaj je trenutno treći... Sigurno teže gostovanje BFK nego Rahić, a kući Tošk koji je lakši posao vjerovatno nego što će Goražde biti Stupčanici u Olovu.

Ovo što smo pikirali hitno moramo dovesti, za to pare postoje, ali se moraju izmisliti i za sudije što u potpunosti opravdavam jer je takva liga i tako se jednostavno ulazi godinama unazad s možda par izuzetaka.
A de mi reci koja je fora ta zamjena domacinstva,prvo po meni nije realno i neragularno je i neposteno i ne treba to nikom dozvolit..Sve regularno stadion u Tuzli,termini i sad vasi traze zamjenu,je li to kontaju dobit lakse u Tuzli sad a u proljece u Maglaju ce bit nebitno ako zatreba pogurat se moze i lakse dobit a sad bgm teze.
Bgm zayebano sad kuci pa gosti Maglaj i prva 2 kola Kakanj i Bihac,nece sa Olovom lahko bit jos ako oni krenu sa strane nesto.Ispravna odluka saveza.Sve u svemo zayebano i na terenu i u klubu poreskom i sa reprogramom i bolje da grad direkt uplacuje nego ovim davat da syebu nesto i preusmjeravau taj novac jer kad tad ce se osijetit ta supljina da ce trebat za sve a nema ..Da li vi imate igraca koje niste rijesili i moze li izletit tuzba neka?

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 nov 2023, 20:57

07 nov 2023, 20:37

A de mi reci koja je fora ta zamjena domacinstva,prvo po meni nije realno i neragularno je i neposteno i ne treba to nikom dozvolit..Sve regularno stadion u Tuzli,termini i sad vasi traze zamjenu,je li to kontaju dobit lakse u Tuzli sad a u proljece u Maglaju ce bit nebitno ako zatreba pogurat se moze i lakse dobit a sad bgm teze.
Bgm zayebano sad kuci pa gosti Maglaj i prva 2 kola Kakanj i Bihac,nece sa Olovom lahko bit jos ako oni krenu sa strane nesto.Ispravna odluka saveza.Sve u svemo zayebano i na terenu i u klubu poreskom i sa reprogramom i bolje da grad direkt uplacuje nego ovim davat da syebu nesto i preusmjeravau taj novac jer kad tad ce se osijetit ta supljina da ce trebat za sve a nema ..Da li vi imate igraca koje niste rijesili i moze li izletit tuzba neka?
Tamo piše da je Maglaj predao zahtjev za zamjenu, mada mislim da su naši jedva dočekali jer se planiraju pojačati na zimu jednostavno.

Ima par igrača od 2019/20 do danas da im se dužno, i imaju po 2 plate za prošlu sezonu ne znam je li to već uplaćeno (bar dio). S tim da nema aktivnih tužbi.

Uvijek se može desiti da izleti, ali teško, ta dugovanja nisu pravila problem ni prošloj upravi, a ove 2 plate iz prošle sezone nisu neki belaj.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 nov 2023, 21:32

07 nov 2023, 15:03
Naravno da je uspio, onaj primarni i veći dio, ali ne u punom kapacitetu, ili mi hoćeš reći da nije konačni cilj plasman u Pl? :D Onda će to sve da bude na 100%
Pa naravno da je cilj PL i ne samo to, nego da budemo i relativno konkurentni u odnosu na svoj budzet, ali ne treba siliti.

Imamo mi i druge planove sto se ticu vlastitog trening centra ili omladinske skole koja je do jucer bila u rasulu. Fokus trenutno nije na ovim stvarima. Tako da opet nas sav budzet nece ici na sportski segment. Jedina sansa koju imamo za veci uspjeh je dobra omladinska skola, sve ostalo ce biti skup promasaj.

Ja iskreno se ne bih ni naredne sezone gurao pretjerano u borbu za PL. Ne vrijedi uci, pa ispasti. Moramo napraviti stabilnu ekipu.
Celik!3,2,2.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 07 nov 2023, 22:27

IceTea je napisao/la:
06 nov 2023, 10:45
limvolikce1945 je napisao/la:
05 nov 2023, 23:07
Oktopod je napisao/la:
05 nov 2023, 19:33
Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.
Teško je to izbaciti iz mentaliteta! I nije samo ovdje tako, tako je na svim stadionima, ali držim da je kod nas možda i najgore. :)
Meni je recimo uvijek bilo glupo sudiji yebat cijelu kućnu listu, a čovjek tek izašao iz tunela. Svaki put pomislim, da sam na sudijinom mjestu, ove bih sad namjerno zakin'o. Mislim, totalno kontraproduktivno! Ok kad sudija sere, treba mu propisno i objasniti s tribina štošta, ali brate što ga odmah na nož nije tekma ni krenula. :)
O psovanju našim igračima neću ni da govorim, mogu samo zamisliti kako im je yebeno igrati, kod nas je stalno pritisak.
Kad smo kod teme o ponašanju na tribini, skroz mi primitivno i to kada dođu gostujući navijač provesti 90 min. uz ogradu sa sjeverom i provocirati. Svaki put se njih nekolicina nabije tamo i cijelu tekmu seru, ko da su zbog toga tu, a ne zbog navijanja za svoj tim. Ako većinu vremena provedeš posvećen gostima, stvarno se trebaš zapitati o mentalnon zdravlju.
Jeste da.

:rol: :rol: :rol:
Vidim papak da me citiraš, i to post s naše teme prenosiš ovdje. Već sam jednom govorio, evo opet ću: nema morbidnije rasprave od ove koju ovdje vodite. U ovom citiranom komentaru sam naveo primjere par pojedinaca koji se nabiju tamo i provociraju goste, većina naših navijača ne spada u tu kategoriju, tako da ovo što pišeš ti ide u kategoriju morbidnosti koju sam već spomenuo. Ruku na srce, ima s naše strane sličnih... Ok sve, malo zajebancije i podyebavanja, ali brate ovdje idete u krajnost i postaje sve poprilično degutantno!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 08 nov 2023, 13:46

Ofanzivac TOŠK-a: Abubakar Safiyanu danas mora napustiti BiH ili će biti uhapšen, a nema novca za kartu da ide u Nigeriju
Safiyanu doveden kao veliko pojačanje, ali povrijedio se nakon par kola, a ljudi iz kluba nisu mu završili radnu dozvolu i danas je zadnji dan da napusti Bosnu i Hercegovinu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 08 nov 2023, 14:26

Convicts je napisao/la:
08 nov 2023, 13:46
Ofanzivac TOŠK-a: Abubakar Safiyanu danas mora napustiti BiH ili će biti uhapšen, a nema novca za kartu da ide u Nigeriju
Safiyanu doveden kao veliko pojačanje, ali povrijedio se nakon par kola, a ljudi iz kluba nisu mu završili radnu dozvolu i danas je zadnji dan da napusti Bosnu i Hercegovinu.
Treba ga usisat,nije los nimalo igrao bi za hranu kod Fenana :D

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 09 nov 2023, 07:22

Da li je Zvijezda uspjela isplatit Miletu pare ? Hoce li moc odigrati utakmicu sa Rahicem.

1919 ❤️🖤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 nov 2023, 09:03

07 nov 2023, 20:37

Nisu nasi trazili zamjenu domacinstva vec ovi iz Maglaja i nasima je to i godilo i dogovore se, sad to sto Savez nije dozvolio to je druga stvar, Borac moze izvrsit zamjenu koji se bori za titulu a ovi to ne mogu, da je sta neregularno dogovorila bi se tekma i u Maglaju ne brini, sve se moze nastimat u ovoj ligi kad se hoce tako da mislis da ce i Stupcanica igrat posteno, hoce al kad bi se lagali i to prolazi ko ne poznaje ovu ligu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 09 nov 2023, 09:13

mirsonetz je napisao/la:
09 nov 2023, 07:22
Da li je Zvijezda uspjela isplatit Miletu pare ? Hoce li moc odigrati utakmicu sa Rahicem.
nije jos al dobro ide prikupljanje
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.