Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne postoje džabe vicevi o Sulji i Muji, tj bosancima. Nije nama ova situacija oko nas ovakva onako...mi smo je zaslužili u svakom segmentu društva.
Podsjetit ću, da su samo 4 čovjeka ovde na početku pisala da je Cerić ubleha, svi ostali o formuli, biznisu....da bi mjesec kasnije sve se okrenulo.
Ovako pametne kone razmisljaju,ovi sto sad ovdje sv.rsavaju od srece,pojma nemam zasto,isti su oni koji su ovako i jos vise velicali Cerica jbte dan
Podsjetit ću, da su samo 4 čovjeka ovde na početku pisala da je Cerić ubleha, svi ostali o formuli, biznisu....da bi mjesec kasnije sve se okrenulo.
Ovako pametne kone razmisljaju,ovi sto sad ovdje sv.rsavaju od srece,pojma nemam zasto,isti su oni koji su ovako i jos vise velicali Cerica jbte dan
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 nov 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()

-
- Kontakt:
Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:46I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
![]()
- TMmanija2012
- Kontakt:
I da svake godine napreduju u svim segmentimazeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:46I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
![]()

- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi smo igrali polufinale Kup Uefa , osvajali titule i kupovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:47Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:46I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
![]()

Svastika u Poliglotu engleski predaje, kaže raspituju se iz Želje u vezi intenzivnih grupnih kurseva. Pitaju može li popust i odgoda plaćanja.
Ako je kome udžbenika ostalo skupite pa da uletimo.
Ako je kome udžbenika ostalo skupite pa da uletimo.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 07 nov 2023, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da u svim segmentima a pogotovo u odnosu na vas kome za uši dovedu trenera za koga je Braco gumena glava Arigo SakiTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:48I da svake godine napreduju u svim segmentimazeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:46I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
![]()
![]()
-
- Kontakt:
I nakon sve "patnje" i dalje vise trofeja, vise pobjeda u medjusobnim duelima, isto igrali plejofove..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:47Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:46I prkose nam kako su najgledaniji klubTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Ja ne kontam ove pitare , prvo kukakju i kmece kako smo se zeznuli sa Arapima , pa nas onda zezaju kako smo naivni, pa onda nam prkose Mirvom , pa nam se inate trecim mjestom u prvenstvu ,pa se sekiraju za nas OP ,pa onda nam ukazuju da smo se zeznuli sa Karlom i Hakimom [ inace njihov strucni stab trenirao klubove u ligi petice ] .
![]()
Jedino gdje ste bolji to je transfermarket..
Ima li ko živ da se toga sjećaTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:49Mi smo igrali polufinale Kup Uefa , osvajali titule i kupovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:47Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.![]()

-
- Kontakt:
Rekao sam priej vama je normala da imate periode od 20 godina kuburenja i patnje,nesto se kao poredite nema vas nigdje 12 godina bukvalno. Jozak da je kakav veci novac u igri ili sta ozbiljno nasao bi neki klub u HR,zbog struke,kvaliteta lige itd sto se mene tice daj Boze da uloze sto vise u vas. Inace i mi smo tad osvajali titule bise Juge ali nismo o tom periodu pricali.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:49Mi smo igrali polufinale Kup Uefa , osvajali titule i kupovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:47Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.![]()
Nije im drago, krivo im je i hoće da crknu od muke.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
Prvo jer nemaju pojma šta se dešava i u kojem pravcu će sve ovo ići, a drugo jer kod njih nije nimalo sjajna situacija, a privatni kapital je ušao prije deset godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kroz suze "daj Boze da sto vise uloze u vas"

- TMmanija2012
- Kontakt:
Titula je titula pa da je osvojena 1784 godine , polufinale Kup Uefa je polufinaleAnex je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:54Ima li ko živ da se toga sjećaTMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:49Mi smo igrali polufinale Kup Uefa , osvajali titule i kupovemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:47
Ma vi od tad sanjate bilo kakav uspjeh a mi igrali playoffove,osvajali titule i kupove,bas ste nekakve budale malo je reci.![]()
![]()

Nemoj tako.
Pripremaju Saudijci svoga potencijalnog kapitalca za novog selektora njihove reprezentacije, i to u zeljeznicaru. Logicno.
Pripremaju Saudijci svoga potencijalnog kapitalca za novog selektora njihove reprezentacije, i to u zeljeznicaru. Logicno.
- FKS -
-
- Kontakt:
Koliko su jadni da im ni navijaci Veleza ne zele pomociVirtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:57Nije im drago, krivo im je i hoće da crknu od muke.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
Prvo jer nemaju pojma šta se dešava i u kojem pravcu će sve ovo ići, a drugo jer kod njih nije nimalo sjajna situacija, a privatni kapital je ušao prije deset godina.

Dvije titule im je dodijelio savez, 1999. i 2020.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:59Titula je titula pa da je osvojena 1784 godine , polufinale Kup Uefa je polufinaleIli vi pisete uspjehe od sezone koja vama pase
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A vi imate pojma u kojem pravcu se kreće? Pogotovo ti iz tog kamenjara znaš nešto,dođi na utakmicu za početakVirtu4l je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:57Nije im drago, krivo im je i hoće da crknu od muke.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:44Haj da se prvo dogovorimo , jel vama drago sto su Arapi dosli u Zelju ili nije ?![]()
-
- Kontakt:
Sta mi imamo bit ljubomorni,vi ste na dnu odavno,vise sam i zaboravio kad ste sta osvojili,nebitan faktor u ligi godinama nesto tipa Olimpika. Vidjecete sve pa cete opet pisat kao i poslike Cere,bez ikakvog stida i srama,vodi vas profesor fizickog hahahh. Ovi sto nas spominju i nekakve krize gledajte prelazni rok na zimu valjda skontate koliki ste debi.ili
-
- Kontakt:
Dobro eto ako je sve tako, uzivajte. Vi imate Mirvaha, mi se gasimo za koji dan i to je to. I sad nam lafo otvarate oci? Satro dobronamjerni, jel? 

1921