Sanjao sam san.
Duska najjaci.
jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2023, 00:00Izvini Generale. Tebi kad se obraćam tobe jarabi pišem velikim slovima i sastavljeno.meraba je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:59Ko kaze da se smijem?jurisicduska je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:24Hoćemo li puhat Israfile vakat je, ooo Israfile.
Zamisli samo kakva tebe muka mora natjerat da Cerića staviš za predsjednika pa nedugo zatim da ti Arap stipendira trenerov pripravnički. Ne treba se smijat tobe jarabi.
Šta je slijedece ?
Dunge Lange član upravnog odbora?
Referenca : Dobro prosi.
Preporuka Lange Dunge
Ps fkt Dunge Lange dobro prosi , kad ti se naklati na kosti kuću bi mu prepisao da ode.
Ne dolaziletsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 07:51Jel ovaj stipendista DIF-a na kraju dolazi u BL kao trener ili ćemo sačekati još da gledamo nešto novu na terenima širom BIH ?
Ne moraš platiti, džaba dođeš,sjedneš i uživaš na pomoćnom, znam ja da srce vuče izvornoj ljubavimosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 00:39Gledam ovaj intervju sa ovim profesorom,majke mi platio bi da budem na treningu jednom,da vidim kako reaguju ovi zeljini igraci hahah isto kao da gledam Nadrealiste,kako ste ovo izveli svaka vam cast,uljepsali ste mi dan.
Prije ce Kinezi.Kamaga11 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:29Jos da hoce Borac dovesti kakvog Rusa 3 svjetski na pomolu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 nov 2023, 15:23Bice interesantno ovo ispratiti. Po onome sto sam ja cuo, nije bezveze prica. Ako bude sve o cemu mahala naglaba, Romeu Jozaku dizite spomenik ispred stadionaIpak mislim da cete vi ovo zajebati na kraju. Nije da vas provociram, ali dosta je tu interesdzija oko vaseg kluba koji hoce imovinu i svasta nesto, tako da ce biti opstrukcija ogromnih, a vi niste bas poznati po tome da donosite dobre odluke u kriznim momentima.
Inace bi ludilo bilo da u PLBiH imamo Amerikance, Izraelce, ArapeOve stvari su bile nezamislive prije nekih 10-ak godina. Steta sto Vico i savez koce svaki napredak, fina bi ovo liga bila da je savez samo normalan. Ne moraju nista ni radit specijalno, samo da ne smetaju i ne stimaju.
Bogami kažu za Harisa gore, Bog za bodove u Bandža Luci....avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 nov 2023, 08:17Ne dolaziletsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 07:51Jel ovaj stipendista DIF-a na kraju dolazi u BL kao trener ili ćemo sačekati još da gledamo nešto novu na terenima širom BIH ?
Ali dolazi veliki Haris Alihodžić
Neshvaćeni genije
Stize vam i drugi poraz u sezoni
al na 0:06 dize ruke zbog tebe sam hahaha joj plac, vazda s ovim konama zanimljivo
Tek od 25.11.ce moci preuzeti ekipu oficijalnoletsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 07:51Jel ovaj stipendista DIF-a na kraju dolazi u BL kao trener ili ćemo sačekati još da gledamo nešto novu na terenima širom BIH ?
Omlatismo vas kud će bolje drugi put ćemo vam pustiti da šutnete na go a i juniori su dobili kritiku za ponižavanje komšija i neće više
Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Svaki tvoj post mi uljepša dan, hvala tiOrden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Cak imam informacije da je Mrvic prije utakmice trazio da se igra 3 za 3 jer ste tada bili u rezultatskoj krizi i mrdala mu se stolica
Nikada vi necete biti klub bolan u dugovima ste do grla samo je pitanja kada ce ti dugovi izaci u javnost
Šta bi orden44 rekao na ove ozbiljne optužbe?Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Cak imam informacije da je Mrvic prije utakmice trazio da se igra 3 za 3 jer ste tada bili u rezultatskoj krizi i mrdala mu se stolica
Nikada vi necete biti klub bolan u dugovima ste do grla samo je pitanja kada ce ti dugovi izaci u javnost
Hoće li se Horde i Manijaci ujediniti, imaš li za to neke informacije?Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
MortemHz je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:35Hoće li se Horde i Manijaci ujediniti, imaš li za to neke informacije?Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Nemoj ga puno.MortemHz je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:35Hoće li se Horde i Manijaci ujediniti, imaš li za to neke informacije?Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Orden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Ko vi protiv Fojnice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.