FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
96
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 204

Laki26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Laki26 » 08 nov 2023, 11:32

Ma kakav raskid ljudi nema nista od toga.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 nov 2023, 11:43

istokzeljo je napisao/la:
08 nov 2023, 10:00
Danas mi priča čovjek koji je bio jedno vrijeme i predsjednik Želje, da je Diglisić bio gotov pa ušao u klub, i uplatio 100000 KM na račun i čim su novci legli navijači tražili da im se prebaci na račun udruženja 10000 KM. Ako je tačno, onda je ovo klasični reket od strane navijača. Sve dok navijači budu određivali ko će šta biti u klubu i hodali po svlačionicama nama pomoći nema.
Kakva je glupost napisana Boze dragi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 nov 2023, 11:44

Znam da je diglisic uplatio 100.000 da ga se ne uzima u usta
Zato sto vamo bacali suplje da hoce nam otme svu imovinu
On im dao pare i zavrsio sve
Nece vise da ima nikakv kontakt s nama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 nov 2023, 11:54

irfo je napisao/la:
07 nov 2023, 22:39
Corcaigh je napisao/la:
07 nov 2023, 22:33
Necu nista pisati u ovom postu vezano za Saudijce i ostalo. Medjutim jako me boli jedna cinjenica.
Gledao sam derbi na Koševu. Pratio sam nekoliko utakmica kako bi dobio širu sliku, a uživo sam gledao utakmicu sa FK Sarajevo
Zasto bi neka tamo osoba uzivo gledala utakmicu nekog Zeljeznicara koji je upravo pruzio punu podrsku svom treneru kojeg smatraju dugorocnim rjesenjem? Ljudi, ovo je ocito vec dogovoreno i isplanirano, iscenirano i izrezirano. Ocigledno je da je trener bojkotovan sa ciljem i da su Tanovic, Cernica i ekipa dogovorili ovo vec odavno. Mene boli to sto je Zeljo ispao su*acki klub i uradio ovo nekome. Prodali smo se za male pare i postali igracka/marioneta arapima.

Ko god ovo podrzava a u buducnosti napise bilo sta vezano za radnicku klasu, inat, filozofiju i ono sto Zeljo predstavlja taj je odvratni dvolicnik.
Stvarno istinska legenda kluba Nermin Bašić nije to zaslužila, ovo je gore nego šta se Odi uradilo, trebao je čovjek dobiti priliku da izgubi još 15-20 tekmi
Nema to veze sa legenom ili ne, Nermin nam je u teskim trenutcima kada smo finansijski bili losi, okrenuo sezonu, osigurao izlazak u evropu i tamo pokazao koliko zna.
Dalje je sve stvar poznata, igraci nezadovoljni premijama bojkotovali Posušje, kasnije i Nermina sa analizama, po kafama pricali da ih ubija analizama.
Tako da se covjeku mozemo samo zahvaliti i izvinuti kakvi su pojedinci supci ispali. Nermin je jeo hljeb mimo Zelje, radio u oranizovanijim ligama a jedan je od rijetkih koji konstatno uci i usavrsava se, koji nikad nije svalio krivicu za igrace i kukao da nema hljeba od 3 marke, nego je radio, cak i kada je rumenko sazvao press da se pere opet je ispao fer i prema njemu.
Nermin nicim nije ostetio klub i nema potrebe za ovakvim komentarima.
Radije se natovari sportskom direktoru rumenom koji je egomanijak kao i dvojac koji nas je spustio na niske grane, od kokuza do dovodjenja Selimovica i Crnogorca odjedjnom.
@Virtu4l, nadam se da ce biti tako, da ce dobiti nogu pa nek ide u Igman i tamo prosipa patetiku, štetočina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 nov 2023, 11:56

U sta sve ljudi vjeruju :rol:

Imamo Mulalica svakako nismo ga dzaba doveli

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 nov 2023, 12:00

Pa cekaj, je li Rumeni doveo onog smota na golu, Mulalica iz Slovenije kao pojacanje. Ili je to ipak islo preko nekoga ko je ranije radio u Sloveniji? Mislim kad se Bekric pljuje, treba biti malo i objektivan.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 08 nov 2023, 12:00

NoDi80 je napisao/la:
08 nov 2023, 11:44
A da li znaš da li su od tih 100000 navijači tražili da im se na račun udruženja uplati 10000?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 nov 2023, 12:04

08 nov 2023, 12:00
NoDi80 je napisao/la:
08 nov 2023, 11:44
A da li znaš da li su od tih 100000 navijači tražili da im se na račun udruženja uplati 10000?
To sad po drugi put cujem
Moguce je sve
Ne vjerujem ja vise nikom moj ti
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 08 nov 2023, 12:04

Kamaga11 je napisao/la:
08 nov 2023, 11:43
Danas mi priča čovjek koji je bio jedno vrijeme i predsjednik Želje, da je Diglisić bio gotov pa ušao u klub, i uplatio 100000 KM na račun i čim su novci legli navijači tražili da im se prebaci na račun udruženja 10000 KM. Ako je tačno, onda je ovo klasični reket od strane navijača. Sve dok navijači budu određivali ko će šta biti u klubu i hodali po svlačionicama nama pomoći nema.
Glupost ne glupost čovjek iz unutrašnjosti priča i kaže da je tako. Ako se uzme i od Bašića priča da navijači ulaze u svlačionicu, što je još već glupost i apsurd, onda se da zaključiti da su ti navijači sebi previše uzeli za pravo. Svi mi navijamo, svi mi plaćamo i pomažemo, ali ipak samo pojedini uzimaju sebi za pravo neke stvari. Nadam se da će doći neko ko će napokon prekinuti sa tim stvarima. Il navijaj kako treba il ti daleko kuća bila.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 nov 2023, 12:08

08 nov 2023, 12:04
Kamaga11 je napisao/la:
Glupost ne glupost čovjek iz unutrašnjosti priča i kaže da je tako. Ako se uzme i od Bašića priča da navijači ulaze u svlačionicu, što je još već glupost i apsurd, onda se da zaključiti da su ti navijači sebi previše uzeli za pravo. Svi mi navijamo, svi mi plaćamo i pomažemo, ali ipak samo pojedini uzimaju sebi za pravo neke stvari. Nadam se da će doći neko ko će napokon prekinuti sa tim stvarima. Il navijaj kako treba il ti daleko kuća bila.
Jest i ja sam cuo ovim najplacenijim pola plate uzimaju :rol: :rol:
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 nov 2023, 12:13

Navijaci treba da navijaju da podrzavaju i protestvuju i to je to
Nema sta navijac ulaziti u svlacinicu, a pogtovo neke druge stvari nemaju sta navijaci da se mijesaju
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 nov 2023, 12:13

Kamaga11 je napisao/la:
Ne vjeruj svemu sto cujes moj ti je savjet.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 nov 2023, 12:28

Kamaga11 je napisao/la:
Naprave profil i od 45 postova 30ak je pljuvanje po jugu i momcima niste ofirni nimalo ljudske bijede :puke: :puke:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 08 nov 2023, 12:30

Svasta ovaj forum trpi, cuj trazili pare :urnebes:
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2023, 12:36

Priča sa Arapima je trebala krenuti u pauzi, zato je Bašić dobio podršku. Onda su se stvorili uslovi da se sve ubrza.

Bašić je sam sebe otjerao lošim rezultatima, tu priča počinje i završava.

Ja bih lično volio da Bašić ostane u klubu, da preuzme omladinski pogon, radi sa Jozakom i njegovim timom. Vjerujem da bi odlično sarađivali.

A o tome da bi bio bolji SD od Bekrića je suvišno pričati. Šteta bi bilo nemati u klubu čovjeka sa takvom energijom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 nov 2023, 12:57

Virtu4l je napisao/la:
08 nov 2023, 12:36
Priča sa Arapima je trebala krenuti u pauzi, zato je Bašić dobio podršku. Onda su se stvorili uslovi da se sve ubrza.

Bašić je sam sebe otjerao lošim rezultatima, tu priča počinje i završava.

Ja bih lično volio da Bašić ostane u klubu, da preuzme omladinski pogon, radi sa Jozakom i njegovim timom. Vjerujem da bi odlično sarađivali.

A o tome da bi bio bolji SD od Bekrića je suvišno pričati. Šteta bi bilo nemati u klubu čovjeka sa takvom energijom.
Nije losa ideja, ali tesko da ce se Basic vratiti sad da vodi bilo sta.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 nov 2023, 12:59

Kao i uvijek samo prica i to suplja, loziona i nada da ce doci "neko" sa parama i spasiti nas.

A realnost da je saudijac bivsi na zimu, remont svlacionice na zimu, remont uprave na zimu, novi trener na zimu, upitno koliko para u kasi.

I onda opet loziona i nada - "plavo proljece" i "da je izborit europu".
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 08 nov 2023, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 08 nov 2023, 13:00

Corcaigh je napisao/la:
07 nov 2023, 22:33
Necu nista pisati u ovom postu vezano za Saudijce i ostalo. Medjutim jako me boli jedna cinjenica.
Gledao sam derbi na Koševu. Pratio sam nekoliko utakmica kako bi dobio širu sliku, a uživo sam gledao utakmicu sa FK Sarajevo
Zasto bi neka tamo osoba uzivo gledala utakmicu nekog Zeljeznicara koji je upravo pruzio punu podrsku svom treneru kojeg smatraju dugorocnim rjesenjem? Ljudi, ovo je ocito vec dogovoreno i isplanirano, iscenirano i izrezirano. Ocigledno je da je trener bojkotovan sa ciljem i da su Tanovic, Cernica i ekipa dogovorili ovo vec odavno. Mene boli to sto je Zeljo ispao su*acki klub i uradio ovo nekome. Prodali smo se za male pare i postali igracka/marioneta arapima.

Ko god ovo podrzava a u buducnosti napise bilo sta vezano za radnicku klasu, inat, filozofiju i ono sto Zeljo predstavlja taj je odvratni dvolicnik.
Jedini koji su bojkotovali su ova dvojica što su otišli.
Pa Jaber je došao na ljeto,od tad je i priča počela i bili su upoznati sa svim.
Oni su htijeli neke stvari na svoju ruku,bez znanja skupštine,a ljudi ih provalili.Samo im je pomoćni bio cilj pa su gradili odnose sa navijačima.
Oni bi bili bivši i bez Arapa,to da ti bude jasno.
Brohra ribo se...

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 08 nov 2023, 13:22

Izgleda i jeste bio cilj ili je idalje od strane određenih da se klub sroza u toj mjeri da nema druge opcije nego da se proda pomocni u stilu muda za bubrege.
Mjau !

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 08 nov 2023, 13:28

Macka jos pati za Misketom. Svaka njemu cast, ali jarane pet je godina proslo. Vrijeme je da i ti nastavis sa zivotom.
1921

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin i 37 gostiju.