haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Jeli to znaci da pobjednik iz meca ILoveLFC/Unica_liverpool igra protiv pobjednika iz edin_tm87/njub ili ce se naknadno izvlaciti... ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- aleksandarhz
- Kontakt:
Ohho sta ja ovo cujem Ueffa najavila istragu povodom sumnje u namjestanje zrijeba cetvrtfinala ueffina haxball lige prvaka.. Sumnja se da je ostecen igrac aleksandarhz kojemu je nametnuto da igra protiv jednog od favorita ovoga takmicenja... Tezak udarac za organizatora...
SRAMOTA
SRAMOTA

edine jel mozes sutra oko 18-19h da odigramo 

- aleksandarhz
- Kontakt:
edin se sakrio u misju rupu.. Ako ga ueffa uhvati ne gine mu robija... 

Evo ja i Unica_Liverpool smo odigrali obe utakmice.
Prva utakmica 6-1 za mene, druga 3-0 za Unicu !
Nema ss moraju ponovo igrati !ILoveLFC je napisao/la:Evo ja i Unica_Liverpool smo odigrali obe utakmice.

FK Pjetlovi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ne želim da oštećujem Damira, zato ću potvrditi .... Jbg .... Bila sestra na kompu kaže evo ti neko piše, reko hajd ustani da odigram to .... Prva, malo znanje, malo boga mi i sreća za ILoveLFC jer sam ofulao dva ili jedan zicer ne znam iako je i on imao ja mislim jedan zicer koji je promašio .... Druga je bila nada kad sam poveo 3 - 0, opet jedno 2 zicera ofulam, ali šta je tu je .... Želio bih samo da se izvinem ILoveLFC jer sam malo burnije reagovao tokom mečeva, i želim mu puno sreće u nastavku takmičenja ....

Buduci da je Unica zurio nismo imali vremena da trazimo ss, a mislim da je dovoljno da obojica potvrde i to je to.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nema veze Edine da sam imao više sreće mogao sam i proći . Ne bih sad da kvarim prolaz Damirov i da lažem jer me je on regularno dobio i tu nema više dileme . Vjerujem da bi ovo Damir isto uradio da sam ja pobijedio ....

Znas meneUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nema veze Edine da sam imao više sreće mogao sam i proći . Ne bih sad da kvarim prolaz Damirov i da lažem jer me je on regularno dobio i tu nema više dileme . Vjerujem da bi ovo Damir isto uradio da sam ja pobijedio ....![]()
![]()
![]()

edine ima li te 

edin_tm87 je napisao/la:Eoooo me, jesil tu?njub je napisao/la:edine ima li te
jesam sad

hajd kod tebe cemo 

Eh da ja pitam,kako ide za ovo 2 utakmice je li MORA jednu on napravit jednu ja ili moze obe recimo on samo da igramo jednom ja u crvenim(domaci) jednom u plavim (gost) ???
P.S. aleks ako si tu da zavrsimo

P.S. aleks ako si tu da zavrsimo

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Što bi morao ?S-Y-L-A-R je napisao/la:Eh da ja pitam,kako ide za ovo 2 utakmice je li MORA jednu on napravit jednu ja ili moze obe recimo on samo da igramo jednom ja u crvenim(domaci) jednom u plavim (gost) ???
P.S. aleks ako si tu da zavrsimo![]()

Ja i @Interista smo obje odigrali kod njega.
@Edine ja sam prošao,rezultati:13-5 i 17-0 !

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.