Dakle na Raphinhu, Ferrana i poljsku hrastovinu si bacio 160 miliona da bi na kraju bio nemoćan protiv Šahtara jbenog.

Treba krivično odgovarati ko god je učestvovao u realizaciji transfera pomenutih osoba.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Nista novo u Ligi Prvaka. Opet slijedi porcija od nekog jaceg kluba i tu se zavrsava sezona u Europi za nas. Evo vec skoro 8 godina tako.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑07 nov 2023, 21:217 pobjeda, 6 remija i 7 poraza, to je omjer masterclassa u LP i LE. Copy-paste Koeman.
Cuj Lewa nista bolje ne doprinosi od De Jonga i Aube… pa prosle godine je bio prvi strijelac i titula se osvojila… samo sa proslom sezonom je opravdao svaki dinar…Romariooo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 12:37Ova,kriza morala je doci, xavija je najlakse napadati no mislim da i nije to toliko do njega,povrede su ucinile svoje i sad to dolazi na naplatu, trebace vremena da se pedri i ostali koji su bili povrijedjeni vrate u formu, a ovi koji su svo vrijeme igrali normalno da su iscrpljeni i to se vidi na terenu i zato lose igre
Xavi je krpio kako je znao i umio,cak i bolje no sto smo ocekivali,ali veliki broj povreda naprosto mora uzeti danak i dobro smo i prosli kako je moglo, nije nam real odmakao u ligi,u ligi prvaka situacija je i dalje solidna, dobilo smo eto ovih nekoliko mladića na ooje se moze racunati i sad kako vrijeme bude odmicalo dizat ce se forma ekipe i ne trena tu dramiti
Jedini pravi problen koji imamo je pozicija spica,levandovski dabogda da sd ikad visr dozove,ali neka,kad sam ja pisao koji ce nam on,vecina vas je ovde mene ismijavala,a kao i obicno vrijeme potvrdi sve,on je doveden ko isluzen igrac za ozbiljne pare i to je bila glupost,neki je doprinos dao al nista posebno vise nego sto bi dali npr aubamejang i de jong da su ostali. Problem je i taj sto za levanfovskog nema ni zamjene jer feran nije nit ce ikad biti neka klasa,valjda bude sta od ovog brazilca sto dolazi u januaru al i to ce mislim biti nesti nedoreceno ko da gledam
Koje provjereno ime je uopšte dostupno na tržištu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 17:52Što je najgore, sad da ga smijene, opet bi bio neki eksperiment od trenera a ne neko provjereno ime.
Trebao se dovesti Nagelsmann dok je bio slobodan.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:03Koje provjereno ime je uopšte dostupno na tržištu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 17:52Što je najgore, sad da ga smijene, opet bi bio neki eksperiment od trenera a ne neko provjereno ime.![]()
Od provjerenih samo su Conte i Flick su slobodni.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2023, 18:03Koje provjereno ime je uopšte dostupno na tržištu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 17:52Što je najgore, sad da ga smijene, opet bi bio neki eksperiment od trenera a ne neko provjereno ime.![]()
Kakav optimizam, ovdje je atmosfera kao da Barca ispada iz ligeFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 17:30
Cuj Lewa nista bolje ne doprinosi od De Jonga i Aube… pa prosle godine je bio prvi strijelac i titula se osvojila… samo sa proslom sezonom je opravdao svaki dinar…
I ne zaboravite da nam dolazi pojacanje u januaru na poziciji napadaca… malo optimizma…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.