Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Slažem se. Neki kad im zafali golman, sve završe za 24 sata.
Čak i teoretski nemoguće, ali eto kod nas je moguće.
Moguće je čak i da brani dvije utakmice unutar 24 sata.
Efikasni, nema šta.
Čak i teoretski nemoguće, ali eto kod nas je moguće.
Moguće je čak i da brani dvije utakmice unutar 24 sata.
Efikasni, nema šta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa valjda prvo radna dozvola
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
neko te slagao da je nemoguce. cudi me tolika kolicina neznanja kod tebe. najiskrenije.
non stop si na forumu i nesto kao diskutujes pa covjek pomisli da nesto i znas, kad ono...
non stop si na forumu i nesto kao diskutujes pa covjek pomisli da nesto i znas, kad ono...
- egocentrik
- Kontakt:
Virtual zvanicno si popisan iz svih krajeva BiH
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Daj bolan raspravljate sa cetaljima iz BL
Koga u BL zanima borac uopste?
Kad dodju Zeljo ili Sarajvo ostalo sve Zvezda i Partizan...
U borcu je usao dodik i politika pare se peru klub svakog ljeta u dugu a onda on dodje pa im uplati milion ili dva iz budzeta i tako u krug...da ne pricam sta rade sa sudijama pa nece ih oprati to nikad....
pustite ih nije im lahko

U borcu je usao dodik i politika pare se peru klub svakog ljeta u dugu a onda on dodje pa im uplati milion ili dva iz budzeta i tako u krug...da ne pricam sta rade sa sudijama pa nece ih oprati to nikad....

Moguće je samo kad je Borac u pitanju, a i to će biti moguće još godinu i po.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači po tebi je u redu da Borac registruje igrače unutar 24 sata, da golman jednu noć nastupa za reprezentaciju, a već naredni dan igra za klub?
Fascinantno je koliko sam vam ušao u glavu i koliko ste opsjednuti da bi vezali zastave sa crnim đavolom.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
momci budete li se zajebavali prestat ce vas citirati
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
United izgubio od Danaca, a tog istog Kopenhagena je izbacila Rijeka sa Rožmanom prije tri godine za ulazak u grupnu fazu.
Golem si Simone Rožmanu.
Golem si Simone Rožmanu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
Drzavljani Saudi Arabije,Katara i UEA moraju dobit vize od Drzave BiH da bi boravili u BiH zato treba malo vise vremena da bih dobili radnu dozvolu
Inace se radi o jako imucnim ljudima koji iz nekih razloga vole doci u predgrađe Sarajeva na Ilidzu
Prica se dole na Ilidzi da kad im Romkinja priđe da prosi oni udjele 100 maraka
Romkinja samo sto ne padne u nesvjest
Uzmu u hotelima uzmu po mjesec dana puni pansion
Zene im BBI uzimaju parfeme i donji ves gold karticama opustose i parfimeriju i prodavnice donjeg vesa za zenskinje
Inace voljena Drzava BiH zaradi na izdavanju viza pomenutin drzavljana Saudi Arabije,Katara i UAE 800 000 kon.maraka
U skladu uvida u trosenja novca kesha i peglanja gold kartica u Kantonu Sarajevo(u daljem tekstu KS) KS je trazio od vijeca ministara BiH da se ukine vizni rezim pomenutim drzavljanima iz Arapskih zemalja
Vijece ministara odgovorilo da ne moze jer od izdavanja viza za pomenute drzavljane zaradi 800 000 konv.maraka
Vlada KS i njen tadasnji premijer gosp.E Forto uvidjevsi kolika se kolicina novca sroka u KS od tih ljudi donosi odluku i prijedlog da iz budzeta KS uplate 800 000 maraka voljenoj Drzavi BiH
Međutim ministri iz reda Srpskog i Hrvatskog i ministri Bosnjaci koji nisu iz KS iz ljubomore i sto im je krivo sto bi KS zaradio enormne sume deviza u prvom redu $ to nisu prihvatili
Inace neke su bile procjene da bih KS u jednoj turistickoj sezoni vise zaradio od Dubrovnika
Toliko ovi Arapi trose da bih poklopili one Cehe Poljake Maďare i ostale sto kolaju po Dubrovniku
Zato nam treba vremena za radnu dozvolu ako nas i tu ne zayebu pa ljudi cekajuci radnu dozvolu odu iz Zelje
Svi su se uzyebali zbog ove nase poslovne saradnje sa SA
Inace se radi o jako imucnim ljudima koji iz nekih razloga vole doci u predgrađe Sarajeva na Ilidzu
Prica se dole na Ilidzi da kad im Romkinja priđe da prosi oni udjele 100 maraka
Romkinja samo sto ne padne u nesvjest
Uzmu u hotelima uzmu po mjesec dana puni pansion
Zene im BBI uzimaju parfeme i donji ves gold karticama opustose i parfimeriju i prodavnice donjeg vesa za zenskinje
Inace voljena Drzava BiH zaradi na izdavanju viza pomenutin drzavljana Saudi Arabije,Katara i UAE 800 000 kon.maraka
U skladu uvida u trosenja novca kesha i peglanja gold kartica u Kantonu Sarajevo(u daljem tekstu KS) KS je trazio od vijeca ministara BiH da se ukine vizni rezim pomenutim drzavljanima iz Arapskih zemalja
Vijece ministara odgovorilo da ne moze jer od izdavanja viza za pomenute drzavljane zaradi 800 000 konv.maraka
Vlada KS i njen tadasnji premijer gosp.E Forto uvidjevsi kolika se kolicina novca sroka u KS od tih ljudi donosi odluku i prijedlog da iz budzeta KS uplate 800 000 maraka voljenoj Drzavi BiH
Međutim ministri iz reda Srpskog i Hrvatskog i ministri Bosnjaci koji nisu iz KS iz ljubomore i sto im je krivo sto bi KS zaradio enormne sume deviza u prvom redu $ to nisu prihvatili
Inace neke su bile procjene da bih KS u jednoj turistickoj sezoni vise zaradio od Dubrovnika
Toliko ovi Arapi trose da bih poklopili one Cehe Poljake Maďare i ostale sto kolaju po Dubrovniku
Zato nam treba vremena za radnu dozvolu ako nas i tu ne zayebu pa ljudi cekajuci radnu dozvolu odu iz Zelje
Svi su se uzyebali zbog ove nase poslovne saradnje sa SA
letsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:26Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kameramastendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 20:53
A sljedeca stanica - Seher Banja Luka, jedan od najljepsih bosanskohercegovackih gradova.
Utakmica gdje FK Zeljeznicar dolazi u goste ekipi koja gotovo svaku utakmicu ima igraca vise na terenu, i to onog u zutom dresu.
"O, dobra noc Banja Luko,
ne, ne dolazim,
samo prolazim,
nismo se vidjeli dugo..."
Nismo se vidjeli dugo, bijase li to od ovog dana? -Nije.
Tada je policija na nekih 50-tak kilometara od Banja Luke, nakon duzeg zadrzavanja, alkotestiranja, pretresa i represije, vratila 400 Manijaka nazad u Sarajevo. Razlog tome je, kako su rekli iz policije, jer se "cijeli grad digao na noge te da nije moguće garantovati sigurnost".![]()
Drugim rijecima, razlog tome je upravo ovo sto pise na zastavi u videu ispod.
Za nadati se da ovaj put nece biti slicnih besmislica![]()
![]()
Welcome to Banja Luka![]()
![]()
Rece pripadnik grupe koja je jedini belaj u svojoj historiji, pazi sad - snimila kamerom"Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kamerama"

Dok s druge strane grupa koju prozivas, ima akcija i belaja kao sve navijacke grupe u Bosni i Hercegovini zajedno.
Ali okej, svakako vas poslije Kupresa, ali prethodno i Jajca niko vise ne shvata kao ozbiljnu navijacku grupu, tako da takvi izljevi kompleksa su i ocekivani.

Medjutim, interesantno mi je sto te administracija foruma nije banovala ili u najmanju ruku obrisala ovaj tvoj post iznad na koji si prikacio sliku osudjenog ratnog zlocinca u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ne vaze pravila za sve, valjda, sta li. Ja necu kaciti slike vasih obiljezja sto su vam poskidana na Kupresu jer mislim da bi taj post zauzeo citavu stranicu, imaju na netu naci ce ko bude trazio pa moze prelistati te slike. Jos interesantnije mi je sto su se neki pitari odmah upalili i slazu se sa vama sto negativno pisete o grupi koja je svim ostalim u Bosni i Hercegovini nabila komplekse i podigla skalu za nekoliko nivoa iznad.
Ali dobro, ovaj drugi dio razumijem, ipak im je psiholog kluba bio koji, kasnije ce se ispostaviti, biti takodjer osudjeni ratni zlocinac u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu.

**** ti on sve mrtvo i živo.stendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:25letsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:26Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kameramastendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 20:53
A sljedeca stanica - Seher Banja Luka, jedan od najljepsih bosanskohercegovackih gradova.
Utakmica gdje FK Zeljeznicar dolazi u goste ekipi koja gotovo svaku utakmicu ima igraca vise na terenu, i to onog u zutom dresu.
ne, ne dolazim,
samo prolazim,
Tada je policija na nekih 50-tak kilometara od Banja Luke, nakon duzeg zadrzavanja, alkotestiranja, pretresa i represije, vratila 400 Manijaka nazad u Sarajevo. Razlog tome je, kako su rekli iz policije, jer se "cijeli grad digao na noge te da nije moguće garantovati sigurnost".![]()
![]()
Rece pripadnik grupe koja je jedini belaj u svojoj historiji, pazi sad - snimila kamerom"Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kamerama"
Dok s druge strane grupa koju prozivas, ima akcija i belaja kao sve navijacke grupe u Bosni i Hercegovini zajedno.
Ali okej, svakako vas poslije Kupresa, ali prethodno i Jajca niko vise ne shvata kao ozbiljnu navijacku grupu, tako da takvi izljevi kompleksa su i ocekivani.![]()
Medjutim, interesantno mi je sto te administracija foruma nije banovala ili u najmanju ruku obrisala ovaj tvoj post iznad na koji si prikacio sliku osudjenog ratnog zlocinca u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ne vaze pravila za sve, valjda, sta li. Ja necu kaciti slike vasih obiljezja sto su vam poskidana na Kupresu jer mislim da bi taj post zauzeo citavu stranicu, imaju na netu naci ce ko bude trazio pa moze prelistati te slike. Jos interesantnije mi je sto su se neki pitari odmah upalili i slazu se sa vama sto negativno pisete o grupi koja je svim ostalim u Bosni i Hercegovini nabila komplekse i podigla skalu za nekoliko nivoa iznad.
Ali dobro, ovaj drugi dio razumijem, ipak im je psiholog kluba bio koji, kasnije ce se ispostaviti, biti takodjer osudjeni ratni zlocinac u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu.Znamo koliko su njih dvojica bili bliski, pa evo jedno pitanje za pripadnike obje te grupe, da li se to mozda nadzire neko obnavljanje prijateljstva iz '89. godine?
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Lijepo je kada u svojoj glavi skrojiš priču koja se tebi sviđa i koja bi želio da je istina....ali kolega malo ste se zaebali1921ljoze je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:54Daj bolan raspravljate sa cetaljima iz BL
U borcu je usao dodik i politika pare se peru klub svakog ljeta u dugu a onda on dodje pa im uplati milion ili dva iz budzeta i tako u krug...da ne pricam sta rade sa sudijama pa nece ih oprati to nikad....pustite ih nije im lahko
![]()
![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Zalijećeš se previše u zadnje vrijeme, na šta treba i na šta ne treba. Neoprezan si i lupaš ko maksim po diviziji

Ne bi loše bilo da razmisliš o laganom povlačenju ručne, jer postaje neugodno za čitati

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Koliko si samo plitak mali plavi štrumf.....pričaš da su Lešinari imali jednu akciju a misliš na Oborce, a ja ti postavio trans koji smo vam uzeli i ovaj dres ne znam ni šta predstavlja...vidiš koliko si glup pored očijustendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:25letsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:26Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kameramastendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 20:53
ne, ne dolazim,
samo prolazim,
![]()
Ali okej, svakako vas poslije Kupresa, ali prethodno i Jajca niko vise ne shvata kao ozbiljnu navijacku grupu, tako da takvi izljevi kompleksa su i ocekivani.![]()
Ali dobro, ovaj drugi dio razumijem, ipak im je psiholog kluba bio koji, kasnije ce se ispostaviti, biti takodjer osudjeni ratni zlocinac u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu.Znamo koliko su njih dvojica bili bliski, pa evo jedno pitanje za pripadnike obje te grupe, da li se to mozda nadzire neko obnavljanje prijateljstva iz '89. godine?
![]()

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Koliki jad trebaš biti pa spominjati ratne zločince, to treba biti kao neka provokacija, šta li..
Baš pravi jad.
Baš pravi jad.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam svima, ali stvarno mi nije namjera bila da provociram sa slikom...htio sam samo da odgovorim ovim nadobudnim kvazi huliganima !
- BegovicRamiz
- Kontakt:
al nemoj sta zamjeriti ljubi te FacoMiljacka je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:29**** ti on sve mrtvo i živo.stendardo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:25letsgofighter je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:26
Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kamerama![]()
![]()
![]()
Jel si to o dugovima sam smislio ili ti je pomogao orden44,pravi plavi glupan, čuj s njima se neko dogovarao i Mirviću se drmala stolica,o yebem te životeOrden43 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 10:21Kako si ti samo naivan i bezobrazan, pa bolan ono se iz aviona vidilo da je neka mutna igra izmedju Mrvica i nase stare uprave...
Cak imam informacije da je Mrvic prije utakmice trazio da se igra 3 za 3 jer ste tada bili u rezultatskoj krizi i mrdala mu se stolica
Nikada vi necete biti klub bolan u dugovima ste do grla samo je pitanja kada ce ti dugovi izaci u javnost
A kojim je to propisom NFSBiH ili Uefa zabranjeno da igrac nastupa 2 puta unutar 24 sata?
Svi nesto rekla-kazala, a niko da nadje clan nekog propisa kojim se to zabranjuje. Vjerovatno jer ne postoji i jer je dozvoljeno.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bhfanatic14, club21, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, Hajdeee, HyperOS, johntravolta123, jurisicduska, MikiPirs, Napapijri, NebeskaSila96, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rauber33, relativizam, rishovski, ultrazonfa i 123 gosta.