Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 09 nov 2023, 00:15

HordasOdMalena je napisao/la:
08 nov 2023, 23:44
Koliki jad trebaš biti pa spominjati ratne zločince, to treba biti kao neka provokacija, šta li..

Baš pravi jad.
A nije ti jad onaj papak letsgofighter koji postavi sliku ratnog zlocinca iznad rekvizita manijaka ? To nekako nisi primjetio, jelde
slika
Ovo je kao u redu, pravimo se da ne vidimo. Pa dobro.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 nov 2023, 00:21

let3 je napisao/la:
09 nov 2023, 00:15
Koliki jad trebaš biti pa spominjati ratne zločince, to treba biti kao neka provokacija, šta li..

Baš pravi jad.
A nije ti jad onaj papak letsgofighter koji postavi sliku ratnog zlocinca iznad rekvizita manijaka ? To nekako nisi primjetio, jelde

slika

Jeste, ja se pravim da nisam vidio sliku ratnog zločinca koji je toliko zla nanio mom narodu. Uključiš li mozak prije nego napišeš ovako nešto? Ja se pravim. :salut:

Nisam ni pogledao sliku. Ko god spominje, postavi kao neki vid podyebavanja je jad.

Sad ti meni reci, je li jadno što je idiot spomenuo ovog zlotvora?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 09 nov 2023, 00:26

Ͼͳþⲁχ ѻⲁѣͳєþɣ, ͼͳþⲁχ!
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 nov 2023, 00:29, ukupno mijenjano 2 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2023, 00:26

09 nov 2023, 00:21
let3 je napisao/la:

Baš pravi jad.

slika

Jeste, ja se pravim da nisam vidio sliku ratnog zločinca koji je toliko zla nanio mom narodu. Uključiš li mozak prije nego napišeš ovako nešto? Ja se pravim. :salut:

Nisam ni pogledao sliku. Ko god spominje, postavi kao neki vid podyebavanja je jad.

A nisi ni pogledao sta postavlja onaj cetnik, jelde... tebe ne zanima kad ovaj postavi drugog zlotvora, pa normalno ;) ali si zato odmah upratio sto pise mrski zeljovac i nazvao ga jadom ;)
U redu je maca :thumbup:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 nov 2023, 00:28

let3 je napisao/la:
09 nov 2023, 00:26
09 nov 2023, 00:21
let3 je napisao/la:

slika

A nisi ni pogledao sta postavlja onaj cetnik, jelde... tebe ne zanima kad ovaj postavi drugog zlotvora, pa normalno ;) ali si zato odmah upratio sto pise mrski zeljovac i nazvao ga jadom ;)
U redu je maca :thumbup:
Jesi li ti bolan normalan? Vidiš li šta pišeš? Jesu li jadovi i jedan i drugi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2023, 00:32

09 nov 2023, 00:28

Dvolican ispadas jarane, kako ne kontas...fol nisi vidi, jelde...ma ja ;)
Ne mozes srati i moralisati zeljovcu za jednu stvar, a lesinaru sutiti za istu :puke:

Ne ide to tako.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 nov 2023, 00:35

let3 je napisao/la:
09 nov 2023, 00:32
09 nov 2023, 00:28

Dvolican ispadas jarane, kako ne kontas...fol nisi vidi, jelde...ma ja ;)
Ne mozes srati i moralisati zeljovcu za jednu stvar, a lesinaru sutiti za istu :puke:

Ne ide to tako.
Ti stvarno kontaš ja vidio sliku i prešutio jer neću da serem jednom, a hoću drugom? Boga mi si lud ako tako misliš.

Odgovori mi, je li tvoj kolega “željovac” ispao jad ili nije? U paketu sa ovim drugim.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2023, 00:38

09 nov 2023, 00:35

Ti stvarno kontaš ja vidio sliku i prešutio jer neću da serem jednom, a hoću drugom? Boga mi si lud ako tako misliš.
Upravo to. Nesto nisam vidio da si prisro onom papku fajteru sto postavlja sliku đenerala, ali si zato odmah potrcao da moralises o zeljovcu kako je jad...sjoooo

Jest, lud sam :crazy: u redu je maca :thumbup:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 nov 2023, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 nov 2023, 00:39

Ne odgovaraš mi na pitanje, sve mi je jasno.

Tebi je očito okej ovo što je uradio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 nov 2023, 00:57

Jeste namjera ti je bila da provociras radis to cijeli dan.
Od pitanja o Ramazanu i vodi, do postavljanje onog zlocinca sto mu se cerka roknula kad je skontala ko joj je babuka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 09 nov 2023, 01:07

Dzaba forsirsas manipulaciju i izvrtanje stvari kakve jesu cineci ih onakvim kakve nisu pitaru, samo to znas, ta vam je manipulacija i laz OdMalena usadjena genetski valjda sta li.

Sta sam netacno napisao? :) Cinjenica je da je FK Sarajevo imalo psihologa koji je kasnije osudjen za ratne zlocine. To je dio historije politickog projekta koji se zove FK Sarajevo, prijasnji Torpedo, za kojeg vi navijate. To je dio vase historije. I treba to spomenuti svaki put kad se liznete sa agresorima slagajuci se s necim sto i sami znate da nije istina i za sta ste ih i sami podjebavali masovno na ovom istom forumu poslije tog Kupresa.

Sama cinjenica da se neki pitari odma upale i zakace na post koji je vezan za nesto izmedju njegovog rivala i nekog treceg govori dovoljno o kakvim idiotima se radi. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, zar ne, pa cak i ako se radi o agresorima i negatorima tvoje drzave? :D

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 nov 2023, 01:15

Jad.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 09 nov 2023, 01:22

Hocel firmasi opet doci na onu tribinu da zakamenjaju Manijake ili ce im biti njihovo gostovanje prece.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 09 nov 2023, 01:24

Fajteru, posto kazes da pred spavanje gledas klipove Manijaka i siljis ga, evo jedan za veceras sa posebnom numerom da pogledas prije spavanja. Nema na cemu :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2023, 01:40

Balorda je napisao/la:
08 nov 2023, 23:34
Zalijećeš se previše u zadnje vrijeme, na šta treba i na šta ne treba. Neoprezan si i lupaš ko maksim po diviziji :mrgreen:

Ne bi loše bilo da razmisliš o laganom povlačenju ručne, jer postaje neugodno za čitati :mrgreen:
Ništa se ja ne zalijećem, nego vi ne znate. ;)

Ovaj Član je nekada bio malo drugačiji, prije dolaska Vice, ali ti si to već znao je l''? (naravno da nisi)
Član 51.
Igrač ne može u istom danu nastupiti na dvije utakmice.
Ako klub nastupi na javnoj utakmici sa igračem koji je toga dana već igrao na
jednoj utakmici, bit će pokrenut disciplinski postupak protiv kluba i protiv igrača
prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, s tim što će klub snositi i
druge posljedice predviđene ovim Pravilnikom, ukoliko je ovaj prekršaj učinjen na
utakmici stalnog takmičenja.
Igrači futsala mogu u istom danu nastupiti na dvije utakmice i za taj nastup
klub i igrač ne mogu snositi nikakve posljedice.
Lupam, veliš?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 09 nov 2023, 06:21

Moze li jedna slika sa tribine ovog transa Voli Bog, sto su lesevi odradili. Hvala
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 09 nov 2023, 06:32

Miljacka je napisao/la:
08 nov 2023, 23:29
**** ti on sve mrtvo i živo. :thumbup:
Dobro se sjecam ovog perioda kada je bio belaj Lesinara i Manijaka a kada su ovi prvi izbacili sliku obiljezja a u pozadini R.M. Nisi ni svjestan koliko je navijaca FKs postavilo tu sliku na drustvenim mrezama i forumima u cilju ismijavanja. Tvoj post ima slicnost jer si se nakacio na historijsku cinjenicu a uredno si izignoriso opet tu istu sliku. Iako prvi nisam za spominjanje doticnih u 2023-oj godini u vasem slucaju slika sa R.M je ok jer su tu Zeljina obiljezja ?! a kada se spomenu cinjenice onda ide lazno moralisanje.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

asacacol
Kontakt:

Post Postao/la asacacol » 09 nov 2023, 07:37

stendardo je napisao/la:
08 nov 2023, 23:25
letsgofighter je napisao/la:
08 nov 2023, 21:26
stendardo je napisao/la:
08 nov 2023, 20:53

A sljedeca stanica - Seher Banja Luka, jedan od najljepsih bosanskohercegovackih gradova.
Utakmica gdje FK Zeljeznicar dolazi u goste ekipi koja gotovo svaku utakmicu ima igraca vise na terenu, i to onog u zutom dresu.

"O, dobra noc Banja Luko,
ne, ne dolazim,
samo prolazim,
nismo se vidjeli dugo..."

Nismo se vidjeli dugo, bijase li to od ovog dana? -Nije.
Tada je policija na nekih 50-tak kilometara od Banja Luke, nakon duzeg zadrzavanja, alkotestiranja, pretresa i represije, vratila 400 Manijaka nazad u Sarajevo. Razlog tome je, kako su rekli iz policije, jer se "cijeli grad digao na noge te da nije moguće garantovati sigurnost". :hmmmmm:

Drugim rijecima, razlog tome je upravo ovo sto pise na zastavi u videu ispod.

Za nadati se da ovaj put nece biti slicnih besmislica :wave:
Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kamerama :)
Welcome to Banja Luka :salut:

slika

slika

slika
"Vi ste internet grupa to svi znaju, pravite belaj da snimate kamerama"
Rece pripadnik grupe koja je jedini belaj u svojoj historiji, pazi sad - snimila kamerom :rol:
Dok s druge strane grupa koju prozivas, ima akcija i belaja kao sve navijacke grupe u Bosni i Hercegovini zajedno.

Ali okej, svakako vas poslije Kupresa, ali prethodno i Jajca niko vise ne shvata kao ozbiljnu navijacku grupu, tako da takvi izljevi kompleksa su i ocekivani. :D

Medjutim, interesantno mi je sto te administracija foruma nije banovala ili u najmanju ruku obrisala ovaj tvoj post iznad na koji si prikacio sliku osudjenog ratnog zlocinca u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Ne vaze pravila za sve, valjda, sta li. Ja necu kaciti slike vasih obiljezja sto su vam poskidana na Kupresu jer mislim da bi taj post zauzeo citavu stranicu, imaju na netu naci ce ko bude trazio pa moze prelistati te slike. Jos interesantnije mi je sto su se neki pitari odmah upalili i slazu se sa vama sto negativno pisete o grupi koja je svim ostalim u Bosni i Hercegovini nabila komplekse i podigla skalu za nekoliko nivoa iznad.

Ali dobro, ovaj drugi dio razumijem, ipak im je psiholog kluba bio koji, kasnije ce se ispostaviti, biti takodjer osudjeni ratni zlocinac u agresiji na Republiku Bosnu i Hercegovinu. :puke: Znamo koliko su njih dvojica bili bliski, pa evo jedno pitanje za pripadnike obje te grupe, da li se to mozda nadzire neko obnavljanje prijateljstva iz '89. godine? :D
Objavili 30 slika sa duksevima lesinara kao da su glavnu zastavu skinuli. Obicni djaneri kojima je jedina svrha postojanja sta ce internet reci.
' &

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 09 nov 2023, 07:48

Dobro jutro.
Rigi tko ono danas igra?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 nov 2023, 08:31

Antipolitika3 je napisao/la:
09 nov 2023, 07:48
Dobro jutro.
Rigi tko ono danas igra?
Pise li na crvenoj hronici :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, denimen99, Jadnimi, jurisicduska, OsmanhodzicBuco i 26 gostiju.