Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljeznicar je inace neugodan u gostima pa ce morati Gigovic sa aut linije da pomogne Borcu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka odrade momci 2 lagana treninga na GrbaviciKamaga11 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:07Isplativije ne otic u seher Banja Luku.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 nov 2023, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Osim sto je strah prisutan kod navijaca velikana iz Platonove (
), strah je prisutan i u samom klubu pa dolazimo do toga da ce nam gore spomenuti debili dijeliti (ne)pravdu.

Naš Željkan ne živi, on preživljava! Moli, kumi, prosi, vuče za rukav, cvili...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
U tome je poenta. Jel se moraju ovakve sudije delegirat? Ne dolazi vam Real, objektivno ste bolji u ovom momentu, a mi u gostima jedan slucajni go zabili. Klasicno izivljavanje, ne smije se nista prepustiti slucaju. Ti se pravi glup koliko hoces, ali ovo je apsurdno i jadno. Da sam navijac Borca ne bih se imao obraza javljati na ovim temama uopste. Doduse, oni se i ne javljaju

1921
Šta se žalite, kad je Al Džaber zarola...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:14Sta su nam prosle sezone uradili, bukvalno centra ne smijes prec, sve sjecka, a ove nase ubise. U pravu je Avramovski, ekipa bude ubijena i fizicki i mentalno nakon takvih utakmica, da ne govorim o povredama i kartonima. Ne mozes ti pripremit ekipu na to, treba slati kombinovane sastave u BL, ovo je davno izgubilo smisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:09Kod ovih nema ofsajda,faulova,zutih treba ekipu za to pripremiti,vidio si protiv Sarajeva,usla voda u usi,gube nije znao od muke sta da svirne. Odlazak na ovu tekmu je gubljenje vremena,posliej te tekme igraci ce grohnut totalno,sto rece Avramovski psihicki najteza tekma je uvijek sa njima.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:06Sad ce doc ovi degeni iz BL "ma neka ne pomazu, ne svidja se ni nama ovo" i onda za tri dana prica i relativizacija da je sve cisto, i drugima se pomaze, nas su izbacivali iz lige itd![]()
Šalu na stranu, ovo je neviđeno do sad. Još kad počne orgijanje s tribina, ne znaš šta je gore, sakaćenje na terenu ili orgijanje i odobravanje pice zeljkovica.
Drago mi je samo zbog onog crnogorca, kad počne da kmeči, bit će to muzika za uši za cijeli forum.
Pa imate 2 najlaganija igrača, Jabera i Boljevića, daleko ste bolji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Prosla sezona i utakmic u Banja Luci , sudio ovaj diletant, nesto nezaboravno. Pratio sam i nize lige i seoske al to sam bas rijetko dozivljavao. Bukvalno nije dao centra preci, lopta u zraku on faul svira cim prema centru krene. Jos nesto slicno se desilo kad je Sarajevo igralo tamo ,nisam.siguran jel isto prosle godine il godina prije, al ovo je bio vrhunac.
-
- Kontakt:
Ako smo tako lako plijen, sto onda delegirase svih 5 sudija iz srpske komponente?
Ah daaa, pa ne smije velikan iz Platonove treci put zaredom prosuti bodove kod kuće...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa sad im je prpa,gori im,bije se kakve frljoke pa se poslije treba vadit,priznavat golove iz ofsajda. Imacete jedno 15 faulova u zoni suta. Majke mi, bude mi zao svaku ekipu koja mora proci ono torturu,da ih hocete nabit. Cim je ozbiljna tekma bod im je kao kuca.Robust je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:37al koliko moras biti jadan u levelu borac da protiv ovogodišnje najgore gostujuce ekipe u ligu izvedes ovakvu sudijsku ekipu![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bas sam i ja to pominjao. Ne sjecam se svih detalja, ali sjecam se osjecaja koji sam imao dok sam gledao utakmicu, nadrealno je bilo. Mislim Galic u jednom momentu probija po strani, uleti mu frajer izbi ga iz kopacki, on kontra faul sviraBojudaosinebu je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:49Prosla sezona i utakmic u Banja Luci , sudio ovaj diletant, nesto nezaboravno. Pratio sam i nize lige i seoske al to sam bas rijetko dozivljavao. Bukvalno nije dao centra preci, lopta u zraku on faul svira cim prema centru krene. Jos nesto slicno se desilo kad je Sarajevo igralo tamo ,nisam.siguran jel isto prosle godine il godina prije, al ovo je bio vrhunac.

1921
naci kladaru koja daje najbolje kvote na zbir kartona u ovoj tekmi i tovariti zivotom nema drugemosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:53Pa sad im je prpa,gori im,bije se kakve frljoke pa se poslije treba vadit,priznavat golove iz ofsajda. Imacete jedno 15 faulova u zoni suta. Majke mi, bude mi zao svaku ekipu koja mora proci ono torturu,da ih hocete nabit. Cim je ozbiljna tekma bod im je kao kuca.
Kakve veze ima koja je komponenta? Zar nije vas stav da su Kazlagic, Sabrija i slicni gori od Srba.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:51Ako smo tako lako plijen, sto onda delegirase svih 5 sudija iz srpske komponente?
Ah daaa, pa ne smije velikan iz Platonove treci put zaredom prosuti bodove kod kuće...
Potpuno nepotrebno.....kurchenje.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo samo moze Peljto suditi.Suvorov je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:54Kakve veze ima koja je komponenta? Zar nije vas stav da su Kazlagic, Sabrija i slicni gori od Srba.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:51Ako smo tako lako plijen, sto onda delegirase svih 5 sudija iz srpske komponente?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
A gledaj glupana licemjernog sto brani neobranjivo.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 nov 2023, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vama pitaskim dusmanima ko fol zao sto ce sudije maltretirati Zeljumosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:53
Pa sad im je prpa,gori im,bije se kakve frljoke pa se poslije treba vadit,priznavat golove iz ofsajda. Imacete jedno 15 faulova u zoni suta. Majke mi, bude mi zao svaku ekipu koja mora proci ono torturu,da ih hocete nabit. Cim je ozbiljna tekma bod im je kao kuca.

Jest majke mi moje,jer ce uz to sudjenje da se tolerise orgijanje na tribinama bez ikakvih problema.let3 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:57Vama pitaskim dusmanima ko fol zao sto ce sudije maltretirati Zeljumosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:53
Pa sad im je prpa,gori im,bije se kakve frljoke pa se poslije treba vadit,priznavat golove iz ofsajda. Imacete jedno 15 faulova u zoni suta. Majke mi, bude mi zao svaku ekipu koja mora proci ono torturu,da ih hocete nabit. Cim je ozbiljna tekma bod im je kao kuca.![]()
![]()
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Plavo oko već krenulo plakati, 3 dana do utakmice

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Bar ce lijepo biti gostovanje u nasoj jednoj jedinoj Bosni i Hercegovini,nadam se da ce nas fino ugostiti.mma_hz je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:59Jest majke mi moje,jer ce uz to sudjenje da se tolerise orgijanje na tribinama bez ikakvih problema.let3 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:57Vama pitaskim dusmanima ko fol zao sto ce sudije maltretirati Zeljumosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 13:53
Pa sad im je prpa,gori im,bije se kakve frljoke pa se poslije treba vadit,priznavat golove iz ofsajda. Imacete jedno 15 faulova u zoni suta. Majke mi, bude mi zao svaku ekipu koja mora proci ono torturu,da ih hocete nabit. Cim je ozbiljna tekma bod im je kao kuca.![]()
![]()
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave i 31 gost.