Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

jessus123
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la jessus123 » 13 mar 2011, 10:55

gruezi je napisao/la:ja kad vidim facu od sulje colakovica sve mi bude jasno....da benz ima mozga U GLvi pa da zaprijeti da ce da suspenduje klubove a ne reprezentaciju, i da ovaj komitet za stabilizaciju sto planira osnovat bude tu da iskljucivo brine o reprezentaciji ja vam garantujem da bi sva ova krmad sto je protiv statuta u roku od 2 sekunde promijenila misljenje...
Ama vise nije problem u tome da li ce oni glasati ili ne , GLASNO I JASNO : ZELIMO NJIHOVE OSTAVKE ! Gamad :evil:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 13 mar 2011, 11:04

Capt_Billy je napisao/la:Ja mislim da UEFA i FIFA nikada nebi trebale suspendovati savez, jer bi tom odlukom oduzele poslove priblizno za 8.000 ljudi. To je mnogo za nas, a sama cinjenica da i ti klubovi rade na osnovu donacija. Ja imam dvije mogucnosti. Prva da buknalno svi izademo na ulice, jer ne mogu se samo kriviti savezi, tu su i klubovi krivi. Sta klubovi rade?? Sjede i gledaju!!!

Druga stvar, sta bih ja uradio jeste, da UEFA oduzme radne dozvole svim ovim kojima je polika na prvom mjestu. Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje i da postave svoga covjeka da rukovodi sljedecih 5 god.
Ako ih ne suspenduju, nema svjetla na kraju tunela za naš nogomet.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 13 mar 2011, 11:30

AulleTa je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ja mislim da UEFA i FIFA nikada nebi trebale suspendovati savez, jer bi tom odlukom oduzele poslove priblizno za 8.000 ljudi. To je mnogo za nas, a sama cinjenica da i ti klubovi rade na osnovu donacija. Ja imam dvije mogucnosti. Prva da buknalno svi izademo na ulice, jer ne mogu se samo kriviti savezi, tu su i klubovi krivi. Sta klubovi rade?? Sjede i gledaju!!!

Druga stvar, sta bih ja uradio jeste, da UEFA oduzme radne dozvole svim ovim kojima je polika na prvom mjestu. Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje i da postave svoga covjeka da rukovodi sljedecih 5 god.
Druze moj, svjetla i nikada nece biti jer ce opet uci drugi ljudi iz istih politickih stranaka. Nama ovdje treba nesto, kao sto je sistem sa centralnom bankom. O to je ono, svatko tko je u nekoj politickoj stranci ne smije raditi u savezu + ja bih dodao da nas 5 god vodi UEFA covjek. To bi za mene bilo idealno, je ako nas sada suspenduju, to ti je bukvalo kao da je opet rat poceo. Sve ce se rasuti na svoju stranu, i krenut ce klubovi od pocetka. A to za nas pojam je nemoguce, jer sada bjezimo timovima iz Evrope nekih 5 god, a sta ce biti ako nas suspenduju, na 10 druze moj. Pa sada ima prosjek po tekmi 4.000 gledalaca, a nakon suspenzije, timovi ce biti u rangu Sarajevske Vrbanjuse i Vratnika.

Za mene jedini spas, ujedno za nas nogomet je regionala liga. Dalje nema, ovo sto mi igramo vise ne pije vodu u evropi. Ovo se treba sto prije rijesiti, mislim nije to samo za nas, ovo se odnosi i na Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju itd.. Jednostavno bi se trebalo nesto uraditi na tom pitanju. A kada se pomene to pitanje, pojavi se i drugu, tko koci??? Tkoce svi oni koji kradu, koji ne zele bolje, je je njima sada bolje, e dok mi ne otarasimo takvih, nikada nama bolje nece biti.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 13 mar 2011, 11:40

Capt_Billy je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Druze moj, svjetla i nikada nece biti jer ce opet uci drugi ljudi iz istih politickih stranaka. Nama ovdje treba nesto, kao sto je sistem sa centralnom bankom. O to je ono, svatko tko je u nekoj politickoj stranci ne smije raditi u savezu + ja bih dodao da nas 5 god vodi UEFA covjek. To bi za mene bilo idealno, je ako nas sada suspenduju, to ti je bukvalo kao da je opet rat poceo. Sve ce se rasuti na svoju stranu, i krenut ce klubovi od pocetka. A to za nas pojam je nemoguce, jer sada bjezimo timovima iz Evrope nekih 5 god, a sta ce biti ako nas suspenduju, na 10 druze moj. Pa sada ima prosjek po tekmi 4.000 gledalaca, a nakon suspenzije, timovi ce biti u rangu Sarajevske Vrbanjuse i Vratnika.

Za mene jedini spas, ujedno za nas nogomet je regionala liga. Dalje nema, ovo sto mi igramo vise ne pije vodu u evropi. Ovo se treba sto prije rijesiti, mislim nije to samo za nas, ovo se odnosi i na Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju itd.. Jednostavno bi se trebalo nesto uraditi na tom pitanju. A kada se pomene to pitanje, pojavi se i drugu, tko koci??? Tkoce svi oni koji kradu, koji ne zele bolje, je je njima sada bolje, e dok mi ne otarasimo takvih, nikada nama bolje nece biti.
BRAVO !!

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 13 mar 2011, 12:29

Goalgetter je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:Zar nije moguce da suspenduju savez, i dok formiraju novi savez .. da bude BH Nogomet jedno vrijeme bez saveza ?! Jer igraci, klubovi, treneri i reprezentacija nisu krivi za ovo sto se desava?! Prije jedno 2 - 3 mjeseca je dao Blattner slicnu izjavu .. pa me bas zanima da li je to moguce ?!
Moguce je, kad na vrbi rodi grozdje, ja postanem milioner i kad se BiH plasira na SP ;)
hahah .. ne bgm Blattner je dao takvu izjavu .. nek se malo smiluje :D :lol: *sve naj u tom kad postanes milioner, cuvaj se sponzorusa haha :lol:
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 mar 2011, 14:48

Mislim da ce FIFA na krjau suspendovati ovaj kriminalni Savez,a da ce reprezentacija nastaviti kfalifikacije,naravno sa drugim ljudima na celu Saveza,koje ce imenovati FIFA i UEFA! bilo bi nepravedno da ispastaju Pjanic,Dzeko,Misimovic,Spahic,Ibisevic,Salihovic,Pandza..zbog tamo nekih kriminalaca! iz RS se raduju suspenziji to je jasno,sve su ucinili da do nje dodje!ali ako bude imalo pravde reprezentacija nesmije dozivjeti sudbinu kriminalaca u Savezu! nadam se da ce FIFA I UEFA to prepoznati i dozvoliti nasoj reprezentaciji nastavak kvalifiakcija,pogotovo ako pobjedimo Rumuniju!..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 mar 2011, 20:12

Reprezentacija BIH je u svemu nevina,i bilo bi glupo da ona ispasta! treba sve kriminalce iz Saveza dozivotno kazniti i zabraniti im rad u fudbalu! zasto su krivi Dzeko,Misimovic,Pjanic,Spahic,MujdzaPandza??? jesu li oni birali ovu bandu u Savezu,nisu! e pa FIFA to mora shvatiti i nedozvoliti da ispasta nasa reprezentacija,koja fiannsijski drzi u zivotu ovaj Savez... nadam se da ce preovladati razum i da nas fudbal nece biti taoc politicara u RS i bagre iz Sirokog Brijega!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 20:18

Ja sam musliman, i stidim se tih muslimana u savezu jer i oni bi glasali za predsjednistvo da im nije u pitanju fotelja. Ljudi to morate shvatit, nemoze se svak krivica bacat na ledja katolika i Pravoslavaca. Ti mislis da bi Colak glasao za jednog predsjednika da nije u pitanju njegova plata i da mu se oduzme sansa da krade na svakom koraku? Bi, al' u qurcu.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 mar 2011, 20:21

bosanac723 je napisao/la:Ja sam musliman, i stidim se tih muslimana u savezu jer i oni bi glasali za predsjednistvo da im nije u pitanju fotelja. Ljudi to morate shvatit, nemoze se svak krivica bacat na ledja katolika i Pravoslavaca. Ti mislis da bi Colak glasao za jednog predsjednika da nije u pitanju njegova plata i da mu se oduzme sansa da krade na svakom koraku? Bi, al' u qurcu.
Slažem se s tobom, samo umjesto vjerskih pripadnosti uvedi nacionalne, nismo u Srednjem vijeku... 8-)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 20:32

Hawking je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Ja sam musliman, i stidim se tih muslimana u savezu jer i oni bi glasali za predsjednistvo da im nije u pitanju fotelja. Ljudi to morate shvatit, nemoze se svak krivica bacat na ledja katolika i Pravoslavaca. Ti mislis da bi Colak glasao za jednog predsjednika da nije u pitanju njegova plata i da mu se oduzme sansa da krade na svakom koraku? Bi, al' u qurcu.
Slažem se s tobom, samo umjesto vjerskih pripadnosti uvedi nacionalne, nismo u Srednjem vijeku... 8-)
Nisam zeljan uvodit nacionalne jer ja svakog gradjana nase drzave smatram Bosancem s jednom razlikom a to je vjera. Ja sam treca generacija Bosanca(meni pradjed je Turcin) i nevidim sebe kao Turcina, isto tako kao sto nevidim covjeka rodjenog u BiH Srba ili Hrvata. Moje licno misljenje, i naravno takodjer svako ima pravo na svoje misljenje.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

nihco

Post Postao/la nihco » 14 mar 2011, 21:12

najvjerovatnije ce nas suspendovati, ne vidim kako ce se to izbjeci. realno, to je dio politickog djelovanja struktura na sve tri strane. proizvesti konflikte i prikriti nesposobnost i pljacku.
bosnjacki clanovi nfsbih rade kontinuirano protiv interesa bih fudbala,tako da nemamo pravo osudjivati srbe i hrvate prije nego pocistimo pred svojim vratima,a pred nasim vratima je podjednako s,meca kao i pred tudjim,to ne mogu prikriti licemjerne zalopojke nitkova poput colakovica.
ako bi fifa ispunila svoje obecanje,raspustila stare kadrove, dovela nove po sportskim kriterijim i ,generalno, uvela protektorat,sto su i najavili,ite depolitizira fudbal, to bi bio nemjerljiv dobitak .
cak i najbolji scenario jer ovo je, i da prihvate statut, nastavak patnje.
Sent from my Commodore 64

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 21:18

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/spre ... sbih/53458

ako nas sad ne suspenduju nece nam nikad biti bolje

samo me zanimaju imena u tom novom savezu i koliko to formiranje novog saveza traje?!

uglavnom Zivjela SUSPENZIJA!
treba nam jos igraca iz BiH

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 mar 2011, 21:21

FIFA/UEFA je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/spre ... sbih/53458

samo me zanimaju imena u tom novom savezu i koliko to formiranje novog saveza traje?!

Ovo je dobro,valjda taj novi savez mogu oformiti za mjesec dana.Kada je revans protiv Rumunije ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2011, 21:23

Pitam se samo odakle ove informacije?
I koliko su povjerljive, ako neko ima Info, ima ovdje jedna puljka za PP. :D
Inace bi tako nesto bilo idealno, kad bi bilo tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nihco

Post Postao/la nihco » 14 mar 2011, 21:25

joj, nemoj se prerano radovati, sve to zvuci previse lijepo da bi bilo istinito ali nadati se,pa i nama se moze desiti nesto lijepo.
to bi bila pirova pobjeda separatista, i dokaz da se stvari mogu popraviti ako neko to hoce.
Sent from my Commodore 64

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 21:26

nihco je napisao/la:

joj, nemoj se prerano radovati, sve to zvuci previse lijepo da bi bilo istinito ali nadati se,pa i nama se moze desiti nesto lijepo.
to bi bila pirova pobjeda separatista, i dokaz da se stvari mogu popraviti ako neko to hoce.
ne vidim nacina kako bi bilo gore osim da to formiranje traje 5 godina u sta sumnjam
uglavnom gora imena nam ne mogu doci!

ne bude li suspenzije ja cu bas biti sjeban

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 mar 2011, 21:27

Ovo zvuci predobro, da bi bilo istinito.
Zato nista od ovog ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 14 mar 2011, 21:29

Ma nece do ovog doci,mislis da se nase guzonje nece nagoditi ? Hoce druze,sve za pare ;)
A C A B !

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 21:32

Emir_ZENICA je napisao/la:Ma nece do ovog doci,mislis da se nase guzonje nece nagoditi ? Hoce druze,sve za pare ;)
zato i kazem da bi se sjebo kad ne bi bilo suspenzije :D

akobogda bice

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 21:35

FIFA/UEFA je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Ma nece do ovog doci,mislis da se nase guzonje nece nagoditi ? Hoce druze,sve za pare ;)
zato i kazem da bi se sjebo kad ne bi bilo suspenzije :D

akobogda bice
Trebamo se svi okupit i poceti klanjat 5 vakata nebitno vjera da bi nam se zelje ispunile, jedino nam to preostajem. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Imajednabrigada i 19 gostiju.