Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj smijesnih nadimaka karavlah pester risto kanta foruma. Mozete li biti malo originalniji bar da se nasmijem, a ne da citam gluposti po citav dan.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Kad mu/im ništa drugo nije ostalo osim priče o Sarajevu i suđenju i mlatarnju ovde po zajedničkom pogledaj im samo pdf i sve je jasno...novi trener...arapi....700 milijardi...nekakvi štitovi...niko post normalan da napiše. Raji više pun kkurac ublehaških priča i pridavanja magle iznajmiš mjesto trenera da bi nekako prezivio zimu, pričaš tj platiš članak na nekom portalu o projektu od 700 milijardi a kasnije pridaješ neke značke piljarama u gradu za 100 maraka. Jedinog čovjeka koji ih je mogao za godinu dvije izvesti na zelenu granu otjeraju na takav način čovjek koji se toliko ponižvao i sebe i svoju porodicu zbog željezničara ni hvala mu niko nije rekao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mjesanac,izrod,pakas,fekalija,smrad... nastavi niz...
I to nije smjesno ,vec zalosno.Ko bi se normalan tome smijao

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Veći si ti Sarajlija od ovog magarca sa Durmitoraletsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:46Kakvog li jutra divnog na forumu, Sarajlije se prepucavaju ko više kmeči....NEPROCJENJIVO !![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakva situacija tu moze uticati?! Tribina je svakako odvojena fizicki i ovo sto se ne dozvoljava full kapacitet i ovako male tribine je samo bezobrazno ogranicavanje. Zamisli u Doboj u ili Vrapcicima kazu ne moze citava gostujuca ne da policija. Apsurd.vlakanje je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:17Zato sto ti organizator-policija procijeni situaciju i tako odredi a ti kao gost to mozes da prihvatis i dodjes ili obrnuto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:18Zasto 200 kada ona tribina ima veci kapacitet, cini mi se skoro 300?
Nije na gostujucim navijacima da broje gdje koliko stolica ima.
Ili kontrapitnaje, zasto recimo u sarajevo na gostovnaje se ne moze privatnim autima? Samo bus ili kombi?!
Eto ja sam planirao sa grupom da dodjem ali mi mrsko u bus pa hocu autom ali ne moze. Na naplatnoj te iskljuce iz kolone i to je to! Policija ti kaze da je receno samo bus ili kombi i cao.
Takvo je pravilo i prihvatis ili ne kreces uopste. U suprotnom se provozas a da ne vidis stadion vec se vratis kuci.
Mozes rizikovati bez pratnje niko ti to ne moze zabraniti, ali to su ziceri i u Sarajevu i u BL.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bilo kako bilo, nadam se da će vam Željo uvaliti tricu u nedelju, pa da i vi malo zakmečite. Niste dugo, još od ispadanja iz lige prije par godina...letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:46Kakvog li jutra divnog na forumu, Sarajlije se prepucavaju ko više kmeči....NEPROCJENJIVO !![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...Zeko87 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:51Bilo kako bilo, nadam se da će vam Željo uvaliti tricu u nedelju, pa da i vi malo zakmečite. Niste dugo, još od ispadanja iz lige prije par godina...letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:46Kakvog li jutra divnog na forumu, Sarajlije se prepucavaju ko više kmeči....NEPROCJENJIVO !![]()
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Pa kako vas dobiše onda, ako je baš toliko velika razlika, kako tvrdiš?letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:57Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...Zeko87 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:51Bilo kako bilo, nadam se da će vam Željo uvaliti tricu u nedelju, pa da i vi malo zakmečite. Niste dugo, još od ispadanja iz lige prije par godina...letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:46Kakvog li jutra divnog na forumu, Sarajlije se prepucavaju ko više kmeči....NEPROCJENJIVO !![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
I ćorava koka zrno ubode....Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:59Pa kako vas dobiše onda, ako je baš toliko velika razlika, kako tvrdiš?letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:57Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...
- Meraak1921
- Kontakt:
Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
Ah Manijaci sta radite..

Ah Manijaci sta radite..

-
- Kontakt:
WelcomeMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
Ah Manijaci sta radite..![]()
![]()

Strašan argumentletsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:00I ćorava koka zrno ubode....Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:59Pa kako vas dobiše onda, ako je baš toliko velika razlika, kako tvrdiš?letsgofighter je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:57
Bilo kako bilo, ti nađi da je od kada postoji ovaj forum bilo ko iz BL kmečao, i nakon osvojenih titula i nakon izbacivanja....neka daju 5 komada ako su bolji, ali kao što neko u par postova prije napisa, velika je razlika u kvalitetu između Borca i Želje trenutno...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pojedinci ovdje usijavaju atmosferu za nedelju, ali osim fudbala mislim da na tribinama nista specijalno nece biti, ovdje mislim na neke sukobe sto vecina ovdje priziva. Trebate biti svjesni da je sve ovo otislo u ku**c i da prizivate da padne mrtva glava. Odavno je sve to u navijackom "svijetu" izgubilo smisao. Poslije svake "vece" tuce, policija ne da da se dise , tako je bilo poslije oboraca, tako je bilo poslije torcide u sa, poslije poljaka, grobara tako da mislim da dzabe pisete o brojci i represiji, tako je bilo uvijek ne vidim sto bi sada bio izuzetak. Sa fudbalske strane , mislim da ce Zeljo motivisan novim trenerkom pruziti dobar otpor, ali da ce na kraju presuditi kvalitet i sirina Borceve klupe. Prognoziram 2:1 bez znacajne pomoci sudija, ako se sudije ukljuce od pocetka , mogao bi biti totalni debakl. Sportski pozdrav i bez "nasilja" i huskanja preko tastature, jer zbog vasih "huliganskih tastatura " neko dijete bi moglo izgubiti glavu.
E cuj risto djogoZeko87 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:07Zaboravljaš Risto da su vas te iste sudije nazor ugurali u evropu u zadnje dvije domaće kad ste golmane gurali u gol loptom i hvatali lopte rukama, da te iste sudije nisu svirali tri penala protiv Tuzle u jednoj od rijetkih utakmica koje ste pobijedili ove sezone itdVirtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2023, 01:13Dobre su vam te SDA fore, svako ko napiše da vas sudije guraju je odmah četnik, brani Borac i slično. Isto kao kad Bakir brani lopovluke zelenih. Asim je korumpiran Bakire, pa šta ako je, on je dva puta ranjen, sram vas bilo. Ista škola.
Četiri nedosuđena penala, Velež, Borac, Igman, Sloga.![]()
Nije penal samo ono što ovih par amaterskih medija objavi da je penal, postoje neka nogometna pravila ipak. Protiv Igmana je bilo očito obostrano guranje Ramića i našeg Crnogorca, dok recimo tri starta po nogama u petercu nad Irfanom su već tendencija.
-
- Kontakt:
Niko ne priziva ne belaj, šta mračiš odmah....jedino što su ovi Željini navijači umislili da svi imamo strah od njih, i da se upišamo u gaće na pomen strašnih manijaka.....uuuuuuuuuuuMaradona10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:20Pojedinci ovdje usijavaju atmosferu za nedelju, ali osim fudbala mislim da na tribinama nista specijalno nece biti, ovdje mislim na neke sukobe sto vecina ovdje priziva. Trebate biti svjesni da je sve ovo otislo u ku**c i da prizivate da padne mrtva glava. Odavno je sve to u navijackom "svijetu" izgubilo smisao. Poslije svake "vece" tuce, policija ne da da se dise , tako je bilo poslije oboraca, tako je bilo poslije torcide u sa, poslije poljaka, grobara tako da mislim da dzabe pisete o brojci i represiji, tako je bilo uvijek ne vidim sto bi sada bio izuzetak. Sa fudbalske strane , mislim da ce Zeljo motivisan novim trenerkom pruziti dobar otpor, ali da ce na kraju presuditi kvalitet i sirina Borceve klupe. Prognoziram 2:1 bez znacajne pomoci sudija, ako se sudije ukljuce od pocetka , mogao bi biti totalni debakl. Sportski pozdrav i bez "nasilja" i huskanja preko tastature, jer zbog vasih "huliganskih tastatura " neko dijete bi moglo izgubiti glavu.

Nije dovoljno odvojena, zato se ostavlja prazan sektor pa i vise na istoku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:48Kakva situacija tu moze uticati?! Tribina je svakako odvojena fizicki i ovo sto se ne dozvoljava full kapacitet i ovako male tribine je samo bezobrazno ogranicavanje. Zamisli u Doboj u ili Vrapcicima kazu ne moze citava gostujuca ne da policija. Apsurd.vlakanje je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:17Zato sto ti organizator-policija procijeni situaciju i tako odredi a ti kao gost to mozes da prihvatis i dodjes ili obrnuto.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:18
Zasto 200 kada ona tribina ima veci kapacitet, cini mi se skoro 300?
Nije na gostujucim navijacima da broje gdje koliko stolica ima.
Ili kontrapitnaje, zasto recimo u sarajevo na gostovnaje se ne moze privatnim autima? Samo bus ili kombi?!
Eto ja sam planirao sa grupom da dodjem ali mi mrsko u bus pa hocu autom ali ne moze. Na naplatnoj te iskljuce iz kolone i to je to! Policija ti kaze da je receno samo bus ili kombi i cao.
Takvo je pravilo i prihvatis ili ne kreces uopste. U suprotnom se provozas a da ne vidis stadion vec se vratis kuci.
Mozes rizikovati bez pratnje niko ti to ne moze zabraniti, ali to su ziceri i u Sarajevu i u BL.
Ceka vas odmaraliste na autoputu, ponesite i rekvizite da ovjekovjecite momenat fotkomMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
![]()

-
- Kontakt:
Čuj tebe, pa svaki manijak ima malu kameru u dzepu, to je sada MUST HAVEboki86 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:37Ceka vas odmaraliste na autoputu, ponesite i rekvizite da ovjekovjecite momenat fotkomMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:02Za dan se popunio broj, nema vise mjesta ..
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, bordobijeli, Hajdeee, mma_hz, Morgen19, mosarajvosa83, Resolute, riki46 i 61 gost.