FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Avnoj dobar sastav, siguran u tri bobe 
sta je s Posusjem i trenerom? Oni su imali nekih promjena??

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Slažem se samo bi još dodao da naši ljudi više cijene igrače koji dolaze iz drugih zemalja nego iz naše domovine. Za Dala mi nikad bila jasna mržnja, znam da on nije neka sila i da nije umirao na terenu ali je svoj posao radio sasvim korektno i uradio 10 puta više od Avrama a ljudi vole Avrama mrze Dala. Slična situacija je trenutno sa Zilkićem i Penarandom. Zilkić eksplodirao na početku sezone i tu se nije baš nahvalio ali sada kada je krenuo loše igrat nižu se salve uvreda. S druge strane imaš Penu kojem je jedina korisna stvar dosad bila taj izboreni penal protiv Zrinjskog a mi ga dižemo u nebo ko da ima neku nerealnu statistiku. Mržnja, ljubomora, šta li jetabba77 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:08Upravo iz tog razloga sam i postavio, da napravimo poredenje kako je to na našim terenima i kako je to vani. Od rijeci do rijeci je opisao stanje balkana i ostalih engleske lige.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:11Matić je ovo tačbo rekao, ubo u srž.
Nema narod trunku empatije i kako godine idu sve je gore, ne samo na tribinama nego generalno. Julardžija fuli dva dodavanja, odmah "prodaj ovog janezovog", "vodi ga kući Rožmane" i slične debilane. Ne do Bog nekog nagraditi aplauzom kad odigra lošiju utakmicu. Ne znam da li je do toga što dosta gledaju svjetske ekipe, pa misle da će Beganović uraditi nešto kao Kyle Walker.
Sigurno da ima i toga da gledaju kako ovi top igrači igraju, pa očekuju i od njih to. Oni da znaju, ne bi igrali u našoj ligi, bili ni negdje vani.

-
- Kontakt:
**** li te Dal vise. Mozda da mu damo posthumno trofej Ismir Pintol za proslu sezonu?
Izbrisa mi se u pozzdumaterinuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:43Avnoj dobar sastav, siguran u tri bobe
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemoj bezveze spinovati i laži pisati. Prvom Ziljkiću niko ne bi zamjerio neki kratkotrajni pad forme, to se svakom dešava. Ziljkić je već dugo vremena kriminalan i igrač manje na terenu, ali evo i to ćemo zanemariti. Ono što mu prvi ja neću nikad oprostiti je nezalaganje, kurcevitost, arogancija i bezobrazluk koji pokazuje na terenu. Gol Borca je njegov, jer da je ispratio do kraja akciju i zatvorio protivnika, sve bi drugačije bilo. Gol je krivica i Šahinovića, ali da je Ziljkić ispratio to sve, ne bismo primili onako glup gol u uvodnim minutama meča.
Normalno da će raja imati strpljenja za Penarandu, jer se radi o igraču koji je igrao u ligama petice, te repki Venecuele. Po prijemu lopte se vidi koliko zna. E sad hoće li on biti pravi na proljeće, hoće li se dobro spremiti, dobro igrati, to niko ne zna. Raduje da je odigrao čitavih 90 minuta.
Normalno da će raja imati strpljenja za Penarandu, jer se radi o igraču koji je igrao u ligama petice, te repki Venecuele. Po prijemu lopte se vidi koliko zna. E sad hoće li on biti pravi na proljeće, hoće li se dobro spremiti, dobro igrati, to niko ne zna. Raduje da je odigrao čitavih 90 minuta.
Slažem se da loše igra u zadnje vrijeme ali kriviti bilo koga osim Šahinovića kojem je lopta prošla kroz ruke je suludo. Ono svaki iole dobar golman brani od kadeta pa nadalje. I ja ništa ne lažem nikom se ovdje ne psuje i ne zamjera koliko Zilkiću. Za Penu ćemo suditi na kraju polusezone zasad 0.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:24Nemoj bezveze spinovati i laži pisati. Prvom Ziljkiću niko ne bi zamjerio neki kratkotrajni pad forme, to se svakom dešava. Ziljkić je već dugo vremena kriminalan i igrač manje na terenu, ali evo i to ćemo zanemariti. Ono što mu prvi ja neću nikad oprostiti je nezalaganje, kurcevitost, arogancija i bezobrazluk koji pokazuje na terenu. Gol Borca je njegov, jer da je ispratio do kraja akciju i zatvorio protivnika, sve bi drugačije bilo. Gol je krivica i Šahinovića, ali da je Ziljkić ispratio to sve, ne bismo primili onako glup gol u uvodnim minutama meča.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ti izgleda ne čitaš.. Ziljkić da je ispratio svog protivnika, znači vrlo je jednostavna ta radnja, ne bi doveo u opasnost naš gol. Čovjek bi pomislio da će se opametiti nakon te greške, međutim opet je u dvije situacije ostavio samog Radovića. Čitavo poluvrijeme je sve išlo po toj strani, jer je Vinko uvidio da se ovaj ne vraća.Bosniak10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:29Slažem se da loše igra u zadnje vrijeme ali kriviti bilo koga osim Šahinovića kojem je lopta prošla kroz ruke je suludo. Ono svaki iole dobar golman brani od kadeta pa nadalje. I ja ništa ne lažem nikom se ovdje ne psuje i ne zamjera koliko Zilkiću. Za Penu ćemo suditi na kraju polusezone zasad 0.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:24Nemoj bezveze spinovati i laži pisati. Prvom Ziljkiću niko ne bi zamjerio neki kratkotrajni pad forme, to se svakom dešava. Ziljkić je već dugo vremena kriminalan i igrač manje na terenu, ali evo i to ćemo zanemariti. Ono što mu prvi ja neću nikad oprostiti je nezalaganje, kurcevitost, arogancija i bezobrazluk koji pokazuje na terenu. Gol Borca je njegov, jer da je ispratio do kraja akciju i zatvorio protivnika, sve bi drugačije bilo. Gol je krivica i Šahinovića, ali da je Ziljkić ispratio to sve, ne bismo primili onako glup gol u uvodnim minutama meča.
Kako ba nula,pa jel ti donijeo pobjedu protiv Zrinjskog??Bosniak10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:29Slažem se da loše igra u zadnje vrijeme ali kriviti bilo koga osim Šahinovića kojem je lopta prošla kroz ruke je suludo. Ono svaki iole dobar golman brani od kadeta pa nadalje. I ja ništa ne lažem nikom se ovdje ne psuje i ne zamjera koliko Zilkiću. Za Penu ćemo suditi na kraju polusezone zasad 0.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:24Nemoj bezveze spinovati i laži pisati. Prvom Ziljkiću niko ne bi zamjerio neki kratkotrajni pad forme, to se svakom dešava. Ziljkić je već dugo vremena kriminalan i igrač manje na terenu, ali evo i to ćemo zanemariti. Ono što mu prvi ja neću nikad oprostiti je nezalaganje, kurcevitost, arogancija i bezobrazluk koji pokazuje na terenu. Gol Borca je njegov, jer da je ispratio do kraja akciju i zatvorio protivnika, sve bi drugačije bilo. Gol je krivica i Šahinovića, ali da je Ziljkić ispratio to sve, ne bismo primili onako glup gol u uvodnim minutama meča.
Meni bi igrali i lija i Kyeremeh prije Ziljkica sada.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Daj drug nemoj zaje*avati, cuj kriviti bilo koga osim Sahinovica za gol je suludo. Da je kriv, kriv je, al vise je kriv Ziljkic koji je nonsalantno prestao trcati za svojim igracem i tim potezom ostavio prostor igracu borca da izadje sam ispred Sahinovica i suta u gol, da ga je ispratio do kraja siguran sam da igrac borca ne bi imao prostora i priliku da uputi sut i samim tim ni gol ne bi primili. Da je kriv Sahinovic jeste, al kad ti izadje igrac sam na tebe i suta iz sve snage jedino mozes odbraniti da te lopta pogodi u ruke ili tijelo, ne stigne se reagovati kad ti neko suta sa 7 metara iz sve snage.Bosniak10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:29Slažem se da loše igra u zadnje vrijeme ali kriviti bilo koga osim Šahinovića kojem je lopta prošla kroz ruke je suludo. Ono svaki iole dobar golman brani od kadeta pa nadalje. I ja ništa ne lažem nikom se ovdje ne psuje i ne zamjera koliko Zilkiću. Za Penu ćemo suditi na kraju polusezone zasad 0.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 nov 2023, 13:24Nemoj bezveze spinovati i laži pisati. Prvom Ziljkiću niko ne bi zamjerio neki kratkotrajni pad forme, to se svakom dešava. Ziljkić je već dugo vremena kriminalan i igrač manje na terenu, ali evo i to ćemo zanemariti. Ono što mu prvi ja neću nikad oprostiti je nezalaganje, kurcevitost, arogancija i bezobrazluk koji pokazuje na terenu. Gol Borca je njegov, jer da je ispratio do kraja akciju i zatvorio protivnika, sve bi drugačije bilo. Gol je krivica i Šahinovića, ali da je Ziljkić ispratio to sve, ne bismo primili onako glup gol u uvodnim minutama meča.
Razlog psovanja i zamjeranja Ziljkicu je isti taj razlog koji je imao Dal, cist primjer je ako lopta ide u aut, a postoji pa cak i minimalna sansa da se stigne ocekujes od igraca da ce potrcati dati svoj maksimum i pokusati je spasiti, a ne da ce prohodati prema njoj ili stati. Uvijek ce svaki normalan navijac nagraditi igraca aplauzom kada ne stigne loptu, ali se potrudi, istrci, uklize. Mogu ti jos par slucajeva napisati vezano i za jednog i za drugog zbog kojih su ih navijaci uzeli na zub.
Evo ga za sutra..
......................................DonDondon
NisamIsmirMirvic......FKS74.......juricaspindl.....IsmirMirvić
.................lobudaraczapamcenje...........taba77
...........................................MortemHZ (C)
............H8Z7.............................................................mma_HZ
........................................GalileoGalilei
Svi u napad jedan je Hase.
............H8Z7.............................................................mma_HZ
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bravo Hasiću za intervju sa takvim mentalitetom svaki igrač Sarajeva mora igrati
Sutra rutinski 3 boda

Hvala na pozivu, ali ja na krilu ni Lisu Ann ne bih probio kamo li granitnu odbranu Posušja.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Uću ja s klupe u 88oj.H8Z7 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:04Hvala na pozivu, ali ja na krilu ni Lisu Ann ne bih probio kamo li granitnu odbranu Posušja.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ja se najbolje snalazim na poziciji stopera.H8Z7 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:04Hvala na pozivu, ali ja na krilu ni Lisu Ann ne bih probio kamo li granitnu odbranu Posušja.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ekipa ima potencijal.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i jurica Spindl bas stoperski haha, i dva beka dva bratafks74 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:18Ja se najbolje snalazim na poziciji stopera.H8Z7 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:04Hvala na pozivu, ali ja na krilu ni Lisu Ann ne bih probio kamo li granitnu odbranu Posušja.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..
Svi u napad jedan je Hase.![]()

Morto (c) tezak ti je broj majstore

- 1 9 4 6 -
Probat ćemo nešto na zadnjem veznom, nema veze što sam bio lijevi bek i vezni.AVNOJ je napisao/la: ↑10 nov 2023, 14:23Evo ga za sutra..

ali kakve bekovske pozicije, David i Golijat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.