Naravno da se nadamo, vi se nadate evropi a više zaostajete nego mi za prvim mjestom.

Naravno da se nadamo, vi se nadate evropi a više zaostajete nego mi za prvim mjestom.
Snovi o Europi su propali čim je coach otišao bruda. Sad je opstanak majka.
Pa premjestite je ispred ulaza na istu, tad ce biti dovoljno odvojena.Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 11:36Nije dovoljno odvojena, zato se ostavlja prazan sektor pa i vise na istoku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 nov 2023, 10:48Kakva situacija tu moze uticati?! Tribina je svakako odvojena fizicki i ovo sto se ne dozvoljava full kapacitet i ovako male tribine je samo bezobrazno ogranicavanje. Zamisli u Doboj u ili Vrapcicima kazu ne moze citava gostujuca ne da policija. Apsurd.vlakanje je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:17
Zato sto ti organizator-policija procijeni situaciju i tako odredi a ti kao gost to mozes da prihvatis i dodjes ili obrnuto.
Nije na gostujucim navijacima da broje gdje koliko stolica ima.
Ili kontrapitnaje, zasto recimo u sarajevo na gostovnaje se ne moze privatnim autima? Samo bus ili kombi?!
Eto ja sam planirao sa grupom da dodjem ali mi mrsko u bus pa hocu autom ali ne moze. Na naplatnoj te iskljuce iz kolone i to je to! Policija ti kaze da je receno samo bus ili kombi i cao.
Takvo je pravilo i prihvatis ili ne kreces uopste. U suprotnom se provozas a da ne vidis stadion vec se vratis kuci.
Mozes rizikovati bez pratnje niko ti to ne moze zabraniti, ali to su ziceri i u Sarajevu i u BL.
Joj stoke, ne vjerujem
Nisam upratio šta je bilo,ne mogu nikako ili smanjili broj?
Prvo su prije par dana smanjili broj, da bi jutros javili da ne mogu Manijaci nikako ici
Smanjili su kapacitet vec tj smanjili broj ulaznica, i opet je puklo za manje od 24h.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:53Mislim da po pravilniku saveza domaći klub mora ustupiti 5% kapaciteta gostima bez obzira na sve. Znači to je minimum a sve ostalo se može dogovoriti. Bit će opet jeftinih izvlakuša u vidu da oni ne mogu utjecati na odluke policije i slične gluposti. Borac ovim putem svjesno krši taj isti pravilnik drugi put zaredom jednostavno jer im se može, ne postoji neko ko će ih kazniti. Ovo da Željezničar uradi Lešinarima bila bi odluka donesena istu večer da se registruje 0:3 a sve bi bilo potvrđeno u savezu čim oči otvore dan poslije.
Iskreno sam se nadao da ćete mu yebat mamicu na Koševu, ali se pizda ne pojavi.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:57Al koja je Kvrzic pizzzdurina od covjeka uhh..
Nije se ogavniji pojavio odavno. Kod kuce uz maximalnu protekciju udara na tesko gostovanje ne ode..seoski maniri
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 22 gosta.