Bolje iluzija nego prosjačenje ko neki
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa dolaze manijaci, samo u ogranicenom broju koliko i prima gostujuca tribina, ne znam sta nije jasno
Izvini, odakle si ti i za koga navijas?Maradona10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 16:02Moze li @AvantiBL ili neko iz BL potvrditi sta se desava u BL , kakvo je stanje sa podgrupama, da li je istina da Starcevice ne ide vec dugo na utakmice i da u posliednja vrijeme prave probleme u gradu/klubu/tribini da bojkotuju upravu pa da ih izmedju ostalog hapse i zbog toga? Procitao sam na navijackom tele**am kanalu da su u nedelju napravili okupljanje mimo ostatka grupe da li je to istina? Mozda je to razlog te policijske odluke, mozda misle da ovi spremaju nesto , belaj i mimo manijaka?!?! Pa ako moze nesto detaljnije ko je upucenili.
Posto si do sad pisao tako da je djelovalo da navijas za Borac, a sad postavljas ovakva pitanja.
Ako nije tajna.
-
- Kontakt:
Naravno. Tajna je ali ces dobiti u ppSuvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:08Izvini, odakle si ti i za koga navijas?Maradona10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 16:02Moze li @AvantiBL ili neko iz BL potvrditi sta se desava u BL , kakvo je stanje sa podgrupama, da li je istina da Starcevice ne ide vec dugo na utakmice i da u posliednja vrijeme prave probleme u gradu/klubu/tribini da bojkotuju upravu pa da ih izmedju ostalog hapse i zbog toga? Procitao sam na navijackom tele**am kanalu da su u nedelju napravili okupljanje mimo ostatka grupe da li je to istina? Mozda je to razlog te policijske odluke, mozda misle da ovi spremaju nesto , belaj i mimo manijaka?!?! Pa ako moze nesto detaljnije ko je upucenili.
Posto si do sad pisao tako da je djelovalo da navijas za Borac, a sad postavljas ovakva pitanja.
Ako nije tajna.

- Meraak1921
- Kontakt:
Ma da smo pametni svi bi se mi uputili prema seher Bunja Luci, nebitno je za jesi li tm hz ra rz .. Vici zenu yebat i njegovim tamo , a oni koje ne zele da zive gdje su rodjeni i mrze svoju domovinu, otjerati ih preko Drine i MIRNA BOSNA - MUDZAHIDIII AJMOOOOO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ili Borac HordamaSuvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:03Sjeti se sta je Leotar radio svim grupama osim Ultrasima i Skriparima one sezone, pod izgovorom da renoviraju tribinu.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:53Mislim da po pravilniku saveza domaći klub mora ustupiti 5% kapaciteta gostima bez obzira na sve. Znači to je minimum a sve ostalo se može dogovoriti. Bit će opet jeftinih izvlakuša u vidu da oni ne mogu utjecati na odluke policije i slične gluposti. Borac ovim putem svjesno krši taj isti pravilnik drugi put zaredom jednostavno jer im se može, ne postoji neko ko će ih kazniti. Ovo da Željezničar uradi Lešinarima bila bi odluka donesena istu večer da se registruje 0:3 a sve bi bilo potvrđeno u savezu čim oči otvore dan poslije.
Ili Sarajevo Lesinarima u martu 2022. pod izgovorom da im zbog politicke situacije ne mogu garantovati bezbjednost. Tako nesto. Pa nikom nista na kraju.
Svako normalan je protiv ovih zabrana, ako je istina to sto se pise.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Eno otvorenog fronta u Gazi, pa ako si vec hiperaktivan i ako ti je do tih stvari, dole placu za vama "mudzahedinima" pa AJTEEEEMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:25Ma da smo pametni svi bi se mi uputili prema seher Bunja Luci, nebitno je za jesi li tm hz ra rz .. Vici zenu yebat i njegovim tamo , a oni koje ne zele da zive gdje su rodjeni i mrze svoju domovinu, otjerati ih preko Drine i MIRNA BOSNA - MUDZAHIDIII AJMOOOOO
- MocMahale444
Aj Borac !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
To je Borac dva mjeseca poslije htio da uzvrati istom mjerom vama, ali su Lesinari urgirali kod uprave i HZ su pustene na tu utakmicu.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:38Ili Borac HordamaSuvorov je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:03Sjeti se sta je Leotar radio svim grupama osim Ultrasima i Skriparima one sezone, pod izgovorom da renoviraju tribinu.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 15:53Mislim da po pravilniku saveza domaći klub mora ustupiti 5% kapaciteta gostima bez obzira na sve. Znači to je minimum a sve ostalo se može dogovoriti. Bit će opet jeftinih izvlakuša u vidu da oni ne mogu utjecati na odluke policije i slične gluposti. Borac ovim putem svjesno krši taj isti pravilnik drugi put zaredom jednostavno jer im se može, ne postoji neko ko će ih kazniti. Ovo da Željezničar uradi Lešinarima bila bi odluka donesena istu večer da se registruje 0:3 a sve bi bilo potvrđeno u savezu čim oči otvore dan poslije.
Ili Sarajevo Lesinarima u martu 2022. pod izgovorom da im zbog politicke situacije ne mogu garantovati bezbjednost. Tako nesto. Pa nikom nista na kraju.
Svako normalan je protiv ovih zabrana, ako je istina to sto se pise.![]()
Ni ja nisam procitao za sad nista zvanicno, jedan forumas je prosuo pricu i svi su se nakacili na to.
Otkud vam info o bilo kakvoj zabrani gostovanja?
- Meraak1921
- Kontakt:
Maradona10 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:39Eno otvorenog fronta u Gazi, pa ako si vec hiperaktivan i ako ti je do tih stvari, dole placu za vama "mudzahedinima" pa AJTEEEEMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 17:25Ma da smo pametni svi bi se mi uputili prema seher Bunja Luci, nebitno je za jesi li tm hz ra rz .. Vici zenu yebat i njegovim tamo , a oni koje ne zele da zive gdje su rodjeni i mrze svoju domovinu, otjerati ih preko Drine i MIRNA BOSNA - MUDZAHIDIII AJMOOOOO
Kako si to slikovito objasnio , TEKBIIIRRR
Nista neces promijeniti s tim
Jer ovi koji su izabrali Vicu jos su tu
I bili su prije njeg
Virto je to fino srocio prije nekoliko sedmica
Bio je i Begic po meni gori od Vice
Ako ne uzimamo u obzir guranje borca na nekim utakmicama
Jer ovi koji su izabrali Vicu jos su tu
I bili su prije njeg
Virto je to fino srocio prije nekoliko sedmica
Bio je i Begic po meni gori od Vice
Ako ne uzimamo u obzir guranje borca na nekim utakmicama
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako ne znas Kicu sa Pofalica onda ti Sarajeva ocima nisi vidjeo jbt.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dokopao se papak bistrika, pa glumi sarajliju. Nesto kao onaj virto
Ponavljam za koga se igra fudbal u BiH?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Mozel Zeljo Borcu išta
Zabranjeno gostovanje od strane mup RS
Lesinari da imaju obraza ne bi dosli na utakmicu
Jer ce ovo biti drugi put za redom
Sramota prije svega za FK Borac
Lesinari da imaju obraza ne bi dosli na utakmicu
Jer ce ovo biti drugi put za redom
Sramota prije svega za FK Borac
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 12 gostiju.